Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alterix

0 bejegyzést írt és 390 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lányok, akiken van mit fogni... Az elmúlt évben rengeteg címlap jött ki a világban átalagos méretű vagy teltebb lányok fotóival. Ezek közül a legmeghatározóbb a júniusi olasz Vogue volt, akik 3 "igazi nőt" tettek borítóra. Tara Lynn, Candine Huffine és Royn…..
Tegnap, Az Ember, Aki Soha Nem Hazudik, az Európai Parlamentben a következő kijelentést tette: "Az 1949-es kommunista Alkotmány helyett, utolsóként (04:27), utolsóként a volt megszállt országok közül új alkotmányt hoztunk létre". Egymásra tettem az 1949-es és a tavalyi…..
Alterix 2012.01.19 16:11:07
@Filhipposz: "49-ben a "népesség", ahogy te nevezed, 95%-a elutasította az "alkotmányt". Amint látom, a sok büdös birka annyira beleszokott, hogy már azt védi az Alaptörvénnyel szemben."

Egyszerűség kedvéért!

Van egy feleséged, legyen a neve MARIKA /vagy bármi más/, egy ótvar nagy büdős kurva, 40 éven át pokollá tette az életedet.

40 év után talász egy kedves aranyos csajt, akit szintén MARIKÁ-nak hívnak. De nem ugat bele a dolgaidba, elenged sörözni stb.

20 év után leesik, hogy ennek a nőnek is MARIKA a neve. Ezért lebüdöskurvázod, mert ugyanaz a neve mint az elsőnek.

Utána pedig keresel egy VIKTÓRIÁ-t, aki már nem a MARIKA nevet viseli, visztont majdnem ugyanolyan hárpia, mint az első nejed.
Gratulálok!!! :)
Alterix 2012.01.19 16:43:56
@Andal: "Azért kapta szvsz is jogosan "kommunista" jelzőt a régi alkotmány, mert a '49-es XX. törvényre hivatkozik,"

Nem értem kristálytisztán. Akkor Rákosiák találták ki a szabad vallásgyakorlást, az Alkotmánybíróságot, a szabad választásokat, az ombudsmanokat?
Vagy pedig 20 évig úgy éltünk, hogy a Minisztertanács volt a legfőbb szerv, vagy a népgazdasági tervet aljas módon a Népköztársaság Elnöki Tanácsa belecsempészte a piacgazdaságba?

Egy szám és egy név. 1949/XX.
Ha a '89-es változtatásokkal kiadják mint pl.: 1990/I, vagy 1993/ LV., a kutya se ugatná meg. Most viszont hülyegyerekek rugóznak, hogy így kmmunista, meg úgy sztálinista....

Komolyan! 2011-ben ez volt a legfőbb gondja a kormányak?! Ja, igen, mert a régivel nem tudták volna a teljes hatalmat megszerezni, ezért csináltak egy újat, sebtiben.
Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans will be Friends című száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjéből - áll közleményükben. A versenyt szervező…..
Vastagbőr Karácsony a Blahán 2011.12.27 10:31:00
A karácsony sajtófotója: A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és szegényélelmezési programja, az Ételt az Életért december 24-26 között kiemelt karácsonyi ételosztást tartott a Blaha Lujza téren. Az Ételt az Életért a Food For Life Global, a világ egyik…..
Alterix 2011.12.27 14:29:54
@apanna: "A krisnások kéregetnek. Mindenhol.
És azért mert a Blahán osztják a meleg ételt, vannak kisegyházak, akik nem látványosan adakoznak, és nem csak ünnepnapokon..... "

Így van! Nagyjából minden kisegyház kéreget. A nagyok meg felmarkolják az állami támogatást is.

