Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karlinnyó

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A könyvek veszélyes holmik.A reményt jelenthetik.Vagy a biztos halált." A regény Dita Kraus valós történetén alapul. Dita 14 éves volt, mikor a prágai gettóból családjával Auschwitzba került. A táborban létezett a 31-es blokk. Ez volt a gyerekbarakk, ahova a gyerekeket összeterelték, amíg a…..
karlinnyó 2020.08.25 20:12:31
Adott egy elég szomorú helyzet, aminek diagnózisát nagyjából úgy lehetne felállítani, hogy elkezd a gyermek ismerkedni az Office 2003 programcsomaggal általános iskolában, majd gimnáziumban, szakközépiskolában a végzős évre megtanulja kezelni a word, powerpoint, excel hármast, talán belepillant az…..
A nyaralás egyik fénypontja, legalábbis nálunk, a hosszú, nyugodt, késő délelőttbe csúszó reggelizés, amikor az idő nem számít. Egyre több ilyen hely van a Balatonnál, a termelői piacok mellett a Gábliról, a Karolina Speizről és a Levendula Portáról már írtunk. Ha nem szereted a tömeget, a jó…..
karlinnyó 2016.03.25 09:00:18
Tegye fel a kezét, aki Budán lakik. Na, most az tegye fel a kezét, aki szereti a jófajta húsokat. Idáig ugye a biztos pont a MészárSteak volt a Hegyvidék központban, de ott történt némi személyügyi változás, és Ati, aki szintén alapköve volt az intézménynek, új helyre költözött, és saját üzletet…..
Sosem látott erkölcsi mélységekbe zuhant a TV2, mióta a Fidesz játszóterévé vált. A hírigazgató Rogán Cilike szelfipartnere, Szalai Vivien lett. (Természetesen bármilyen hírszerkesztői gyakorlat nélkül). Vivien élete fő műve, hogy írt pár prostiregényt, meg egy fideszes propagandakönyvet Zuschlag…..
"Általában a koncepció van meg előbb" - mondta Mégötlövés a Lángolónak adott interjújában, és ez a munkamódszer valószínűleg a müpás, 15 éves jubileumot ünneplő koncertre is ugyanígy igaz volt. "Ráadásul a bulizás Magyarországon fesztiválhangsúlyos lett, hiszen a nyári…..
Az intézményben működő drámatagozaton ez már nem az első eset, ahogy arról korábban beszámoltunk, szeptemberben 2 drámatanár kapott írásbeli figyelmeztetést "A legnagyobb magyar" című előadás rendezéséért.Ezúttal egy diák, Purosz Leonidasz "Homo Ethicus Hungaricus"…..
NOIJ – összefoglaló jelentés, 1985.07.01. (127) 4. A Magyar Rádió és az osztrák ORF rádió- és tv társaság illetékesei több ízben tárgyaltak – a korábban már több alkalommal jelentett – közösen létrehozandó „Rádió Danubius” rádióállomás ügyében. A rádióállomás az Ausztrián keresztül hazánkba utazó,…..
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
karlinnyó 2013.07.01 09:23:08
@itchap: hazajöttél??? takarodj vissza ahonnan jöttél, nem haza jöttél te hanem látogatóba.
Azt megszokhattuk már, hogy rengeteg dolgot hívnak bécsi szeletnek itt Budapesten, általában nem nagyon mutatkozik összefüggés az eredeti recepttel, maximum annyi, hogy egy hússzelet panírban sütve. Ez viszont az eredeti recept, nem is akártkiről, egy két Michelin-csillagos osztrák…..
Vendégszerzőnk, Schmidt Mária történész, egyetemi tanár, a Terror Háza főigazgatójának írása. * „A világ megmerevedett a jobb és bal felosztásban és elfelejtjük közben, hogy fel és le is van.” (Franz Werfel) „Sok mindent lehet örökölni, de a bátorságot nem.”…..
karlinnyó 2013.06.25 11:35:54
@turulpina: úgy látom a te apád is ott lógott volna.
karlinnyó 2013.06.25 12:35:18
@turulpina: ennyit tudtok felmutatni, egy alkoholista primitív félzsidó felkapaszkodott gyilkos gnómot, ez nektek nagy kaliberű államférfi.
Tegyük fel, hogy van nekem egy tévém. Mindegy, hogyan jutottam hozzá, van és kész. Én vagyok a góré, az én pénzemből vágnak a vágók, sajtóznak a sajtósok és főznek kávét a titkárnők. Én mondom meg, hogy ki mennyit keres, és ha valakinek nem tetszik a pofája, hát kirúgom,…..
Libertarian A kisember 2013.05.20 00:00:00
Mai írásunk tárgyával vélhetőleg már mindenki találkozott; a kisemberek köztünk élnek. A kisember buta. A kisember életét egy beszűkült világnézet alapján, egy számára aktuálisan szimpatikus ideológia fogságában éli, a legprimitívebb dogmák rabja. Nem figyeli a világ történéseit, nem próbálja meg…..
8ker Baross 80 2013.05.13 20:11:17
Utcai bandázás folyik a Baross utcában, ami nem annyira kellemes az arra járóknak, lakóknak. Információim szerint a Szigony utcából kiűzöttek folytatják itt, és talán itt sem sokáig: Tisztelt 8ker blog! Kérem, hogy az eszközeikkel segítsék elő az alábbi probléma…..
75 éve volt a Hősök tér történetének egyik legfontosabb eseménye: 1938 májusában tartották Magyarországon az Eucharisztikus Világkongresszust. Az akkori vezetés természetesen kihasználta a rendezvényben rejlő lehetőségeket, de aki azt hiszi, hogy valami semmi kis…..
  Veszélyben a szólásszabadság! Cenzúra! Diktatúra! Szájkosááár! Jó lenne, ha észrevennénk Szalai Annamáriától az erdőt: számos olyan esettel lehetett találkozni az utóbbi időben, amiknek semmi köze a médiatörvényhez, viszont szépen megmutatják, hogyan is állunk…..
Kövesse on-line az 1989-es csehországi rendszerváltás óta legnagyobb méretű országos demonstrációt Csehországban! Szerdáról csütörtökre virradóra országszerte leálltak a vonatok, nem jár a prágai metró, és a főváros mellett több vidéki nagyvárosban is csaknem teljesen…..
karlinnyó 2011.06.16 13:02:25
@Orbán takarodj!!: anyádat támogassad és kussoljál, a szarházi gyurcsányista bandád meg a hozzád hasonló féleszűek miatt nincs pénz az ingyenélő cimboráidat eltartani úgyhogy kapcsold ki a számítógépedet és takarodjál el dolgozni.
Döbbenet! Úgy tűnik, hogy a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. négy éven keresztül jogszabályi háttér nélkül szedett parkolási díjat 2005 és 2009 között. Erre abból a bírósági ítéletből következtetek, amelynek tárgya egy 2009-es parkolásom volt.Első lépésben…..
világevő Az utolsó (l)ehetőség 2011.06.05 11:03:00
Ma van a Budai Gourmet zárónapja, aki eddig valamiért hezitált vagy nem ért rá, itt az utolsó lehetőség, hogy ne maradjon ki az év gasztroeseményéből!   Íme a tegnapi gasztrokalandjaim a Millenáris Parkban képekben, ma nekifutok még egyszer, rengeteg mindent nem kóstoltam…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..