Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jorgos Vadefakisz

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötven millió forintot lehet nyerni az ATV-n hamarosan bemutatkozó, 500 - Az ország géniusza című vetélkedőjében, ami a TV2-n frissen besült Legyen ön is milliomos!-hoz hasonlóan tudásalapú, és ha csak az amerikai eredetiből indulunk ki, eléggé megizzasztja a játékost. Mert hát, 500 kérdés, baszki...
   "Pedig csak akkor győzünk majd, ha az utolsó liberális az utolsó muszlimmal együtt takarodik ki Európából. (Botond Bálint, Prosti srácok)"   Ezt a figurát  uszította Orbán Viktor a genderkutatókra.    Gratulálunk az Európai Néppártnak.  ..
     Az Index írt egy cikket a Tusványoson Orbán körül repdeső flamand nácikról.     A cikkben van egy kép, amelyen a mozgalom vezére Van Langenhove kiadja a direktívát a fiúcskáknak. A képen mindenki ugyanolyan pólóban van, amiről a vezér azt mondja, hogy nem egyenruha, csak egy póló, nincs itt…..
     Az orbánista janicsárképző vezetője, a Mandiner lapigazgatója felszólította a magyar értelmiséget. Az alábbiak szó szerinti idézetek. Révai elvtárs ne sírjon, tetszettek volna kreatívabbak lenni.     1. "Van ugyanis egy egyedi, nemzetközileg is értelmezhető, a világ folyamatai által…..
Jorgos Vadefakisz 2018.07.17 13:13:34
       Nyugalom.... Mondom, nyugalom. Még el sem kezdtem a posztot.      A kérdés az, hogy konszolidálhatja-e úgy Orbán a hatalmát, hogy azzal már egy tisztességes ember teljes önfeladás nélkül együtt tudjon élni.       Macron és Merkel válaszút elé állíthatja Orbánt. Vagy elkezd többé-kevésbé…..
Jorgos Vadefakisz 2018.04.23 22:34:20
        Ha ez egy görög sorstragédia lenne - miután a főhős sajnálatos módon elhalálozott - megjelenne Pallasz Athéné és unottan elrendezne mindent. Pallasz Athéné azonban éppen most alakított kormányt kisebb istenekkel, akiknek mindenféle érdekeik vannak, inkább nagy ívben leszarja főhősünket, aki…..
Jorgos Vadefakisz 2018.04.15 23:17:21
@Kettes: Helló, Kettes. Nekem kifejezetten hiányzol itt, de nem éppen az ilyen megnyilvánulásokkal. Kérlek, ne vedd el a kedvünket. Én kifejezetten hasznosnak tartom ezeket a piknikeket, ahol a jószándékú hazafi jobber együtt lengeti az árpádsávosát a gyurcsányista EU-ssal. Másra tényleg nem jó, de ez elég - egyelőre, amíg körmöt reszelgetünk. Plusz szép számmal láttam rosszalló, szúrós tekintetű fidesz-tálibokat libasorban keresztbe vonulni a tömegen. Hátha ott is leesik egy-két tantusz...
Libertarian Felelősség nélkül 2018.04.11 06:00:00
Először a Cambridge Analytica botrány kapcsán tűnt fel a jelenség, nevezetesen, hogy az amerikai választókat, szegényeket, megvezették. Nem azért győzött a cirkuszi orángután, mert ami hülyeséget mondott, az tetszett a népnek, neadjisten ráérzett az ún. néplélekre, mint a mi…..
Jorgos Vadefakisz 2018.04.12 10:50:14
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
               "Felejtsek mar el a szoros talpuak, hogy ok magyarok! Romaniaban elnek, ott rendezkedjenek!"       "Azért mer tud magyarul attól még nem magyar én is tudok németül mégsem vagyok német Erröl ennyit"       "Csak a DK fogja eltörölni a szavazati jogukat, és az ukrán…..
Jorgos Vadefakisz 2018.03.27 22:58:13
@jotunder: baromság. Hol vethető ez össze pl. a kormány legújább STOP-kampányával? Elmentek ti a picsába.
Jorgos Vadefakisz 2018.03.27 23:01:19
@DarthVader: Nocsak. Grat. Aszittem egyedül vagyok ezzel.
Jorgos Vadefakisz 2018.03.27 23:11:34
@kameraman: Nos, igen, kb. erről van szó. Köszi.
Most, hogy lezárult az ajánlási időszak, megvannak az egyéni jelöltek, és a pártlisták, idézzük fel még egyszer, utoljára, mi lett volna annak az Új Pólus koncepciónak lényege, amit Juhász Péter dobott be a köztudatba majd egy évvel ezelőtt (bár valami hasonlót már én is javasoltam még…..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Általában kerülöm a vulgaritást, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.  Az alaphír ugye az, hogy kilép az MSZP-ből Újpest országgyűlési képviselője, mert a DK-val kötendő alku értelmében nem indítanák újra. Egyrészt érthetetlen az MSZP döntése, hisz Horváth Imre egyéniben tudott nyerni 2014-ben,…..
Jorgos Vadefakisz 2017.11.25 11:02:28
@Fedor: Asszem, félreértettél. Én most nem ironizáltam, hanem komolyan gondoltam. :) Pontosan tudom, hogyan vélekedsz a Fletóról, és hogyan vélekedtél Schifferről és pszeudo-ellenzéki társairól. Pont ezért írtam, amit írtam. ;)
Szeretettel küldöm az IDEA Intézet mérését mindazoknak, akik még mindig nem hiszik el, hogy az Új Pólus életképes lehetne. Összeállt az 1-2%-os Együtt a 0-1%-os Párbeszéddel kvázi Minimál Pólusként, és rögtön 5%-on mérik őket a biztos szavazók körében, mert máris többen vannak, akik így már nem…..