Mindezektől függetlenül elég gáz, hogy egyetlen kisegyház karácsonykor napi 6000 adag ételt oszt ki. Mert igény van rá!!! Ehhez akkor még hozzáteheted a többi kisegyházat is.
A legnagyobb egyháztól meg annyi telik, hogy "ne foglalkozzunk a statisztikákkal". A szeretet ünnepén, egy elvileg keresztény elveket való kormány idején...
Alterix 2011.12.27 16:15:08
@marcel: " Feltételezem, hogy a szerző hallotta, én is hallottam, az értelmezése terén bontakozott ki nézeteltérés köztünk."

Pont mint az őszödi beszéd:)) Egyiknek igazságbeszéd, másiknak gyalázkodás:)
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
Alterix 2011.12.13 16:34:59
És akkor olyan csacskaságok:
-csak az egyik szülőnek van munkája, a másik segélyt kap, 3 hónapig
-az egyik gyerek már 20 éves, tandíjat, albérletet-koleszt kell fizetni
-a nagyi beteges, nekünk kell rajta is segíteni
-250Ft a CHF és épp nem volt 15 milliónk végtörleszteni.

"Hiszen minek kell az az 50 csatornás kábeltévé, a szélessávú internet, a két mobiltelefon?"

-Eddig sem volt kábeltévé, a két mobil családi csomagban ne legyen már luxus.

"Miért lakunk olyan egyterű lakásban, ahol a helyiségeket nem lehet szeparáltan fűteni?"

-Panelban lakunk.

"Miért adunk ki fejenként napi 800-900 forintokat munkahelyi ebédre?"

-A 3 párizsis zsemle simán kijött 150 Ft-ból.

"Miért hordunk kontaktlencsét szemüveg helyett?"

-Na, már csak az kéne! Nincs egyikre se pénz!!!

"Miért járunk márkás új ruhákban használt régiek helyett?"

-Az óccsó kínai gyorsan kopik.

"Miért használunk dezodorokat?"

-Olcsóbb mint a tusfürdő+melegvíz.

"Miért járunk fodrászhoz?"

-A feleségem barátnőjéhez járunk.

"Miért vesszük tonnaszám a gyerekeknek a vacak kínai műanyag játékokat?"

-Az én 20 éves legómmal játszik.

"Miért veszünk a boltban szükségtelen élelmiszereket (gyümölcslé, ásványvíz, túrórudi, joghurt, barna-magos kenyér, sajt... stb)?"

-Mivel a 6.-on nem lehet sem földet művelni sem tehenet fejni, így fizetés után megengedhetünk magunknak egy kis dőzsölést.

"Miért veszünk állandóan szükségtelen háztartási kiegészítő eszközöket (szappantartó, asztalterítő, poháralátét... stb), amelyekből úgyis hulladék lesz néhány hónap/év múlva?"

-Hogy Te miért veszel nem tudom, mi nem szoktunk. Ami van azt ajándékba kaptuk.

"Miért veszünk dísztárgyakat (szobanövény, kép a falra, kulcstartó, puccos postaláda, falióra, dísztányér)?"

-Burzsuj!!!

"És miért vannak olyan álmaink, hogy okostelefon kellene, meg LCD tévé kellene?"

-Merjünk nagyot álmodni ;)
Biztos vagyok benne, hogy a KDNP-t Isten jókedvében teremtette, a nagy adag hülyeséggel leöntött vakhit, ájtatosság, képmutatás és küldetéstudat paródiájaként. Hoffmann és Semjén után most maga a 32 éves alelnök úr, a KIM-államtitkár Rétvári Bence szeretne a Zinternet…..
Róma legdrágább lakása 2028 éves Az első csók egy buja kertben Róma közepén, amit három nap és három éjjel díszítettek fel a pápa látogatására, társasjátékozni Augustus császár egykori kőszínházában, bújócskázni ókori római szobrok mögött. Úgy tartják, a…..
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter távozási szándékának hátterében előszeretettel keres és talál a magyar média egy döntő okot, noha nem elképzelhetetlen a kumulatív teher sem. A kormányközeli média Matolcsy-ellenes cikkei kapcsán merült fel, hogy Fellegi állhat a…..
Alterix 2011.12.13 10:11:30
@kunzoo: Aki itt csicseregni akar, azt simán eltakarítják. Ez nem a szadesz-mszp kibeszélő show.
Ha Simicskával, Pintérrel vagy egy csapatban ott nem csak a közös konc tesz lojálissá...

