Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heteró gój gádzsó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
heteró gój gádzsó 2011.04.19 14:14:23
@kamuszutra: Bocsi, sajna nekem nincs időm itt ücsörögni, így kicsit késői a válasz!

A lényeg a "bántalmazott asszony temetésére" gyönyörű, politikailag korrekt megfogalmazáson volt. Sajnálom, ha Te zsigerből gyűlölsz embereket, bocsánat politikusokat (ráadásul valahogy mindig csak a más kutyák kölykét).

A cigány-gyilkosságokról beszéljünk úgy 50 év múlva, amikor feloldják a titkosszolgálati akták titkosítását. Természetesen mérhetetlenül szomorú és tragikus, ami ott történt, de talán abban egyet érthetünk, hogy nem egy politikus, nem egy Vona Gábor, nem egy Orbán Viktor, nem egy Gyurcsány Ferenc, még csak nem is egy LMP-s (bocsi, de Tőlük nehezen tudnék neveket idézni, a Kóka, Pető, Kuncze vonulat pedig hál'Istennek múltidő)húzta meg a ravaszt.