Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rolleres

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök este a Roller Club ismét fergeteges bulira készül, az Up & Down partyra egy kis Folyosófeszttel megfűszerezve. Sokan már biztosan hallottatok, hogy a Roller Klub 1997-ben, a kezdetekben, Lego azaz Légrádi Gábor által kezdeményezett Jenő Kultúr Bár volt a B4-en. A…..
A következő napokban  fergeteges kocsmahetet szervezünk, amely keretein belül különböző játékokat próbálhattok ki. Nézzük miről is van szó pontosan: 02.21. Pókerbajnokság:    Az előzetes regisztráció kötelező a létszámkorlát miatt. Regisztrálni a…..
  Február 14. Valentin-nap   Szerelmesek, virág, szívecske, parfüm, ajándék, rózsaszín giccstenger... Nekem ezek a dolgok jutnak először az eszembe, mikor a "szerelmesek ünnepére" gondolok. Sokan nem tudják, de az eredeti hagyomány szerint, ez a nap nem…..
Kedves blogolvasó gyerekek.A múltheti buli sikeréből kiindulva egyértelmű, h ezen a héten sem maradhat el a jól megérdemelt móka. Sőt.Úgy gondoltuk, h a nyitó-záró buliknak mindig nagy sikere van, ezért valami ilyesmit kellene összerittyentenünk Nektek, és mivel zárásról szó…..
 Sziasztok!Ha megtetszett a Roller Club, a vele járó feladatok, a pultozás, vagy szeretnél jó bulikat szervezni és egy jó társasághoz tartozni, akkor várunk szeretettel: KEDDEN 18:30-KORA ROLLER CLUBBAN,ahol részletesebben elmeséljük mit is csinál egy Rolleres és Te hogyan…..
Tisztelt egybegyűltek, Mély alázattal szeretnénk meginvitálni Titeket egy nyárbúcsúztató-őszváró-Kolimpiára felkészítő borban gazdag Szüreti Mulatságra. Lesz itt minden, zenei kívánság kosár, bormámoros ereszd el a hajamat, dínomdánom mulatósozás, az igazi mulatós…..
 Természetesen mi is gratulálunk a sikeres felvételidhez és reméljük, hogy minél előbb találkozhatunk Veled! Ha tudsz, mindenképpen gyere el a Gólyatáborba, mert rögtön kaphatsz egy kis ízelítőt, hogy milyen az, amikor a GTK-sok buliznak, és persze velünk, Rolleresekkel is…..
Kedves Hölgyeim! Itt a lehetőség, hogy bájaitokat naptár formájában is megcsodálhassák.  A mai este egyik fénypontjaként Naptár fotózást hirdetünk.  Kérünk Titeket, hogy ha éreztek magatokban kellő affinitást, bátran jelentkezzetek fényképészeinknél Nyuszi…..