Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinadbaverem

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A ­szőke villalakó már hosszú ideje erős fájdalmakkal küzd, aminek ­eredetéről semmit nem tudott, most azonban, hogy kiderült, veszélyben van az egészsége, azonnal kés alá is fekszik" - írja a mai Blikk. "Az egészsé­géért és az életéért retteg VV…..
pinadbaverem 2012.03.17 15:09:24
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
Tavaly, december 13-án számoltunk be az év egyik nagy hülyéjéről, a tolvajról, aki sztreccslimót lopott egy szál cerkával felfegyverkezve, majd érthetetlen módon, feltartott kezekkel próbált menekülni a megtermett rendőrkutya elől. A történet felettébb vicces végkifejletét…..
pinadbaverem 2012.01.09 00:44:18
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
pinadbaverem 2011.12.26 21:35:50
@think different: pont ez nem a terepen dolgozás, amit a gyerek csinál. nézz meg 1-2 igazi természetfotóst, hogy hogyan dolgoznak. nem lecsempénzett padlójú, irodaszékes, wifi internetes, fűtött/hűtött luxuslesből.
pinadbaverem 2011.12.26 23:45:36
@think different: ne haragudj a legtöbb lesét kiadja, nyilván nem mindet, de kiadja, számos előadását láttam már neten, tele van a net a fotóinak a másolataival. tele. most fel tudnék neked 50 magyar "természetfotóst" sorolni akinek a honlapján van Bencés fotó.

Ez átveri a nézőket, mert a néző azt hisze, hogy a delivens biztos 2 hónapot rambózott a Costa Ricai esőerdőkben míg le tudta azokat a papagályokat úgy fotózni. A valóság az, hogy vígan sörözött a luxuslesbe, napi 250 euróért. Persze a 600F4+D3s kameraszett, ami a jó fotókért felelős sem ingyen volt a wannabe fotósoknak. Ez bassz az agyan, nem az, hogy a srác ügyes képeket lőtt, hanem hogy ezzel van teli a net.

2. átveri a csávó az állatokat is. Mesterségesen generál konfliktust egy kis helyen, mivel a természetesnél 1000× több táplálékot zsúfol oda. Gyakorlatilag a mint cirkuszi bohócokat fotózza ezeket a szerencsétlen madarakat.

A film pont ellenkezőjére sült el, egy önkritika egyben, mely bemutatja, hogy milyen fostalicska ez az egész műfaj.
pinadbaverem 2011.12.26 23:47:44
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..