Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megmondtam má nemértő?

0 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog!   Az esetem elég friss, a múlt héten történt. Neveket nem írok, mert azt hiszem úgyis kiszednék belőle. Röntgenre kellett mennem egy sportsérülés következtében, a duplájára volt dagadva a bokám, mint ahogy normális lett volna. Elbicegtem a háziorvoshoz, aki…..
Megmondtam má nemértő? 2011.01.18 20:57:55
@Bikli néni: ez a "de van rendes cigány is..." című hablatyolás olyan unalmas már. Biztos van rendes cigány is, de ha megerőltetem magam akkor is meg tudom őket egy kezemen számolni. Ez pedig - szembeállítva a naponta érkező nagyszámú és kegyetlen bűnelkövetésekkel és egyéb disznóságokkal - bőven hibahatáron belül van, tehát racionálisan nem érdemes vele foglalkozni.
Szerveződik az ellenállás a médiadiktatúra ellen. Olyan események zajlanak le, melyekre még három Annamariska sem tud mit lépni. Például mi van ha egy műsorvezető hallgat… ok felfüggesztik… de mi van ha egy riportalany bemegy a stúdióba és nem szólal meg??Hát az…..
Megmondtam má nemértő? 2010.12.28 23:05:12
@Strici: Hát ez az, hogy a több ezerből csak kettő mert akciózni, de az is elég vérszegény lett, az egyik hallgatott, a másik meg "viszonthallásra" elköszönt amikor rendre utasították. A példa szerint otthonról írogatni, Orbánozni, meg a külföldi haverokat fölpiszkálni a "diktatúra" ellen egyelőre sokkal könnyebb és kényelmesebb.
Képzeld el, milyen lenne, ha Henry, Rooney, Ribéry és Crouch mind egy csapatban játszanának. Nem, nem a Milanra vagy a ManU-ra gondolunk. A Francia-Brit Unió válogatottjára.   A történelemben vannak nagy, örök párosok. Olyan országok, akik hol egymás karjaiba zuhannak, hol pedig…..
Megmondtam má nemértő? 2010.12.28 21:43:12
@franta:
A zsákmányolt német fegyverek gondos összegyűjtéséről és készenlétben tartásáról (amennyiben a szovjet tovább nyomul) persze vannak feljegyzések, de miért is nyomult volna, a háborúban kimerült és sok veszteséget szenvedett hatalomként, ha az angolszász nagyuraktól amúgy is megkapta az utóbb "szocialista országok"-ként ismert kelet-európai érdekszférát amely Európa jelentős területeit jelentette, és ahol egy-két éven belül a helyi szovjetbarát bábkormányok hatalomra juttatásával gyakorlatilag teljes befolyást szerzett.
Ugyanazért, amiért 2002-ben. Gazdasági ügyek? Nem. Ahhoz ők túl jól kommunikálnak, bármit el tudnak adni. Komoly lépések helyett látszatmagyarkodás? Ugyan, imádná a nép. A sajtószabadság lábbal tiprása? Legyünk őszinték, egy szűk, de annál értelmesebb réteget leszámítva…..
   Először is, mert nácit élőben még nem igazán láttam. Szegény Király B. Izabella bőrfejűibe futottam bele utoljára, de ha jól emlékszem már 93 táján se gyakoroltak nagy hatást a társadalomra. Antifasisztából viszont annyi van, mint a szemét. A sok antifasisztához…..
Az t hiszem minden hülye kreténségnek meg van a maga határa. A TV2 már többször túllépte ezt a Kiválasztott című műsorral, de most igazán extra baromságot nyomott a nézők orra elé. Már előre bevezette a produkciót a csatorna egy bulvárlap által, hogy ettől is több butítani…..
Pár hete erősen rajtolt az RTL-es Vacsoracsata, mivel az első héten sikerült olyan celebeket bevetniük, akik serényen munkálkodtak azon, hogy tönkrevágják egymás estéjét, szóval pont jó helyen volt ez a dolog Balázs-show helyén. De amint a celebeket felváltották a civilek - ami a…..
A Fidesz 20. születésnapjánál úgysem lesz jobb ziccer, meg hát most jelent meg a Demorkatában (hihetetlen, de pénzt adtam érte) az animás Prieger Zsolti ötoldalas, amúgy tök korrekt interjúja, amiben van egy ilyen mondat:Én Orbán Viktorral értek egyet, aki 1994-ben még arról…..
Hamar megszépül a múlt. Nem lehet négerbuli Debrecen főterén – címmel tegnap délben jelentette meg az index Földes András cikkét, amiből számos érdekességet tudhatunk meg a cívisváros köztéri rendezvényeinek engedélyeztetési procedúráiról. Mint kiderült,…..
Az egész történet ott kezdődött, hogy megverték Csintalant. Erre persze ugrott mindenki, nagyon megsajnálták szegény ex-alelnök műsorvezetőt, de csak miután rúgtak is rajta egyet, a la Demszky. Ezzel kapcsolatban született is egy nagyon jó bejegyzés Papírgyári Sztrájtörőtől.…..
Honecker bosszúja. Ez volt édesapám szavajárása mindig, amikor a saját bejáratú Zsiguli 1200-asunkkal az M7-es érdi emelkedőjén beértünk egy Trabant Limuosine-t. Siettünk persze mert meleg volt és várt már minket a Balatonföldvári SZOT-üdülő.  (Könycseppek letöröl...…..
Az egyik legrangosabb étteremkalauz, a Gault Millau általános megdöbbenést keltve egy negyven férőhelyes bisztró séfjét választotta meg az év szakácsának. Jean-Luc Rabanel, az Atelier névre hallgató arles-i (egyébként egy Michelin-csillagos) étterem főszakácsa 43 éves, és a…..
comment:com Kémek, mint ők 2007.10.20 19:45:00
Kicsit elkéstünk ezzel a beharangozóval, de hátha va aki még nem tud róla (és nem olvasta barb kartársnő ma esti ajánlóját), jön a Cég című sorozat a TV2 műsorára, mégpedig egy félóra múlva, azaz úgy 20:10 tájékán. Jómagam a film alapjául szolgáló könyvön átrágtam…..
comment:com Rózsa Péter tarkója 2007.10.13 17:10:00
Szoktuk szeretni a Kultúrházat, de most mégis kiosztunk a légirégészes riport összes stábtagjának egy tockost, méghozzá, ha lehet, kínai strandpapuccsal. Rózsa Péter egy légirégészetről szóló kiállításon járt, ez betűkre lefordítva azt jelenti, hogy lóg a falon sok-sok…..
A reggel, kávé mellé, futtában tévézés azért olyan fontos a kereskedelmi tévéknek (és a közszolgálatinak is), mert ez az idősáv hagyományosan a magas iskolai végzettségű és nagy vásárlóerejű célcsoportok gyülekezőhelye. Ilyenkor tájékozódik az egyetemi professzor a…..
comment:com Kölyköd voltam 2007.03.27 13:17:00
Olyan hírt hozott a posta, hogy menten elfejtettem tőle tegnap esti rémálmomat, pedig abban Anettka takarított zongorát egy szál pinában, miközben Farkasházy olvasott fel Tőkés László beszédeket, szóval volt mihez felnőni az elektronikus postásnak, de sikerült neki: Tokio Hotel…..
A Vatikánról mostanában sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy elzárkóznának a technológia vívmányaitól a törzsgárda informálása, illetve új hívek megszerzése érdekében. Van például nekik weboldaluk, egész pofás is (ebből a témából azért egy flash…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..