Mindenesetre fasza, hogy kormnyzati személyi kérdéseknél az a legfontosabb szempont, hogy mi a jó a fidesz holdudvarának.
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
Ezt is megértük: a jelenlegi Fidesz és a KDNP lépten-nyomon felbukkanó úri nosztalgiájáról már írtunk mi is, de azt mi se gondoltuk volna, hogy 2011-ben valakinek a Parlamentben jut eszébe siratni a nemességet. Dr. Varga István képviselő úrnak eszébe jutott: a hétfői, az…..
Alterix 2011.12.09 13:06:46
@neutrontranszmitter:

"(a kétezres évek körül tért haza az utolsó gulag munkás a 45 év kényszermunka után - őszintén sajnálom, hogy nem Te robotoltál a dicső szovjetunióért ennyi ideig)"

Ha Toma Andrásra gondolsz, akkor valóban 2000-ben hozták haza.
Annyit azért tegyünk hozzá, hogy 1945-1947 között volt hadifogoly, utána kórházban, illetve elmegyógyintézetben volt évtizedekig. Tehát nem uránbányában vagy hasonló...

Ugye nem gondolod, hogy bárki kibírna 45 év kényszermunkát Szibériában, a gulágon???
Valahol Dél-Magyarországon az arany háromszögben, egerek martaléka lett 80 millió forint.   Igaz vagy nem igaz nem tudni, de körbejárt a pletyka vagyonkezelői körökben, hogy valahol Dél-Magyarországon az arany háromszögben, egerek martaléka lett 80 millió forint. Egy…..
Alterix 2011.12.08 14:33:43
@Arbet: Kósa Lajos ugrott be, aki 1990 óta parlamenti képviselő, '98-tól polgármester is. Gondolom a havi milla megvolt neki végig. Akkor mi a fészkes fenének vett fel 40 misit CHF-ben??? Mindig a gazdasági, pénzügyi bizottságok körül sündörgött; azt gondolná az ember, hogy ért is a pénzügyekhez.
Hacsak nem azért, mert ciki lett volna a 10-20%-okat közszemlére tenni.
És még hány ilyen lejmolós volt-van a parlamentben?!
Tudom, hogy egy blogról nem túl szerencsés beleugatni más országok belügyeibe. Szomszédos állam esetén, kisebbségi kérdésben pláne. De azért valljuk be, a szlovák hatóságok lépései akkor se javítják az ember közérzetét, ha nem nemzetiszín ködben látja a világot.…..
Alterix 2011.12.08 10:07:30
@inebhedj: Mindezeken túl 1990 után írták alá a szlovák-magyar alapszerződést is. Ott meg amúgyis elismerték a határokat, újra.
Nem találják az elkövetőket, pedig már beidézték a klip nézőinek nagy részét. "Kerestük a telefonkönyben a D betűnél, de egész egyszerűen nincs benne, vagy titkos a száma. Pedig mindent elkövetünk, a rendőr kollégák éjjel-nappal őrjáratoznak az Erzsébet-hídon,…..
Alterix 2011.12.07 15:02:42
@Kara kán: "Akasztottak már fel nála ártatlanabbakat is, főleg a kommunista és a gyurcsányista uralom idején."

Ne köntörfalazz, mond ki kerek-perec!!!! "Elmúltnyócév és gyurcsányahibás"
:))))))))
Alterix 2011.12.07 16:01:48
@Adofizeto: "Kevésbé elegáns lett volna pontról pontra cáfolni az általam leírtakat, ami persze messze nem egy kimerítő felsorolás.

