Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zseer

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Magyarországon vonattal csak az utazik, akinek nem sürgős, sok pénze van és nem bánja, ha hol meleg van, hol hideg, hol valami más csalafinta trükkel áll elő az állami vasúttársaság. Pedig milyen jó az elsuhanó tájba belebámulni és a semmin vagy a mindenen mélázni,…..
Zseer 2014.07.29 12:14:00
@Manyecska:
en 1.5 evig jartam napi 15 km oda-vissza meloba vonattal.mindig imadkoztam,h ne flirt jojjon.
mig a regi szarokon fotelek vannak,ezeken egy muanyag lapra rahuzott 1 centi vastag huzaton ulsz.
szinte az egesz egy legter,sokkal jobban szerettem elvonulni a kis "boxomba".
flirton mar az is -ritka - orom,ha nem a budi melett van csak hely,ahol szagolhatom a fertotlenito kellemes illatat.
mondjuk hosszabb utra,nyaron elonyosebb lehet a wifis,klimas flirt,de kb ez a ket elonye van,minden masban szimpibb nekem a kek.
Zseer 2014.07.29 12:52:47
@diszkriminans:
nem ertem a kerdest.minel jobb a kispiros ?
vagy 15 eve ultem oylanon utojara.

"Elmondása szerint ő már jelezte ezt a problémát többször is a MÁV felé. Azt a kérdést kapta válaszul, hogy „Sikerült megoldani a problémát?” Válasza igen volt. Akkor ennyi."

ezzel hanyszor talalkoztam mar a munkaban ...

ilyenkor ha tovabb erolteted,kozlik veled,h nem te vagy a fonok,nem a te dolgod.

ha szeretened elvagni a karriered,ilyenkor oszinten kimondod,hogyha teged ez fonokkent nem erdekel,akkor alkalmatlan vagy a feladatodra.
vagy megprobalsz tovabb menni,es akkor azert vagy halott,mert megkerulted a kozvetlen felettesed.
Zseer 2014.07.29 15:19:04
@denisaw.:
en -majdnem- azon a vonalon jartam melozni.a bp-fot annyival volt "jobb",hogy 1 sinpar,igy barmelyik iranyban csuszas volt,szopott a masik is :D
valoban fixen kesett es nalunk elhittek,mivel szinte mindenki vonattal jart melozni.
mondjuk csucsidoben fel orankent jar,es bar 10 perc keses szinte alap (20 munkanapbol min. 10x),azert a 30-nal tobb eleg ritka.
aki nem ugy jart munkaba,hogy atszalassal,vagy pont beesik 1 perccel kezdes elott,az ritkan kesett el.
kolleganom minden reggel elviraval kezdett es ha kesett a kettovel korabbi,akkor eggyel elobb indult (erre en nem voltam hajlando)
egyebkent elvira.hu-n fent vannak a kesesek is,de egy olyan beszelgetes,amiben ezt az ervet is be kell dobni,mar sehogyan nem tud jol vegzodni :)
klima nincs,de telen olyan 99%-ban mukodott a futes,konkretan ilyen 30 fokok voltak mindig.
Közleményben fényezi a Budapest Airport azt a szolgáltatását, mellyel kikerülhető a biztonsági ellenőrzés előtti sor. A Fast Track viszont szerintünk nagyrészt lehúzás: olyan valamiért kérnek pénzt, amit illene ingyen is biztosítaniuk. Az elmúlt időszakban egyre többet állunk…..
Zseer 2014.07.27 11:46:19
@gio:
Te mirol beszelsz?
A biztonsagi ellenorzes nem valami isteni ajandek,hanem a szolgaltatas resze,amiert fizettel.

Most az,hogy jar-e a piheno barkinek,munkahelyenkent valtozo,egy penztaros peldaul orulhet,ha kiveszi azt a fel orat,amit ki se fizetnek neki,a munkaidejere pluszban jon ra.

De tok mind1,az nem erdekli a VEVOt,hogy hova ment,aki bezart,hanem az,hogy miert nincs ott senki helyette,ha a forgalom megkoveteli.

