Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cockpete

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
cockpete 2014.01.07 20:57:53
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Tegnap a hagyományokhoz híven megrendezték a ZMNE Bolyai János Hadmérnöki Kar szolnoki Repülő és Légvédelmi Intézetének éves repüléstudományi konferenciáját. Óvári Gyula professzor úr és kollégái munkásságának köszönhetően jó volt ismét látni, hogy ég a láng,…..
cockpete 2011.04.20 18:02:22
@Kezdő_Krisz:

A konferencia számomra egy nagy tanulsággal bírt. A repülést szerető, katonai repülésben dolgozó tisztek (és főtisztek) tesznek azért, hogy ha minimálisan is, de valamilyen hivatalos módon megemlékezzenek a hazánkat szolgáló mig-ekről. Ezt egy nagyon színvonalas konferenciával sikerült megtenni. Kositzky altábornagy Úr előadása pedig kifejezetten élvezetes volt. Humorral foglalta össze a mig-ek hazánkban szolált ~60 évét. A végén pedig feltett egy költői kérdést amely ezen blog olvasóinak tavaly év végi lelki állapotát hűen tükrözte.

Sokan dolgoznak ma is szolnokon szívvel-lélekkel és őszinte lelkesedéssel, de szerintem a következő 3-5 évbe bele fognak fáradni. Nem csak a légierőt, hanem lelekes katonákat fogunk elveszteni.

TECHNIKÁT NEKIK!!!