Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Venyigeszu

0 bejegyzést írt és 338 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehetséges ez a Dezmond gyerek, de nagy kérdés, hogy tényleg a miniszterelnöknek kell-e új nemzeti himnuszt rendelnie tőle. Mert mint azt megtudhattuk, elkészült az 56-os dal, amelyet Orbán Viktor felkérésére a slágergyáros írt, aki Bon Jovit híressé tette - meg Alice Coopernek is írt ezt-azt.…..
Venyigeszu 2016.08.17 17:20:43
@jobbdemokrata: Azért ehhez össze kellett szendi minden szellemi kapacitásodat, igaz?
Tegnap elzavarták Tóbiás Józsefet. Elfogyott a türelem a teljesen dilettáns pártelnökkel szemben, aki a Kétfarkú Kutya Párt szintjére juttatta az MSZP-t. A gerinctelen dunaújvárosi taktikázás után (ami a szocialisták csúnya felsülésével zárult) végleg bebizonyosodott, hogy Tóbiás „politizálása” a…..
A meccs napján már éreztem, hogy itt valami nagy dolog történhet. Szinte biztos voltam benne, hogy itt dől el az EB szereplésünk, hiszen Izland talán egy fokkal egyszerűbb ellenfél lehet, a Portugálok pedig sokkal erősebbek. Nekünk Ausztriát kell legyőzni ahhoz, hogy továbbmenjünk (számításaim…..
Gábor György filozófus, vallástörténész nagyon kiakadt a Pesti Srácok alpári gyalázkodásán, ami a Budapesti Fesztiválzenekar remek koncertjét követte, és felháborodását megírta a Nyugati Fénynek. Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt…..
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
Alapvetően a Kövér László nevű entitás nem éri el az ingerküszöbömet, elvégre már akkor tudni lehetett, hogy egy főállású bunkó, amikor Tolcsvay László hasonmásaként jött-ment a Parlamentben. Azóta pedig ezt a tézist bizonyítja újra és újra. De amikor a bajuszkirály a demokráciát kezdi el félteni a…..
Playboy Pista Viszlát, taxisok! 2016.05.03 19:51:44
Az előbb gurultam át a Lánchíd alatt, és láttam, milyen szépen sárgállik a sok taxitól. Állt az egész forgalom: a taxisok az Uber ellen tüntetnek így. Az Ubert a kormány már félig-meddig be is tiltotta, amit én személy szerint eléggé sajnálok. Méghozzá azért, mert az Uber nagyjából feleannyiba…..
Venyigeszu 2016.05.04 10:41:44
Első hallásra talán szerénynek tűnik a 0,9 százalékos emelés, ám egy konkrét példával megmutatjuk, mennyire nem az.  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter bejelentette, hogy jövőre átlagosan 0,9 százalékos nyugdíjemelés jön. Az örök elégedetlenkedők szerint ez nagyon kevés, egyes szélsőséges…..
Venyigeszu 2016.04.19 13:58:53
1.  A nap karikatúrája a 888-on, by a very tehetséges jobboldali művész. (ezt is látni kell, mert olyan szép) 2.  Az aljas plágium 2010-ből.  ..
Venyigeszu 2016.03.01 11:47:25
Az oktatási tüntetés kockásinges kampánya, megtámogatva a nyilvánosságipartól (itt, meg itt), bizonyítja, hogy ez egy professzionális akció, professzionális médiatámogatással. Pukli István Bowie-es videója is a médiához értő készítők keze nyomát mutatja, jól aknázza ki a nemrég elhunyt zenész…..
A Kettős Mérce arról ír, hogy a KDNP-sek beszélgetést szerveznek egy olyan könyvről, amelyben a szerző olyan dermesztő ötletekkel próbálja megoldani a demográfiai problémákat, mint hogy 30 év felett vezessék be a szingli adót és hogy ne szerezhessen állami szférában vezető pozíciót az a nő, akinek…..
Venyigeszu 2016.01.08 12:15:30
A kormány aljasságának nincs határa, úgyhogy simán kinézem belőlük.
