Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovanski

151 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időkben a Milan keretében jelentősen gyarapodtak a sérültek száma. A már jól megszokott sérüléshullám a szezon előtt ezúttal új szintre lépett, fontos játékosok dőltek ki.             Eddig sem voltak elérhetőek a Milan jelentős…..
Rajta kívül álló okokból a Milan nyári szerzeménye, Andrea Poli könnyen meglehet, hogy jobbhátvédként fog játszani Massimiliano Allegri szerint. Az új szerepkör azonban fekhet az alapjaiban középpályásnak.             Az előző hetekben és a…..
Az olasz bajnokságban szereplő Sampdoria csapata egy szezonra kölcsön vette a Milan fiatal támadóját, Andrea Petagna-t. A Primavera csapatából felhozott játékosnak jót tehet a váltás, magasabb önbizalommal térhet vissza a következő…..
A Milan hivatalos honlapján jelentette be, hogy egykori játékmestere, Ricardo Kaká visszatért három esztendőt követően a piros-feketékhez. A játékosért nagy huzavona alakult ki már több hónapja a Milan és a Real Madrid…..
A Milan újabb kihívása a bajnokságban következett be az első hazai mérkőzésen az idei bajnokságban. A második forduló alkalmával a vezetőedző, Massimiliano Allegri korábbi csapatával csapott össze a Rossoneri. A keret tagja volt a két legújabb szerzemény, Matri és Birsa…..
Augusztus 31-én, pár nappal a nyári átigazolási időszak zárása előtt történt meg a várható játékoscsere a Genoa csapatával. Már sok játékossal hozták össze Valter Birsa nevét, de most véglegesen megtörtént az…..
Újabb átigazolási hírek jelentek meg a napokban, mi szerint az átigazolásokon dolgozó Adriano Galliani újabb terveket eszelt ki az utolsó napokra. A már régóta a Honda-transzferen dolgozó szakember úgy tűnik új álláspontot eszelt…..
A Milan legfanatikusabb szurkolói, azaz a "Curva Sud" néven elhíresült tábor igazi krízisben van a mai nap eseményeitől és konkrét fenyegető levelet küldött a Milan főhadiszállására. A kérdés, hogy mi lesz a megoldás a…..
A Juventus támadója és korábbi Milan-játékos, Alessandro Matri hivatalosan is a Rossonerik kátékosa lett. Az olasz válogatott csatár már régóta terítéken van a vezetőség szemében, most sikerült a leszerződtetése…..
A német első osztályban szereplő és Szalai Ádámot foglalkoztató Schalke hivatalos honlapján jelentette be a délelőtt folyamán, hogy Kevin-Prince Boateng orvosi vizsgálatokra jelentkezett a csapatnál. Ezután érkezett a megdöbbentő…..
A 2013/2014-es Bajnokok Ligja kiírásának sorsolása a mai napon, azaz augusztus29-én kerül megrendezésre. A tegnapi játéknappal hivatalossá váltak a csoportkör résztvevői és a csapatok kalapbeosztásai is…..
A létfontosságú Bajnokok Ligája mérkőzésen csapatunk a holland PSV csapatát fogadta a Play-off visszavágóján. Az előző mérkőzéshez képest egyetlen változtatást eszközölt Massimiliano Allegri, méghozzá a védelem bal oldalára visszatért sérüléséből De…..
A mai Bajnokok Ligája játéknapán a Milan fogadja otthonában a PSV Eindhoven csapatát. A mérkőzés nem csupán a legrangosabb európai kupasorozatba való bejutásról szól, jelentős pénzügyi vonzattal is bír a mérkőzés.             Az előző…..
Az olasz bajnokság nyitó fordulójának nyitó mérkőzésén az újonc Hellas Verona fogadta a Milan csapatát. A találkozót nagy elvárások övezték körül, azonban nagy meglepetés vált a végeredményből.                 A hivatalos…..
Az olasz bajnokság, azaz a Serie A a holnapi napon, azaz augusztus 24-én rajtol ezúttal. Ebben a szezonban a nyitómérkőzést csapatunk fogja játszani rögtön egy a másodosztálybúl feljutott ellenfél ellen, a Hellas Verona…..
A Bajnokok Ligája Play-off körének első mérkőzését rendezték meg 20:45-ös kezdéssel a keddi játéknapon. A kezdő csapatokban nem volt meglepetés, a hollandok rendkívül fiatal, míg a Milan a legerősebb keretével állt…..
A FIFA, azaz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség úgy határozott, hogy a felső ligákban meghosszabbítja az átigazolási piacot, azaz a mercatot. A hagyományosan augusztus 31-én záruló piac ezúttal szeptember 2.-án fog…..
A Milan számára a mai napon kezdődik el a várva várt szezon, mely egyből egy rendkívül fontos és sorsdöntő találkozóval kezdődik. A legrangosabb európai kupa, a Bajnokok Ligája selejtezőkörének mérkőzései lesznek.             A…..
A Milan egy már régebben is a keretében helyet foglaló kapust szerzett a Torino csapatából. A hálóőr leigazolása szükségszerű volt Gabriel sérülése miatt.                 Ferdinando Coppola harmadik számú hálóőrnek érkezett,…..
A Milan győzelemmel hangolt a szezonkezdetre, melyet augusztus 20-án a Bajnokok Ligájában kezdi el. A csapat augusztus 17-én Milanelloban játszott felkészülési mérkőzést a negyedosztályú Derthona ellen, melyet magabiztosan megnyert.             A…..
A korábbi Milan-játékos, Yohann Gourcuff a hírek szerint visszatérhet korábbi csapatába. A pletykák arról szólnak, hogy a Lyon nem számol a középpályással, így kerülhetne sor a transzferre. Adriano Galliani egyből bejelentkezett a…..
A hírek szerint a vezetőedző, Massimiliano Allegri nem szeretne új támadó játékost kapni, holott a Milan vezetősége felajánlotta neki a lehetőséget. A szakember jelenleg a Primavera csapatból felemelt játékosokra szeretne…..
A Milan hivatalosan is bejelentette honlapján, hogy felkészülési mérkőzést játszik az olasz negyedosztályban szereplő Calcio Derthona ellen. A mérkőzést augusztus 17-én rendezik Milanelloban.               A Rossoneriknek gyakorlatilag…..
Massimiliano Allegri kijelölte keretét a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája selejtezőre. A játékosokat névsorba szedte és a keret legmeghatározóbb játékosait beválogatta a 29 fős névsorba. A jelenleg sérült játékosok nem kapnak szerepet majd értelem szerűen, így a keretben…..
A Milan számára az előző szezon helyezésének köszönhetően előbb kezdődik a jelenlegi szezon, és egyúttal zárul az előszezon. Augusztus 9-én kisorsolták a Bajnokok Ligája selejtezős párosításait, melyben a Rossoneri a kiemelt kalapban a nem bajnoki ágon…..