Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve Jobs-bá

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már hírt adtunk a Samsung Galaxy S Plus készülékről, akkor megígértem, hogy amint lehetőségünk nyílik rá leteszteljük a telefont. A Samsung Magyarország jóvoltából sikerült is szert tennünk a címben is említett kütyüre.Bevallom őszintén vegyes érzelmeket vált ki…..
Steve Jobs-bá 2011.09.02 17:21:59
@Tomi from Space: 5 nap? Az meg hogy? Nekem is SGS+ van, de jó ha másfél napot bír. Egyébként jó kis teló. Megemlíthettétek volna még a gyorsabb net elérést, 14,4 HSDPA (elvileg...). Látom hogy mindenhol lehúzzák ezt a telót, de én 60,000,- Ft vettem, lassan 1,5 hónap használat után semmi rosszat nem tudok mondani róla. Szerintem megérte!
Az idei berlini IFA-n (Internationale Funkausstellung Berlin, a gyengébbek kedvéért ;)) a rengeteg más izgalmas program mellett a mostanában az Apple-perek miatt sokat emlegetett Samsung sem a sebeit nyalogatja, ellenkezőleg,  valami nagy bejelentésre készül. Újító módon a…..
Bizony megjelent, és természetesen Android (pontosabban Gingerbread) dolgozik benne, csak éppen nekünk soha nem lesz ilyen - ugyanis a Sharp készítette AQUOS PHONE f SH-13C-ről van szó, amely Japánban jelent meg a napokban az NTT DoCoMo kínálatában. A készülék a világon…..
Steve Jobs-bá 2011.08.26 11:33:32
@Yarner: ezt szépen mondtad! :-)
Bizonyára sokan hallottátok/olvastátok már a hírt, nem is akarok nagyon belemenni a dologba, csupán pontosítanék egy picit. Egyrészt a Galaxy Ace, Galaxy S és a Galaxy S2 készülékekről van szó (ami azért valljuk be nagy érvágás lenne a Samsungnak).Update: Viszont van itt…..
A mai napon kaptunk tesztelésre egy Samsung Galaxy S Plus készüléket. Hamarosan részletes írással jelentkezünk, addig is akinek van bármi kérdése a kütyüvel kapcsolatban, illetve olyan dolog amit a tesztben szeretne látni írja meg kommentben és igyekszünk válaszolni…..
Steve Jobs-bá 2011.08.18 17:56:39
Steve Jobs-bá 2011.08.18 22:40:48
Két fura lebegtetés is történt ma: Art Russ, az AndroidPolice-tól tegnap este az alábbi sejtelmes kinyilatkoztatást tette Google+ oldalán "a holnapi nap NAGYON jó nap lesz egy fagyira. Esetleg egy fagyiszendvicsre."Az Android Central pedig azzal a fülessel állt elő, hogy a…..
Androlib blog. Bipp! FC Barcelona 2011.05.28 23:31:00
Mivel a kedvenceim megnyerték a BL döntőt és ezzel ismét Európa királyai lettek, azt hiszem itt az ideje egy kis Barca napot tartani a blogon. :) Van itt minden, mi szemnek, szájnak ingere. Háttérképek és élő háttérképek, hogy a telefonunkon is mindig láthassuk a csapatot. Óra…..
Korábban már írtam róla, hogy érkezik az új Samsung Tab a Vodafone-hoz (Figyelem! Ez még nem az ultravékony verzió), ami már Honeycombot futtat. Most kaptuk a hírt, hogy már rendelhető is. Aki szeretne egyet a magáénak tudni az kattintson, bár a tarifák továbbra is…..
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..