Nekem van a családomban egy olyan házaspár, akik 30 éve vannak együtt, nagyon szerettek volna gyereket, de a nőnek egy gyermekkori betegség szövődménye miatt természetesen úton nem lehet. Elmentek nőgyászhoz, 5(!) inszeminációt végeztek el rajta, ebből 4 megfogant de mindegyikkel elvtélt. Ekkor jött volna a lombik, de az orvos azt mondta, hogy nem javasolja, mert kockázatos. Ekkor elmentek a gyámügyre, hogy szeretnének örökbe fogadni. Végigcsináltak mindent ( alkalmassági, orvosi igazolások beszerzése, tanfolyam, környezettanulmány), majd kb, két hónapnyi procedúra után megkapták az engedélyt. Három évig hozzájuk sem szóltak, ők érdeklődtek, átlag havonta. Mindig azt a választ kapták, hogy most éppen nincs nekik megfelelő. ( Nem voltak nagy igényeik. Annyit kértek, hogy egészséges, fehér gyermek legyen, max. két éves korig. És nem azért kértek fehéret, mert rasszisták, hanem mert megszerették volna kímélni a gyermeket a várható gúnyolódástól.) Három év múlva kaptak egy levelet a Tegyesz-től, hogy lejárt az engedély érvényessége, újra végig kell csinálni az engedélyezési procedúrát. A nő akkor már betöltötte a 40-et, és arra a gondoltak, hogy azt a gyermeket fel is kell nevelni! Úgyhogy beintettek, és azóta élnek gyermek nélkül, elfogadva, de sorscsapásnak tekintve, hogy így kell élniük. Milyen korrekt is lenne őket megadóztatni! :-(
Olvasónk ránézésre kicsit összeesküvés-elméletes-paranoid megfejtést spekulált össze a problémája hátterében álló jelenségre. Valószínűsíthetőbb, hogy egy helytelen adatlapkitöltés miatt törölték a cuccait (tippre: személyes átvétel vs. szállítási költség:van beállítás, bár az egész adatlapot…..
Venyigeszu 2016.01.06 16:11:17
@BircaHang Média: Törölhetnének, ha ingyenes lenne a használat! De ha előre a feltöltésért is fizetsz, a kiemelésért is, amit akkor is kiszámláz ha nem kel el a termék, akkor utána ne törölje! ( És akkor most az eladási ár utáni jutalékot nem is írtam, mert azt nyilván nem fogják kiszámlázni.)
Mi tagadás, az Ákos-ügyi fejlemények rendesen felülírták az eredeti vitatémát. Nem mintha elfogadhatóbbá vált volna a véleményterrorista tempó, az viszont egészen nyilvánvaló, hogy a magyar kormány húzása erősebb kontent, ezzel ők nyerték az aránytévesztési…..
Van az úgy, hogy a levitézlett, szalonképtelen, perifériára küldött egykori pártfunkcionárius még mindig ragaszkodik a gazdájához. Valahol igaza van, ne rójuk fel neki, az én kiskutyáim is így tennének: ha nem adnék nekik enni, nem maradnának velem. Messze mennének, talán…..
Nagyon burtális, sajnálatos, de sajnos várható esemény történt Párizsban, ahol a terroristák újfent ártatlanokat mészároltak le a saját nézeteik és a nyugat-gyűlölet miatt. Nehéz szavakat találni, hiszen bármelyikünk könnyen áldozat lehetett volna (áldozat lehet a…..
Ja igen, már nem csak gipszet és pelenkát kell vinni a kórházakba, WC-papírt és krétát az iskolába, de a tanári életpályamodellért is fizetni kell a Balog-féle univerzumban. Világos, hogy a HR (emberi erőforrás) megújítását -- az esketésével és a temetésével együtt --…..
Venyigeszu 2015.09.16 11:13:33
@ördöngös pepecselés: Mi benne a hazugság?
Mert fröcsögni nem nehéz - értelmesen, tényekkel cáfolni annál inkább.
Excel-táblázatokat, füstölőket és pandákat ábrázoló kártyanaptárakat is találtak az Ökotársnál. A Készenléti Rendőrség ismét megmutatta, hogy nem fél erőt alkalmazni ott, ahol túlerő várja őket. Így tettek az Ökotárs Alapítványnál is az állomány…..
Venyigeszu 2014.09.09 13:32:34
:-)
Megnyugtató, hogy nem mindenki akkora balfasz, mint Falus barátunk és az ő kampánystábja, ha egyáltalán van neki olyan. Géza kolléga részletesen háborgott azon, hogy az ellenzékszerű képződmény észveszejtő töketlenkedése nyomán egyre biztosabb, hogy akkor is a helyén marad…..
Azoknak akik (még) nem követik a vincent tumblr oldalát most egyszerűen muszáj vagyok megosztani az érpataki polgármester felszólalását, amiért - kirekesztő módon - a Pride-on nem engedik fel a vonaglókamionra. A Laár András-szinkron lazacz munkája. Csodálatos, köszönjük és…..
7. Organikus mesepalota Pilisjászfalun Nekem nagyon bejön az ilyesmi, bár látható, hogy ekkora tereket nem olyan könnyű belakni.   6. Eredetileg vízimalomnak épült Pomázon Aztán a 30-as években csináltak belőle lakóházat. Kifejezetten klasszul néz ki.   5. Teljesen…..
Nem bírják ki, hogy ne buzizzanak tele szájjal. Szőnyi Szilárd comingoutolta, hogy mekkora egy seggfej. Játsszuk le, Szilárd. 1. A homoszexuális polgártársaid meg a te apád és anyád nyugdíját fedezik. Csak ők nem dörgölik az orruk alá. 2. Fogadjunk, hogy én meg ki tudok…..