Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mulholland2

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne ismerné a Traubisodát? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem lakunk messze Sálytól, én nem tudtam, hogy itt volt a palackozó. Aztán egy túranap végén, Atti a csapat egyik helykutatója előállt vele, hogy emlékszik rá, mintha itt lenne a "Traubi-gyár". Lehet, hogy üzemel a hely, de lehet nem.…..
mulholland2 2022.09.06 12:01:26
@shoxx: Már befejezték azt is. Pont kerestem azt és felhívtam őket. De nekik meg az közegészségügyi adó tett be. Így nincs az se.
Az Orvosok Határok Nélkül szervezet elítéli a balkán-útvonalon áthaladó menekültek elleni erőszakot. A balkán-útvonalon működő határőrségek szüntelen és módszeres erőszakot alkalmaznak a gyerek és fiatal menekültekkel szemben, számolt be róla az Orvosok Határok Nélkül szervezet. Arra is…..
Óvatosan kezeljük az infót, ami mostanában terjed az interneteken futótűzszerű sebességgel, mert pofára esni nem túl jó érzés, még akkor sem, ha csak egy sorozatról van szó. És még akkor sem, ha az a sorozat a Twin Peaks, amit 25 éves tetszhalálból támasztott fel David Lynch idén.  Lynch két…..
mulholland2 2017.09.16 12:59:06
@Andras Tibeusz: Köszönjük Emese :)) Már úgy vártam, hogy valami frankót megtudjak. De te hoztad a kötelező magyar szarozást :)). Ennek sorozatnak mint látom nem te vagy a célközönsége. 200 ezres tömeg? hm, ennél azért csak úgy 10x-ével volt több a '"hivatalos'" amerikai nézősereg. De ebben ugye nem volt benne a stream és torrent szolgáltatók :)). Aztán meg ugye Lynch bácsi is ugye művész, tehát éhezi azt, hogy tessen a munkája. Ha annyira mindenki azon a véleményen lenne mint a te semmit mondó öklendezésed, akkor szóba se kerülne azt, hogy mégegyszer hozzápiszkálna a TP világához. Szóval maradj te csak a jómagyar szinteden :).
Jelen cikk szándékosan nem tartalmaz felkavaró képeket. Kína és kutyák. Említsük a kettőt egyazon beszélgetésben, és egészen biztosan egy érzelmileg rendkívül felkorbácsolt hangulatú beszélgetésnek nézünk elébe, tekintve, hogy az ember legjobb barátja ott még mindig az étlapon szerepel. A Nyugat…..
mulholland2 2017.08.03 13:56:43
@Attilajukkaja: Ennyire futotta csak öreg? hát ez nagyon gyenge riposzt. Ezen még dolgozz kicsit :))
mulholland2 2017.08.03 14:11:52
@Attilajukkaja: No hát, csak nem elfáradtál? Ez a baj. Ez is valahogy rímel a magyarországi közállapotokra. Ész nélkül vitázik, kioszt. Aztán elfárad... hát így valahogy manapság Magyarországon. Közben mások dolgoznak és van érzékük mások szenvedése iránt. Valahogy nekem az szimpatikusabb.... és talán sokan másoknak is.
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
mulholland2 2017.06.28 10:29:09
@Elnök Úr: Látom továbbra sem tudod elviselni, hogy valaki nem azt gondolja mit te. Szerintem neked inkább ezzel van problémád. Nem kívánok veled tovább vitázni. Mert untat.
mulholland2 2017.06.28 18:38:42
@DaveEr: Te miről beszélsz ember??? Éppen hogy növekszik megint a TP nézettsége, tehát eléggé ferdíted a dolgokat a nézettséggel kapcsolatosan.
