Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galpat

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaszi nyitányra megérkezett az igazi tél, de halasztásra azért remélhetőleg még nincs ok. Félidőben a tabellát nézegetve próbáljuk megjósolni a várhatót. A tabellánk azonban rendhagyó, zajlik ugyanis egy méltatlanul elfeledett másik bajnokság is a Fegyelmi Bizottság…..
Elérkezett hát az utolsó őszi forduló, de jönnek a pretavaszi-őszi fordulók, nyugi! Lepörgött a Ligakupa csoportkör, rosszmájúan idebökhetjük, hogy például Zalaegerszegen összetippelték már az öltözőből a karácsonyi ajándékok költségeit és bár már a Gyirmóton…..
Közepesen unalmasnak mondható héten van túl labdarúgásunk. amelyet mi sem bizonyít, mint az a tény, hogy Artner stratéga mondhatja magáénak a Hét Megmondóembere címet. A klub honlapján előadott ömlengését olvasva kénytelenek voltunk emlékeztetni magunkat, hogy a nyilatkozat…..
Amszterdam óta valami megváltozott. Az emberekben, az eddig látens módon szunnyadó szakértő feltört, és eget kért. Most már mindenki sporttévés szakértőnek érzi magát, és a fodrásztól a trafikosig mindenki megmondja a tutit. Megtudom ki az ideális szövetségi kapitány, kit…..
Az elmúlt napok kőzáporként csapódtak be, szinte élvezettel kavarva föl a magyar futball állóvizét. Ha valaki múlt csütörtökön úgy döntött, egy hétig remeteként tengeti napjait, távol tartva magát a civilizáció nyűgjeitől, annak kulcsszavakban a lényeg: Amszterdam,…..
A beharangozó címe kettős célzattal született. Egyrészt arra utal, hogy a fordulóval lemegy a bajnokság harmada, másrészt kellően figyelemfelkeltő ahhoz, hogy a Klubrádió és az Echo TV rajongóinak becsatornázásával növelje oldalunk látogatottságát. A részleteket lásd alább,…..
Nyolc elment, kilenc van még hátra ősszel. Ennyi forduló után már érdemes a tabellára tekinteni, esélyt latolgatni, tömjénezni, keresztvizet lehúzni. Haladjunk hát szép sorjában, hátulról előre alulról felfelé. Bár mindenki kapásból a Felcsút - Kaposvár tengely kiesését…..
Túl az egy hetes válogatott szüneten, és ennek velejáróiként a menetrend szerinti szurkolói és sportújságírói önbepörgetésen, szokásunkhoz híven irdatlan méreteket öltő hype-on, majd természetesen a rideg valóságot megtapasztalva a selejtező-sorozatok végi aktuális…..
Lada negyedik fordulós beharangja után a képzeletbeli lécet jóformán senki nem képes meg sem közelíteni, de még tán a lécet lelökni sem, így a szokásos stílusgyakorlat helyett, elkezdtem a Bohócliga elmúlt hetének híreibe ásni magam és a Néger Emerson legyek, ha tíz…..
Az örökrangadónak már az említésétől is megrészegülünk, mint Paul Gascoigne a szénsavas limonádétól - magyar játékossal nem tudtam példálózni, mert igazi sportember révén már a kisfröccs illatától is átmennek a túloldalra. Párás szemmel ülök, melynek oka lehet a…..
Itt van. Elérkezett, mint Bognár Gyurinak a Nemzeti Dohánybolt koncessziója. Két nap múlva kezdetét veszi a Csányi Liga 2013/2014-es szezonja. Az uborkaszezonban csapataink 50%-a már elhalálozott, jó eséllyel négy hadosztályunkból csak egy marad állva a júliusi hadjárat után.…..
Az átlagos európai ország átlagos futballistája július negyedikén (ha nincs olyan peche, hogy a csapatánál korán megkezdődik a felkészülés és az edzőtábor) későn kel. Miután megvillásreggelizett, átpörgeti a szaksajtót, hogy milyen utózöngéi vannak a június végén…..