Emberi ésszel nehezen felfogható, hogy az állandóan a magyar emberek védelmére hivatkozó kormány hogy tud a saját állampolgáraival is totálisan embertelenül viselkedni. Legyen szó közlekedni kívánó mozgáskorlátozottakról, határra rendelt rendőrökről, vagy épp, mint most, a végstádiumban lévő…..
Jorgos Vadefakisz 2017.11.13 12:11:10
Barna hajú lányok Nina 2017.08.07 04:44:00
Jorgos Vadefakisz 2017.08.08 20:51:14
        Horthy Miklós hatvan éve meghalt.       Az országát pedig igenis maga alá temette a történelem, és amit végül kiástak a történelem romjai alól, az  nem úgy nézett ki, mint államférfiak lehetséges hazája.     Orbán Viktor ma azt akarta mondani a maga pirított napraforgómag illatú…..
Jorgos Vadefakisz 2017.06.22 23:29:21
@Online Távmunkás: Igen. De mi ezzel a baj? Ott fog virítani a szotyi-ropogtató fudball-szakértő feje közvetlenül Rákosi búzakalász-simogató képe mellett. Ez mostanra teljesen világos, és nincsen gond ezzel. Igen. minden tetűre emlékeznünk kell.
A tegnapi tüntetés legfontosabb beszédét a volt KDNP-s Lukácsi Katalin mondta el.  Rengetegen vannak ugyanis, akik számára családi hagyományaik, neveltetésük, vallásosságuk miatt az a természetes, hogy jobbra szavaznak, és ezért tartanak ki az egyre növekvő ellenérzésük ellenére is még mindig a…..
      A magyar államhatalom újfasiszta gnómokat, alkoholista kurvapecéreket és közönséges bűnözőket uszít menekültekre, ellenzékiekre, néha egyszerűen csak nőkre, zsidókra, cigányokra, általában azokra, akik élnek és mozognak.     A magyar államhatalom százmilliárdos tételeket játszott át az…..
Jorgos Vadefakisz 2017.02.24 15:56:16
Jorgos Vadefakisz 2017.02.24 16:02:10
@Tamáspatrik: Meglehet. Jézus is mondott olyat, hogy ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. Nagyon nemes. Viszont azért ő is kiverte a kufárokat a templomból.
Most, hogy Momentum a kívánt aláírások majdnem kétszeresét adta le, és így - hacsak Orbánék nem lépnek vissza maguktól - szinte biztos lesz népszavazás az olimpiáról (márpedig annak borítékolható a végeredménye), rögtön beindult a fideszes magyarázkodás. Természetesen mi mással vágnák ki magukat,…..
Szóval a Jobbik küldött egy öt soros, két mondatból álló üdvözletet az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek, amit az egyház vezetője, Köves Slomó nyilvánosságra hozott, és jól visszautasított. Ebből aztán jókora botrány kerekedett. Az ügy radikális jobboldalon verte ki a sokakban a…..
Jorgos Vadefakisz 2017.02.14 23:20:05
  Egy bezárkózó, provinciális kisvárosban nőttem fel, a kozmopolita Budapesten értem felnőtté és most a világ egyik legtoleránsabb, legnyitottabb országában élek migránsként. Nekem ne ugasson be senki, hogy menjek ki a körúton kívülre megismerni az úgynevezett „emberek” problémáit (mert én nyilván…..
Jorgos Vadefakisz 2016.11.12 18:02:46
@Muad\\\'Dib: Már miért is?! Kibaszott jó levezetés, a szívemből-agyamból. Nincsen mit hozzátenni - a PC jegyében sem. :)
          Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Donald J.Trump olyan rossz elnök lesz, mint amilyen tűnik. Abban majdnem biztos vagyok, hogy nem fog nagyon-nagyon nagy bajt csinálni. Most azonban nem erről van szó, hanem erről a Mandiner-cikkről.          1986-ban Trump magyar üzlettársa, aki akkor…..
Pár évvel ezelőtt a FIDESZ papagájkommandója Bajnai követőit nevezte agresszív baloldalnak, ami ugye elég nevetséges állítás volt. Pedig van olyan párt, amelyet ezzel a címkével lehet illetni, csak épp máshol kell keresni őket. Gyurcsány háta mögött. Bárki, aki az elmúlt pár évben járt már…..
Van egy olyan érzésem, hogy érdemes felfrissíteni az emlékeinket arról, hogy milyen körülmények között is zajlott az 1998-as választás. Ebben a vs.hu Kis magyar robbantás-történelem cikkének egy részlete lesz segítségemre:  Az 1998-as parlamenti választásokhoz közeledve a szokásoshoz képest is…..
Jorgos Vadefakisz 2016.09.25 23:40:59
@hagyma: Akár szeretnéd, akár nem, előbb utóbb az egész emberiség szép egyenletes kávébarna lesz. És lófaszt sem tehetsz ellene, akárhogy igyekszel szavazni most, kocsog. ;-)
A hét történései elég szépen rávilágítottak arra, hogy miért lenne érdemes elköszönni az óbaloldaltól, és  inkább az újabb pártokba helyeznie a bizalmát annak, aki baloldalinak vagy liberálisnak tartja magát.  Ami a szociknál folyik, az tragikomédia. Molnár pártelnök sasszézása igencsak…..