Meg mi az hogy "többre számított" majd nézzük meg 2 év múlva, valószínüleg a TP 3. évada lesz az amit még meg fognak említeni pár helyen :)). Mert hogy valóban egyáltalán nem kommersz és már most jó értelemben megosztó. Aki nem tud elmélyedni egy jelenetbe és csak a hagyományos amerikai narratívát kedveli az persze szenved. De aki el tud mélyülni, uram bocsá még az agyát is használja, az persze élvezi a bonbonokat amiket kap :) Pont jó, hogy Linch most szembe megy a konvenicókkal és olyan folyású sorozatot készített, ami arra kényszeríti az embereket, hogy agyaljon rajta, hogy mit miért, miér hogyan. Persze sok teórián maga Linch is jót mosolyog szerintem, de pont ettől jó. Akit zavar ez a fajta "időtlenség" az persze lázad, hogy hát nem ezt akarom én látni. De aki rászánja az időt és tudja úgy nézni, hogy elfogadja a játékszabályokat, az bizony jól szórakozik. Linch valóban nem való mindenkinek és ez nem sznobizmus, hanem az ő stílusa ilyen. Viszont ha rászánod az időt igen is borzongató tud lenni.
mulholland2 2017.06.29 23:05:52
@sweeney todd: Csak nem? Ezt pont te mondod. Nekem inkább úgy tűnik, hogy neked nem tetszik, hogy másnak meg tetszik az új TP :)
Eredeti nyelven, magyar felirattal kerül az AMC műsorára a Preacher második évada június 29-től, ami egy kis, de fontos lépés a szinkrontalanítás útján. A csatorna ezzel indokolta a döntést: Az AMC a teljes nézői élmény kedvéért ezúttal eredeti nyelven, felirattal tűzi műsorra a teljes 2. évadot.…..
A szokásoknak megfelelően világpremierrel tér vissza a fear The Walking Dead az AMC-re: ahogy az első két évad esetében, így most is az amerikai vetítéssel egyidőben, azaz június 5-én hajnali 3 órakor eredeti nyelven lehet megnézni, mi történik az ezen a héten szünetre…..
Az évek óta a legnézettebb vígjátéknak számító The Big Bang Theory főszereplőinek fizetése mindig is érdekes kérdés volt, hiszen annak idején a főszereplő trió (John Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco) az első évadot még 60 000 dolláros fizuval csinálta végig, a következő háromért már 250 000…..
Ahhoz, hogy szépen legyenek becsomagolva a karácsonyi ajándékok valakinek ideje nincs, másnak meg kézügyessége. És közben még gyűrődik is a papír mindenhol, több száz forintos ajándéktáskára pedig nem költ egy spórolós ember. A videón egy trükköt láthatsz (kétszer) arról, hogyan lehet 14 másodperc…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Mt!   2016.06.29.-én beadtam a felmondásom közös megegyezéssel, de az nem fogadták el. Majd 07.04.-én vittem az új felmondásom rendes felmondást írtam, de így sem akartak elengedni. Kértem az üzemorvostól…..
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..
Vasárnap este mutatkozik be az USA-ban a feltámasztott X-Akták új évada (egy napra rá, a Cool adásá meg magyarul is látható lesz), az, amitől a Fox azt várja, hogy majd olyan nézettséget hoz, hogy a heti Hany Istók- és lápiembervadászatot idegen lények utáni kajtatással megfűszerezett teljes évadot…..
mulholland2 2016.01.23 21:14:51
@Emmet Ray: Na hagyjuk már a hímsoviniszta baromságaidat. A Hannibálban és a Hajszában már bebizonyította Anderson, hogy igen jó színésznő. Továbbá az X-akták-ban nincs igazán Mulder Scully nélkül. Tehát ha együtt viszik a show-t akkor igen is megilleti ugyanaz az összeg mint David Duchovny-t
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Sziasztok!   Elsősorban a történetem mesélném el, másodsorban tanácsot kérnék, hogy mit…..
mulholland2 2016.01.14 10:38:41
Na@ghck: Most mondja azt, hogy te tipikus képviselője vagy annak amiről írtam. Véletlenül se szemét munkáltató a hibás, Á nem. Az a hibás akit megfenyegetnek. Akivel ki**nak. Nos aki olyan szinten van mint te jelenleg itthon van szükség. DE ha neked valami nyomorod lesz, vagy netán igazságtalanság ér, akkor bizton számíthatsz kedves jelenlegi honfitársaidra abban, hogy még kicsit rúgnak is rajtad egyet kettőt, mert ilyen az erkölcsi szint kishazánkban.
