Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strajfa

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Megfőztem a BMW-t 2015.07.04 06:25:15
Naiv voltam. Amikor megvettem a BMW-t, persze alaposan átnéztük, mérlegeltünk, hogy mire lehet számítani. Az tisztán látszott, hogy a karosszéria törődést igényel, és az is biztos volt, hogy a fék és a futómű is megsínylette a hatévnyi állást. Mindenképpen biztató jelként…..
Belsőség Megint béemvés lettem 2013.11.01 17:53:32
Az ember életét sok dolog befolyásolja. Lát egy égi jelenést, túlél egy katasztrófát, esetleg szerelmes lesz. Minden mindenre hatással van, aztán ezek együttesen alakítják ki a dolgok menetét. TC autóflotta szinten nekem két dolog volt hatással a döntéseimre. Az egyik, hogy…..
Ahogy kezdtünk, abból akár izgalmas meccs is kijöhetett volna, pontozással nyertük az első negyedórát, a 20. percben pedig Valdeznek egy béna kirúgása utána úgy járattuk a labdát hosszú ideig, ahogy a brazilok a legszebb időszakukban - mégsem írhatunk Barcelonát -, és a végén…..
Strajfa 2011.05.04 14:29:10
@Girardelli: Azért ha ez így van,ahhoz az előnyszabály sincs messze:) DDD
Strajfa 2011.05.04 16:23:56
@flea: Ok,és okozat... nem látom a rációt az elméletedben.
Objektíven nézve,akkor Messi kizárólag színészkedésből esik el? Nem. Akár szabályosan,akár szabálytalanul 80%-ban mindig volt valami oka hogy a földre kerül.Ugyanez van Ronaldónál,aki tényleg látványosabban reklamál mint Messi,lehet ezért utálni,a MU-nál is csinálta egy ideig,de Fergi valahogy elérte,hogy ne hisztizzen,és csak félve nézzen ki a kispadra:)
Biztos hogy naív vagyok,de nem feltételezem hogy direkt el akart esni. Contact teljesen egyértelmű Mr. Shakirával,és ha elemeznéd a mozgás irányát,akkor nyilvánvaló,hogy a két mozgás iránya erősen metszi egymást,azzal a különbséggel,hogy az egyiknél labda van...

Egyébként felesleges már ezen böfögni,van ahol ez gól,van ahol ez szabadrúgás,itt természetesen szabad kifelé... :)
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
Ahogy a szezon során többször, José Mourinho ismét megijedt a sajtótól. A Real Madrid ennek megfelelően vasárnap bejelentette, hogy a keddi BL-visszavágó előtt a portugál helyettese, Aitor Karanka fog majd sajtótájékoztatót tartani.Mourinho eddig minden alkalommal, amikor…..
Strajfa 2011.05.02 16:19:51
@GGG77: miért mibe jó ez a bede gyerek?
Nekem már a nyelvtana is zavar,és még az iróniát sem ismeri,humora meg nincs. Hová ír ez még?
Strajfa 2011.05.02 16:31:39
@bbb60: "Vigyázat! Szándékosan elfogult írásokat tartalmaz!" nem egyenlő az elfogult,a szarral. Inkább hantabnda.
Nézd meg a vesztes meccs utáni cikket hugo sanchez tollából,ami tényleg szakmai,elfogult, ironikus. Ennek a bedének meg csak fröcsögnek a klaviatúrájából a baromságok.
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
Strajfa 2011.05.02 16:13:37
@komiszborisz: hogy ne lenne esély rá,letámadás,gyors kontra, láttuk már pár ilyet. Csak nehéz ezt ellenük játszani,mert színészkedésben is a legjobbak.:)
Strajfa 2011.05.02 16:16:06
@gasoline: ott a pont!:)
Ezen a videón ezredszerre is lehet röhögni. Tényleg ügyes gyerek ez a Cristiano Ronaldo, de ahogy a kapusunk és a hátvédeink nyugodtan körbepasszolják, ő meg hisztizve lóbálja a karjait és mutogat a társainak, az feledhetetlenül szép. Talán ha a béna, gyáva edzője engedné a…..
Mourinho megengedhette magának, hogy csak két játékost küldjön pályára a kupadöntő kezdő 11-éből a Valencia elleni bajnokin, így is végtelenül simán megaláztuk őket. Míg Guardiola arról beszél, hogy milyen rossz pszichés állapotban van a csapata, nálunk a hangulattal semmi…..
Strajfa 2011.04.26 20:02:44
@DrFjord: A akkor mi van?
Gondolom te is meg akartad venni a "barcának" ezt a kupát,csak rossz volt a munkáltatóid?... DDD

ja: Hohó!:)