Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Small Devil

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap, azaz vasárnap dobta be Csikós a szerkesztőségi levlistára egyik hű olvasónk kommentjét. Aztán dagadt a levelezés, gyűltek a hozzászólások, míg végül egy abszolút - a Totalcarra jellemző - belső levélváltás alakult ki belőle motorokkal, autókkal. Tanulságos kis…..
A múlt hétig eszembe nem jutott volna, hogy Pontont rajzoljak. Annyi legendás amerikai izomautó, lapos olasz autószobor, modern japán rizsrakéta van a listámon, nem biztos, hogy a Merci valaha sorra került volna.Magát az autót is eléggé felületesen ismertem: az első…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Belsőség Csikós boldog 2010.03.04 18:00:00
A remek ebéd és a kocsi átvétele után útnak indultunk, egy helyi autórajongó telephelyére a gyűjtemény szemrevételezése céljából. Viszonylag gyorsan kellett pakolászni, a degeszre tömött Insigniából a Pontonba kerültek át, amik kellenek az életben maradásukhoz. Csikós és Kati a Mercedesben követték…..
Mielőtt útnak indultunk, Csikós elmesélte, milyen a svédeknél vezetni. Figyelj Tibby, mész kétszáz kilométert, nincs település ami látható volna, nincs óriásplakát, nincs semmi, csak fenyő, hó, fenyő és hó. Egyszercsak látsz egy táblát, hogy Stockholm még 384 kilométer. Olyankor a kardodba…..
Belsőség Nem kérsz kávét g..i? 2010.03.03 15:38:00
Puttgardenbe már elég megkínzottan érkeztünk. Még Hamburg után találtunk egy Burger Kinget, ott kajáltunk, majd megírtam még egy esti posztot, és ott ledobta az agyam a gépszíjat, Tibby látta is, hogy nem vagyok már nagyon jelen, ezért átvette a vezetést. Ő se volt az a hamvas szűz, hihetik, kevés…..
Small Devil 2010.03.03 17:16:17
@domi0318:

ahogy egy nőnek, ugy nekünk is vannak szükségleteink, csak mi költségtakarékosabbak vagyunk, tessék ezt elfogadni, még a fürdővízen is spórolunk egy-egy Csikós-posztért :P:D
Small Devil 2010.03.03 19:04:38
@baloo112:

attól függ milyen céllal utazol, és milyen felállásban, mennyi időd van utazni :D
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Small Devil 2010.01.31 21:29:30
@Dr. Eher:

Úgy gondolom nem az illető jellemétől függ a nyelvtani helyesség, de ha Ön így gondolja, ez esetben nézzen magába, miközben leírja hogy "bicigli", majd olvassa el korábbi kijelentését.
Small Devil 2010.01.31 21:45:05
@Sün! balázs:

Ehhez csak gratulálni tudok, de előbb gondolkodj mielőtt ezt legközelebb leírod. Alapvetően adott helyzetben megérdemelnéd hogy ne érj át a túloldalra, de sajnálnám az autóst aki találkozik veled. Javaslom egyébként a bicikliút, esetlegesen a járda és a gyalogosátkelők igénybevételét! ;)
Small Devil 2010.01.31 22:38:18
@Dr. Eher:

Azt magyarázzátok el nekem, hogy milyen alapon foglalnátok el a szabályosan tekerő bringások útját, ha a szabálytalanokkal van bajotok? De ha ennek ellenére ezt a megoldást választod,és véletlenül arra járnék épp, én nem fogom sajnálni azt az 50 forintot hogy felhívjam az illetékes szervet. Bocsi :)
Elkészült Budapest második nem balesetveszélyes kerékpárútja a Thököly úton. A frissen felújított egy kilométeren ugyanis – az Alkotmány útihoz hasonlóan - nem a járdán vezették végig a kerékpárutat, a biciklisek és a gyalogosok konfliktusának fokozására. Ehelyett az…..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
Small Devil 2009.09.06 20:06:20
@egyittlakó:
egyetértek, hogy a KRESZ minden közlekedőre vonatkozik... autósra, motorosra, gyalogosra, bringásra egyaránt.... az is rendben van, hogy nem kéne szabálytalanságra bíztatni az emereket... de van jónéhány olyan pont a KRESZ-ben, ami inkább csak veszélyessé teszi a közlekedést, ezeket nem hiszem hogy mindenáron be kéne tartatni
Small Devil 2009.09.06 20:10:28
@gmower:
én csak azt akartam mondani(tény hogy nem fogalmaztam helyesen), hogy nem biztos hogy minden kerékpáros idióta.... az autósok meg persze sose szabálytalankodnak.... ők a szentek, akik felsőbbrendű lények a közlekedésben... ezt valahogy nem értem...