Vagy én öregedtem ki Quentin Tarantinoból vagy vénségére ő veszítette el varázsát. Már a Django elszabadul is hagyott némi kívánnivalót maga után túlhasznált fogásaival, fojtogató zenehasználatával és idegesítő, kettős befejezésével. Az aljas nyolcas azonban még ezen is túltesz. Hadd ismertessem…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Teljes elkeseredésemben fordulok…..
mulholland2 2015.10.22 16:27:05
@Teem: Nos ebből is látszik, hogy te egy tipikus Magyar vagy. Jelenleg ezekre mint te itthon van szükség... sajnos.
Más:
Azért itt a kommentek zömét olvasva, nincs túl sok együttérzés kis hazánkban. Sőt még az áldozatot alázzák többen is. Hasonló figyelhető meg nők bántalmazásánál is, nevezetesen hogy "magának kereste a bajt". Az erkölcsi szint manapság mint látom a béka feneke alatt 2 szinttel a gödör alján. No nem baj... talán innen már csak felfelé vezethet az út, vagy marad a további tapicskolás a fekáliában.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot Tisztelt Munkahelyi Terror szerkesztősége!   Lent röviden leírt…..
mulholland2 2015.10.21 16:12:17
@Peetee: Hm, érdekes meglátásod. Tehát az apróság és színezés, ha valakire valamilyen fegyvernek látszó tárgyat fognak. Hol a vak komondorom :))
Most, hogy a True Detective is eljutott odáig, hogy baszki, nincs jobb ötletünk, kúrjon MINDENKI (6. rész vége, ha valakit érdekel), ideje megnézni, milyen más orgiákkal találkozhattunk a tévében az…..
mulholland2 2015.08.07 08:41:08
@SecuRicsi: Hát hatalmas spoiler. :)))
Ha ez így igaz, akkor pompás évek előtt állunk: a Disney és a Netflix az eleve szoros együttműködés szálait, amit jelenleg három plusz egy Marvel-sorozat jelent - amiből ugye a Daredevil már meg is kapta a második évados berendelést, ráadásul úgy, hogy Night Nurse karaktere…..
Minelli Meg akar halni, néni? 2015.07.03 10:59:19
Nem tudom, hogy melyik lesz az a nap, lehet, hogy a mai. Tegnap, mintha valami ilyesmit hallottam volna elalvás előtt mélyen a jobb fülemben. Könnyen lehet, hogy ez az utolsó éjszakám.  Én nem félek. Egy ideje már azt várom, hogy kézen fogjon a fekete angyal és együtt sétáljunk be…..
mulholland2 2015.07.03 16:19:36
@Androsz: Ez azért eléggé mentegetőzés szagú. Aki felnevelt tisztességgel azért szerintem te is valamilyen szinten felelősséggel tartozol. Nem a kifogásokat keresgélni, hogy miért nem. Lehet ezt normálisan is megközelíteni. Egy idős látogató pl. vidéken, nem egy akkora horribilis összeg, ha az idős anyuka, vagy apuka nem akarja elhagyni az otthonát. Az én 91 éves idős nagymamámat pl. naponta látogatják, hoznak neki ezt azt, kiváltják a gyógyszereit, beszélgetnek vele, leporolnak, kis takarítás. Ez egy megfizethető és tisztességes bánásmód azért és nem érzi kisemmizve és magányosan az idős ember.
Time Goes By Hetedik (Seven) 1995 2015.06.02 17:17:26
A Hetedik talán a legnépszerűbb neo-noir film, amit még azok is ismernek, akik nem különösebben érdeklődnek a neo-noir műfaja után. Ez persze köszönhető az ismert és népszerű színészeknek (Morgan Freeman, Brad Pitt, Kevin Spacey) is, na és persze annak, hogy az egyik leghátborzongatóbb film, ami…..
Híres-hírhedt orvosi kísérleteket végeztek a CIA bevonásával több mint 5000 fős betegállománnyal rendelkező pszichiátriai intézet falai között. A komplexum ma kísértetjárta hely. Egy hírhedt kórterem napjainkban. (Fotó: jeremyharris.com)..
mulholland2 2015.06.03 15:18:48