Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kroenen

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jószerencsém úgy hozta, hogy ismét eljutottam egyik kedvenc bajorországi városomba, Rothenburg ob der Tauberbe. Ez már a harmadik látogatásom volt itt, de még nem sikerült megunnom! Ebben a helyben továbbra is az a csodálatos, hogy nem lehet egyetlen épületét vagy terét kiemelni, mert az ember…..
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
Kroenen 2014.11.26 19:35:23
Akkor most én is leírom az én "élményemet"...éppen Korfura repültünk volna Pestről a cseh barátainkkal együtt, velük két kislány, velünk az 1 éves kisfiunk. Wizzair-nél becsekkol, már akkor elkezdtek valami problémázni, de már nem tudom min, azt hiszem, hogy a cseh nevekkel nem voltak tisztában (minek a fénykép az útlevélben persze...), de ez még semmi...2 kiscsaj, 1 srác, mondják h próbáljuk akkor bele a méretezőbe. 2 kivételével mind belement, a másik kettő is csak milliméterekkel lógott ki felülről, erre az egyik kiscsaj tényleg minősíthetetlen stílusban elkezdte osztani, hogy akkor ez 2x40 euro lesz...mondom mi??? a cseh haverom meg erre felkapta a vizet, leszedte az egyik kisebb kézitáskáról a már ráragasztott címkét, felragasztotta a sajátjára. Ezt észrevette az egyik kis hárpia és ráordított, hogy mit képzel, mit csinál, szedje le azonnal, erre ő leszedte. Közben a srác adott egy nagyon jó tippet, mondta hogy próbáljam még ezt a kettőt gyorsan online becsekkolni, hátha még elfogadja és csodák csodájára elfogadta, így megúsztuk plusz 6-7000 forinttal, a 80 euro helyett, még maga a srác is meglepődött h sikerült, szóval aki ilyen helyzetbe kerül, annak ez az egyetlen költséghatékony opciója van... Miután a haverom leszedte a címkét, az egyik ráparancsolt félhangosan a másiknak, hogy figyelj oda rájuk,
mert "ezek" még a pénzt is képesek kilopni a pénztárból, na ekkor durrant el az agyam. Szépen leosztottam a kiscsajt (volt kb 20 éves), az meg csak duzzogott, hogy neki ez a dolga stb...mondom ha tényleg az a dolga h az embereket így vegzálja, akkor inkább menjen rendőrnek, az testhez állóbb feladat (talán még meg is "gumibotozzák" ha szerencséje van :D) Eléggé égő volt a cseh barátaim előtt, hogy ilyen stílus folyik Budapesten...
Mindig nehézséget okozott, hogy nevén nevezd azt a gólt, amely egy gól hátrányra csökkenti kedvenc focicsapatod lemaradását? Vagy az, milyen szót használj arra, amikor az autópálya forgalma azért lassul le, mert minden vezető a szemközti sáv balesetét nézi? Mindenre van…..
Gyerekszoba Zara Home gyerekvonal 2014.09.25 14:34:00
Szuper katalógust rakott össze a Zara Home gyerekcuccokból, ebből válogattam néhány fényképet. A képek kellemes, nyugodt hangulatot árasztanak, a színek a lassan beköszöntő őszt és telet idézik. A forrásra kattintva kedvünkre böngészhetünk a pihe-puha textilek, kedves…..
George F. Hemingway a legutóbbi blogbejegyzésében többek között az alábbi gondolatokat is megosztotta velünk: „Nehéz edzőink dolga, és nem irigylem őket. Meg kell hozni a döntést, hogy egy kipróbált veteránnak vagy egy ígéretes fiatalnak szavazzanak bizalmat.” Mindezek…..
Z Plusz helyett én a német Viván, a német MTV-n és a Viva Zwei-on nőttem fel, mert azokat fogtuk otthon műholdról és kész. Így aztán szépen bekúszott a zenei tudásomba a 90-es évek második felében és a kétezres évek elején sok olyan német zene, amelyeket máig kedvelek és…..
Sokan csupán ügyesen eltalált PR-fogásnak tekintették az Amazon tavaly év végi bejelentését, mely szerint megkezdik a drónokkal történő csomagküldés tesztelését. Egy biztos: a bejelentést követően rengeteg médiafelületen foglalkoztak a témával a CNN-től a legnagyobb online…..
Ha valaha is létrejön európai filmipar a művészfilmesek állami pénzelosztói felett/helyett/mellett, az két nemzetnek köszönhetjük majd meg: a spanyoloknak és a németeknek. Előbbieket nem is olyan régen már emlegetettem a Los últimos dias kapcsán, most azonban utóbbiakról kell…..
A történelmet általában komoly emberek csinálják. Nem mindig tehetségesen és felkészülten, de legtöbbször elszántan, hatalomvágytól vagy eszméktől, küldetésektől, vízióktól hajtva – csatában vagy tárgyalóasztalok mellett. Olykor komolytalan emberek is megkaparintják az…..
Subba Cukiság: Lemúros 2013.10.23 13:12:11
Csak. Mert szép. ..