Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egypasas

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
egypasas 2024.02.08 18:26:56
A Japánban kedvelt gombák közül már nálunk is elérhető néhány. A legnépszerűbb a shiitake [sítake, nem sitake!], amely már trendi magyar éttermek, bisztrók étlapján is megtalálható. A shiitake tényleg fantasztikus, de főleg nyersen, mert hogy már úgyis kapható tálcán,…..
egypasas 2024.02.03 12:40:55
Az alábbiakban olvasható gondolatok egy magyar joghallgatótól származnak. ..
Zuhanórepülésben távolodik el a nemzetközi élmezőnytől a magyar labdarúgás. A sikeresnek látszó Európa-bajnokság idején focistáink még a 19. helyen álltak, de a szezon végére az 59. helyre estek vissza. A kudarc okait kutatja a Sportgazdasági Nagyító legújabb elemzésében a sportközgazdász. Muszbek…..
Pedig Gulyás Gergely Göncz Árpádon és Sólyom Lászlón akart ütni. De nagyon félrement...
Közben előkerült egy ombudsmani jelentés, ami szerint borzalmas, sokkoló, embertelen állapotok vannak a pszichiátrián, emiatt már 2 éve a kórház bezárását javasolta. Pedig patkányok akkor még nem is voltak...
Aki nemcsak Zuckerbergnél okosabb, hanem a brazil futballistánál is...
Az állampárt a bizonyság arra: az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. Most épp - még mindig - Botkára szálltak rá, követelve a vagyonosodása feltárását. Helyes, szívesen olvasnánk arról is, miként a narancslovagokéról...
egypasas 2017.07.11 09:10:06
Az adósság nem igazán látszik csökkenni:

www.portfolio.hu/gazdasag/visszaugrott_a_magyar_allamadossag.250729.html;

mellesleg eltűnt 3000 milliárdos magánynyugdíj vagyon és

lenyúltak minden mozdíthatót!

Ipari méreteket ölt a dolog, s az előzőek sem voltak grál lovagok, de ezekhez képest legfeljebb szánalmas kis amatőrök.
Európában sokan azt fontolgatják, mikor és miként nyújtsák be a számlát a teljesen eltévelyedett magyar és lengyel kormánynak. Még igencsak korai volna búcsút inteni az európai populizmusnak - állítja a szakértő. Szíjjártó az orosz kártyára tesz gázügyben, Orbán az amerikai opciót is nyitva…..
Magyarország földgázügyben is egy fenékkel akar megülni két lovat; A lengyelek és a magyarok többsége nem bízik az amerikai elnökben, viszont beveszi a menekültellenes kormánypropagandát; "Találjatok egy országot, ahol szívesen fogadnak!" -adta ki az utasítás útimarsalljainak a Fehér Ház fura…..
Aki egy polgármesteri irodát hallgat le a polgármester tudta és beleegyezése nélkül, az Magyarországon jogkövető állampolgárnak számít – legalábbis a legfőbb ügyész szerint...
Lattmann Tamás nemzetközi jogász bukkant egy hatalmas mellélövésre a lex CEU esetében, ami miatt az egész törvény érvénytelen és az Alkotmánybíróságnak hivatalból el kell(ene) kaszálnia. ..
egypasas 2017.05.05 13:01:22
A német lap szerint Orbánék Magyarországon a demokratikus és jogállami normákat nem bedöntik, hanem szép lassan bedarálják. Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 17.   A hangos sajtószemlét itt hallgathatja meg.  ..
A februári Putyin-Orbán találkozó óta fordultak Orbánék ismét a diktatúra felé. Egyre nyilvánvalóbb: a háttérből Putyin irányítja Orbánékat és megpróbálja Magyarországot visszatéríteni az orosz érdekszférába. Az sem látszik egyelőre, hogy felfognák, tömegtüntetések folynak ellenük. ..
Magyarország teljesen Oroszország befolyása alá került - ezt olvashatjuk ki Katrein Ferenc, egy volt kémelhárító tiszt interjújából az Indexen. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint az egész csak pletyka.    ..
Amióta Magyarország kerítést épített a határon és határvadászokkal toloncolja vissza a menekülőket Szerbiába, sok százan vagy ezren rekedtek a szomszédos országban. Persze csak átmenetileg, mert az embercsempészek előbb-utóbb megtalálják a kerülő útvonalakat. Magyarország…..
"Ha emberszámba vesszük azokat, akikkel a változások történtek, és elmondjuk, hogy nincs más választásuk, megértik. Az állampolgárnak bíznia kell abban, hogy az állam jót akar, akkor is, amikor átalakítja az ember életét." (Balog Zoltán a Kossuth rádió Vasárnapi újság…..
Kumin szerint Skizofrénia 2011.07.05 15:29:00
A skizofrénia vagy hasadásos elmezavar kóros állapot, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása. (Wikipédia) Nem sokat kockáztattam, amikor tegnap az Inforádióban egy hosszabb beszélgetésen azt mondtam, hogy a mai strasbourgi EP plenáris ülésen a…..