Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz.ági1985

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A  Világörökség (UNESCO) bemutatása után, most a magyarországi Világörökségekről írok. Miután Magyarország 1985-ben csatlakozott a Világörökség Egyezményéhez, rá két évre 1987-ben az első magyarországi helyszín már fel is került a listára. Budapest Világörökségi…..
Sziasztok! Ma arról fogok írni, hogyan is jött létre a Világörökség azaz az UNESCO. 1972. november 16-án született meg az UNESCO Világörökség Egyezménye. Elfogadásának előzményei azonban jóval korábbra nyúlnak vissza. Már az I. világháború után felmerült egy nemzetközi…..
FASHION&ART Mozogjunk mindennap! 2014.06.19 09:25:08
Bár ez a blog alapjában véve a divatról és a művészetről szól, én most ettől egy kicsit eltérek és a testmozgásról írok. Az ember télen hajlamos a testmozgást elhanyagolni. (Tisztelet a kivételnek!)  Ennek oka lehet a borús, hideg időjárás, ami lehangoltságot és  téli…..
FASHION&ART A levendula! 2014.06.19 09:25:03
Ma az egyik kedvenc növényemről a levenduláról fogok írni. Imádom:-) A levendula szó a latin lavare (mosni) vagy a livere (kékes színű) szóból ered. A levendula az árvácskafélék családjába tartozik. Összesen 39 fajtáját ismerjük. Európába a rómaiak hozták be. …..
Ki is az a Szász Károly? Szász Károly iparművész, aki gyönyörű ékszereket készít. Legújabb ékszerkollekciója az ólomüvegbe zárt légiességet és a megcsiszolt fényt testesíti meg. Az új ékszerkollekció "A megcsiszolt fény" bemutatóját május 25-én tartották. Az…..
Az idén tavasszal és nyáron divatba jöttek a színes virágos farmerhatású nadrágok. Szinte majdnem minden színbe kaphatóak (pl.: rózsaszín; kék; zöld; sárga). Én most hétvégén kaptam a páromtól egy ilyen nadrágot rózsaszínbe. Azt mondta mikor megláttam az üzletben a…..
FASHION&ART Kalocsai minták! 2013.06.17 09:23:35
Manapság egyre népszerűbbek a népművészeti motívumok. A legnépszerűbb ezek közül a kalocsai motívum. Ma már majdnem minden ruhadarabon (sőt nem csak azon) megtaláljuk ezt az igen szép és ízléses motívumot (pólón; nadrágon; fürdőruhán; köntösön; táskán;  ékszeren;…..
FASHION&ART Köszöntő! 2013.06.16 08:17:50
Sziasztok! Örülök, hogy benéztél az új blogomra, na nem mintha eddig annyi blogot írtam volna eddig. Igazság szerint ez az első ilyen próbálkozásom, de a gondolat azért már régóta ott motoszkált a fejembe. Próba szerencse! Majd meglátjuk mennyien olvassák. A blog divatról és…..