(A kimerítőt nem úgy kell érteni, hogy elfárad az ember :)"

Bazmeg, az utólsó mondat miatt kimerültem a röhögéstől:))))))))))
Subba AZORI PISZKOS 12 2011.12.07 10:14:00
ahogy a Blikk is megírta!..
Alterix 2011.12.07 15:46:10
@snipper:
Mondjuk csinálsz egy gyermekétkeztetési alapítványt vagy ha nem te, akkor a sógornőd, haver, polgári körös padtárs.
Befizeted a 200ezret. A befizetések 30 %-t elszámoljátok, mint "működési költséget". Tehát 60ezret már másnap felmarkolhatsz.
Ha pedig a céged számlájáról utalod el -mert van, olyan hogy az ember nem figyeli a bankszámláján mozgó összegeket ld. Szíjjártó-, akkor valóban jár az adókedvezmény is.

Persze kicsit körülményes, de te is megérdemelsz egy kis tengerparti vakációt ebben a szutyok időben;)
Snake Amikor a Lajos csóválja 2011.12.06 18:16:00
A szocialisták kissé költőien tették fel nemrégiben a kérdést: „Kósa Lajos mi a fenét keres Budapesten?”  Bár hivatalosan pontosan tudjuk hogy mit, nem hivatalosan nem is akarunk tudni semmiről, mert úgy járunk, mint szerencsétlen Turi Gábor, Lajos egykori…..
Alterix 2011.12.07 12:56:55
@papugaja: Nem is tudom melyik a szimpibb! Mr. 20% vagy Mr. 18 millió költségtérítés?
Oké, hogy 12 m², de tényleg csak a rezsó alatt fért el a vécé? (tuxboard)Eladó egy kör alakú ház négyzet alaprajzú tetővel (im)Panellakás mintakavalkáddal (tipp: Anita)A folyosóra rakott székeknek vajon mi a funkciója? Szekrénynézés?Dzsungeléletérzés SzentendrénKastély…..
Alterix 2011.12.07 12:08:51
@Úttalan utakon: Nincs több kérdésem.

Illetve remélem a tűzhely az villanyrezsó. Gázlángnál nem szívesen finganék...
Bár bizonyára hallottátok-olvastátok, hogy 12 megyei elnök részt vett egy három napos konferencián 4500 kilométerre az Azori-szigeteken a múlt héten. Az ügyet a Blikk pattintotta ki még pénteken, ami tegnapig már Lázár János szőnyegének a szélére juttatta a 12 világjáró…..
Alterix 2011.12.06 15:55:04
@Kivlov: Ja, előtte simán átnyomhattak volna a parlamenten egy 2/3-os törvényjavaslatot, hogy ez jár. Mint a következő időszak különadóiról, ha valamelyik bíróság elmeszeli a kormányt....
A Vasárnapi Blikk információi szerint Friderikusz Sándor vezeti majd az RTL Klub régi-új vetélkedőjét. Ez azért is furcsa egy kicsit, mert a veterán tévés nemrég még a konkurens Tv2 Megasztárjában zsűrizett, bár azt már régóta tudni lehet, hogy oda nem kérték fel még egy…..
Alterix 2011.12.05 12:13:33
@Cooper ügynök: Teljesen igazad van!
Ha a komancs bérencek kilophattak százmilliókat, akkor az a minimum, hogy a fideszes-kommancs bérencek is legalább lopjanak ki annyit.