Szted egy etteremben hogy venneki magat,ha 1 oraval a rendeles leadasa utan kozolnek,hogy meg 1-1.5 orat biztosan varni kell,mert a szakacs ledolt egy kicsit aludni,neki is jar a piheno.
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
Zseer 2014.07.06 14:41:40
@zaphodbeeb:
Sztem Szujo es Palik tuz es viz.
Palik egy magabiztos,abszolut dominans szemelyiseg,mig Szujo inkabb az orok luzer,akinek mindig mas ette meg a reggelijet a suliban es siman rabollint,h az eg zold,ha eleg hangosan mondod.
Már az első nézéskor feltűnt, hogy az epizódot nem a megszokott szerzőpáros írta. Lehet, hogy tudat alatt ez (na meg a fáradtságom) is közrejátszott abban, hogy ez a rész tetszett eddig legkevésbé az évadban, meg persze több olyan szereplő megjelent a vásznon ezúttal, akinek…..
aeon flux Paul Walker (1973 - 2013) 2013.12.01 05:55:00
Tragikus és sokkoló hírre ébredtem ma reggel: Paul Walker autóbalesetben meghalt. A Halálos iramban-sorozattal ismertté vált színészből talán soha nem lett akkora sztár, mint partneréből és jó barátjából, Vin Dieselből, hisz a közvélemény szerint csak egyike volt Hollywood…..
Zseer 2013.12.02 17:44:47
@Visionstar: ha mar ugyis meghalsz,akkor nem mindegy,h 1 masodpercig,vagy 50 evig szenvedtel ?
Subba Fesztiválmocsok: A győztes 2013.09.02 11:46:28
..
Zseer 2013.09.04 10:42:54
Belsőség Létezik a BMW-varázs? 2013.08.16 16:17:26
Végre egy jó hír! Bizonyíték arra, hogy nincs még veszve minden. Erdélyi Dzsoni, aki annak idején éppen erre járt és beugrott egy napra, jelentkezett a nagyvilágból és őszintén örülünk neki, hiszen annak idején úgy váltunk el, hogy Minden jót! és Dzsoninak be is jött. Most…..
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Zseer 2013.07.29 19:59:27
A McDonald's és a Visa megkísérelte pénzügyi tanácsadással ellátni alkalmazottait, a gond csak az, hogy a dolgozók számára írt pénzügyi tervből az jött ki, hogy az átlag McDonald's dolgozó épphogy nem hal éhen.A pénzügyi tervek gondosan számba veszik a dolgozók bevételeit…..
Zseer 2013.07.19 07:12:32
@Zka:
es ha mindenki tovabblep egy olyan allasba,akkor mi tortenik?
a burger megsuti magat,es a szemet magatol elrepul a hazadtol a telepre?
Most kaptuk a hírt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól, hogy ezentúl csak a mobilozásból eredő késedelmes számlák miatt korlátozhatják a kimenő hívásokat, részletre vásárolt készülékek után nem: A hatályos törvényi szabályozás szerint a szolgáltatók a nem…..
Miután a nyerőgépek nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva egy nap alatt a szemétdombra kerültek, a parlament cserébe a távszerencsejátékot kívánja rászabadítani hazánkra. De vajon fel van készülve erre az ország? És vajon a remélt koncessziós díjak tudják majd…..
Attila extraprofitot talált a csepeli teszkóban. Valószínűleg megszaladt a címkéző és már nem volt szívük kidobni a félkilós matricákat. Amúgy meg trappista vagy nem trappista? Na, ugye: A mellékelt kép tanulsága szerint több, grammra pontosan ugyanakkora sajtot is találtunk…..
A címben említett összeget Charles63-nak kellett volna kifizetnie, hogy megszabaduljon üdülési jogaitól. Sikerült találnia egy olyan helyet, ahol 10% a jutalék, és csak a felét kérték előre: Történetemet azért osztom meg a közzel, hogy akik hasonló ügyben keresnek megoldást,…..
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..
Elképesztő vagy teljesen megszokott (?) számlázási gyakorlatot detektált Bea a Diginél. Húgánál fél órára korlátozták az előfizetést, mert lassabban könyvelték le a befizetését, mint ahogy a robot korlátozta, cserébe felszámolták a 4000 forint visszakapcsolási…..
Zseer 2013.04.20 20:05:29
@amsz:
es az utalas idopontja hany nappal/hettel a fizetesi hatarido UTAN tortent?

30 napon beluli lejart tartozasnal nem korlatoznak,ha idoben utalsz,1.5 het nem oszt-szoroz.

az,hogy eleve kesve fizettel,es olyan infot irtal be a kozlemenybe,ami lehetetlenne teszi az automatikus feldolgozast,nem hiszem,h a szolgaltato hibaja.
osszeteheted a ket kezed,h nem kellett visszakapcsolasi dijat fizetned,teljesen jogos lett volna.
Naiv ügyfél családja révén került kapcsolatba egy nagysikerű termékbemutatós csapattal, akiktől édesapja 600 ezer forint értékben "nyert" különböző cuccokat. Így csak 370 ezer forintot kellett volna kifizetnie részletekben. Szerencsére 8 napon belül intézkedtek a termékek…..
Naiv ügyfél nem érti, hogy ha kontakthibás a telefonja adatkábele, a szerviz azt miért csak úgy fogja elismerni, ha 4 napra bent hagyja a készüléket is: 2 hónapja használom Sony Xperia J telefonomat. Már a kezdetektől kontakthibás az adatkábelem (EC-450) - illetőleg…..
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Zseer 2013.01.04 18:53:24
@Istike90:
Sztem a Plugbol a Quantic remix szol.
Azonnal felkaptam ra a fejem,alomzene.
Tünci nevű olvasónktól kaptuk az alábbi levelet, akivel nem voltak valami kedvesek az eladók a Sugárban. Egyik este a Sugár Soft Divatáru nevű boltjában jártam, ahol a felsők között válogatva a a következő beszélgetésre lettem figyelmes két eladó között, akik az üzlet…..