Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RespectBoy

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég volt 60 éves James Cameron, írtam is róla egy hosszú cikket az Indexre. Képgyűjtögetés közben viszont néhány eszelősen bizarr Terminátor-plakátba botlottam, íme közülük néhány gyöngyszem, ömlesztve: Egy mókás távol-keleti-képtrilógia: Thaiföldi…..
RespectBoy 2014.09.30 22:03:18
@-Szűcs Gyula-:

Na most nálam vagy eddigi tudásom szerint valami akkor hamisítvány, ha az eredetivel megtévesztésig megegyező azt teljesen másolni próbáló termékről beszélünk. Ha valamiről üvölt, hogy semmi köze az eredetihez akkor megtévesztő szándékról nem beszélhetünk. A jogi háttere teljesen logikus és nyilvánvaló.Beszélhetünk tulajdon sérelmére elkövetett bűncselekményről, szellemi tulajdon bitorlásról de a klasszikus értelemben vett hamisítvánnyal ez köszönő viszonyban sincs. Ennyi erővel a mátrix film hamisítvány mert az alapkaraktereket és sztorit már más megírta...De itt még a sztorit sem lopták el, csak egy főkaraktert adoptáltak. Tehát itt max a bitorlásról beszélhetünk de annak is egy moderáltabb változata amit újításnak neveznek vagy valami hasonló...
RespectBoy 2014.09.30 22:17:22
@-Szűcs Gyula-: De még visszatérve az Alien és Predátor könyvekre, lehet én tévedek de jóval többre emlékszem.

Jelenleg még most is rendelhető vagy 12 "könyv"
www.antikvarium.hu/bongeszo.php?sorozat=aliens-vs-predator&tipus=sorozat&sorozatID=193

De én jóval többre emlékszem...
p2.vatera.hu/photos/6c/2d/b957_1_big.jpg
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
RespectBoy 2014.05.08 09:33:28
@panaszmuki: Hidd el hogy nem így van.20-30 éve sőt annál régebben is kötelező volt a biztonsági öv.Tulajdonképpen nagyon régóta. Régebben mégis tömegével leszarták az emberek, pedig töredéke nem volt olyan a műsoroknak, főleg az átkosban ami rossz példát mutat. Semmi de semmi nem használt. Csak azóta kezdték el az emberek ilyen szinten figyelni az övre, mióta pont a tv sulykolta az emberekbe, milyen büntetéssel jár, és ezt tapasztalták is az utakon.
RespectBoy 2014.05.08 09:42:41
@panaszmuki: A hátsó biztonsági öves példát érdemtelen arra nem is reflektálnék, mert az nem indokolja azt hogy az emberek nem csatolták be az övet. Az is érdemtelen, hogy a forgalomvban lévő autó számokkal jössz. A példám tökéletes. De még 10 20 évre visszamenőleg is. Ma az utakon 10 autóbol 8-9 ember tuti becsatolja az övet,10-20 éve 10 autóbol 5-6 ember, 30 éve meg szinte ciki volt.. ennyi
RespectBoy 2014.05.08 10:08:24
@panaszmuki: Ember logikátlan az érved. 30 éve is kötelező volt a biztonsági öv, Természetesen ha a kresz úgy kérte , akkor csak elöl ha olyan az autó. De akkor ugyanúgy ahol volt biztonsági öv ott be kellett csatolni. Érted amit írok hahó??? felfogod? anno ugyanúgy kötelező volt a biztonsági öv mindenkinek, természetesen egy trabantban hátul nem mert nem volt és ezt még engedték. De ugyanúgy elől akkoriban 10 autóból töredék ember csatolta be az övét és ez ma 80-90 %os annak köszönhetően amit mondtam. És ez arányaiban van vágod? matek. 10 autóbol arányosan több. És statisztikailag is bizonyított hogy sokkal kevesebb arányaiban ma a biztonsági öv nem becsatolása miatt baleset mint 10-15 sőt 30 évvel ezelőtt..Egyébként 1976 január elseje óta kötelező a biztonsági öv. előtte csak ajánlott volt.
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
Undorító. Ez a szó jut eszembe arról, ahogy egyes személyek viselkednek, pláne, amit művel a sajtó. Nem újdonság, hogy az igazság senkit sem érdekel. Halott ember ügyeit feszegetni már felesleges, csakhogy van itt egy bibi: igencsak érintettek itt olyanok is, akik még…..
RespectBoy 2013.02.03 17:45:25
@anorex76: A blogbejegyzésre értem a cinizmust és az iróniát...nem arra amit írtál. Mert cinikus, pejoratív és ironikus az egész.És azért ne kelljen a példákat kiragadni mire is értem ezt,mert szinte az egész az...Ha ilyen bejegyzéseket írnak ezzel csakis rontanak a helyzeten. Egy elhunyt már néma de ezerszer erősebb a nyomasztó némaságának a súlya mint az ilyen idióta bejegyzések.Egyébként vagy 16-18 éve figyelem a sportot és csinálom tehát nem vagyok nagyon laikus...ennek nem ez a módja. És ember, hogy lehet ilyet írni hogy sosem volt jó formában,beles stb stb...Igen van aki még jobb formában van.Van aki 9.6 alatt futja a 100 métert és van aki 9.98. És Most fikázzuk a 9.98 ast mert többre lenne képes és láttuk a hiányosságait? Elképesztő amit felépített így is. És erre olyan a jellemzés róla mintha egy hentesbolti eladó lett volna...A többi meg áhh...Tényleg nem érezni mennyire gusztustalan????
RespectBoy 2013.02.03 17:58:55
@anorex76: Még annyit hozzáfűznék azért , hogy elment és feladta. Nem úgy végzett magával, hogy előtte bődületes bosszúhadjáratot folytatott volna és végtelennek tűnő publikációk hada jelent volna meg az ellenségei ellen ill. minden fórumon. Bármi is volt elege lett. Most a Média igaz vagy valótlan dolgokkal, de a a központba tette, és igen , ennek "hála" jogosan vagy jogtalanul de élő emberek is isszák a levét.Nyilván nem a barátai.De ezt már nem ő teszi.. Mégis akkor legyen az a módja, hogy ellene veszik fel a kesztyűt??? Az ellen aki elhunyt?Ilyen írással??? áhhhh...