A se nem ilyen, se nem olyan bérencek meg fizessenek, mi?!
 El tud-e ön képzelni egy olyan tévésorozatot, amelynek producere Göncz Árpádot felkéri egy kisebb szerepre? Érdekelné-e egy olyan sorozat, amely bemutatná a Demokratikus Ellenzék vagy az MDF mozgalmi időszakát, vagy a kommunista elit egyik pöffeszkedő tagjának mindennapjait a…..
Alterix 2011.12.05 11:59:34
Az új önkormányzati törvény erős kormányzati kézzel újraszabja az önkormányzatok feladatait, és támogatásaikat, államosítják például az iskolákat, kórházakat. Budapesttel azonban nem tudtak mit kezdeni, kezdetben 3 különböző variáció is felmerült Budapest…..
Alterix 2011.11.29 15:13:35
@Kalmár: Hódmezővásárhelyre céloztam. Utána: "Illetve Lajos, aki..." Itt pedig Kósa Lajosra és a debreceni mutyira céloztam.
Debrecen különben is szabad királyi város volt, míg Hódmezővásárhelynek a mezővárosi rang jutott.

" Ha gúnyolódsz, legyél alaposabb, mert amikor ilyen ostobaságot vágsz a másik fejéhez, azzal csak lejáratod magad... "

Egyetértek.
Alterix 2011.11.29 15:28:37
@Vidéki: Visszatérve a színházra:
1. Volt egy pályázat szakmailag, gazdaságilag rendben volt.
2. Volt egy vicclapba illő beadvány, amiben a középiskolai magyar nyelv és irodalom érettségit megszégyenítő hibák voltak. Pénzügyi tervezete pedig teljesen homályba burkolózott. De, a "mi haverunk" adta be.

Melyik nyer?
Ha még a Demszky-érában lennénk azt mondanám, valamelyik judeobolsevik rabló akar megint fix megélhetést, befolyást, hatalmat a saját kis miliőjében.

El lehet vonatkoztatni ideológiától, zsidóktól, fasitákzó kommunistáktól. És lám csak azt látjuk, hogy ezek a sráck ugyanazt csinálják mint elődeik, csak pofátlanabbul.
És gyanítom nem csak egyszeri eset volt ez a "Hátország" projeckt.
Alterix 2011.11.29 15:55:48
@Vidéki: "Légy képes elviselni a tiédtől eltérő véleményeket is."
Abban azért egyetérthetünk, pláne az "elmúltnyócév" után, hogy:
-aki pályázatot ad be, semmiféle konkrét pénzügyi, gazdasági terve nincs, az nagy valószinűséggel lpni akar, fog, különösen, ha több tízmilliós központi forrásokat vár

-aki olyanokat tüntet fel támogatói, leendő munkatársai között, akikkel soha nem is konzultált -sőt a riválisait támogatnák- az hazudik.
Mint tudjuk, a BKV már megint igen nehéz helyzetben van, Tarlós István a közelmúltban levelet is írt a miniszterelnöknek ezügyben. Nem tudjuk, milyen tárgyalások zajlanak a háttérben, de az biztos, hogy a BKV igazán megtesz mindent, hogy elősegítse a megegyezést - alig pár nappal a…..
Alterix 2011.11.29 12:30:26
@magyar ember teli szájjal: Ha a Fodor utcában akarsz felszállni, de a Szent Orbán téren kell keresned a megállót vagy fordítva.
Alterix 2011.11.29 13:37:15
@Lakásfelújító Feri: "A BKV-és családtagok ingyen utaznak még?"

De ingyen ám! És nem is akármivel:

www.blikk.hu/blikk_aktualis/luxuskocsik-a-bkk-vezetoinek-2071221
MN-nek szerencsére annak ellenére sikerült az angol középfokú írásbeli vizsgája, hogy a helyszínen derült ki, papír alapú szótárt ugyan lehet használni, de az Oxford-féle akkor sem jó, mert az "tematikus".Kérlek, tegyétek közzé a Rigó utcai (ELTE ITK) nyelvvizsgával…..
Alterix 2011.11.29 11:27:39
@JohnHenry: "de egy nyelvvizsgapapír mire kell? jár még érte nyelvpótlék?"

Hát, a 'nyelvpótlékot' kishazánkban nem az idegen nyelv ismeretéért adják.
Aki tényleg tud angolul az inkább lelécel. Itt csak a mazochistábbja marad, meg az akinek papírja van, de tudása nincs...