Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubo cupropenis

0 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára egy videós poszt következik.  Talán sokan láttatok már külföldi közlekedésbiztonsági reklámokat, jó részük sokkoló, brutális jelenetekkel, képsorokkal próbálja felrázni a közlekedőket, hogy jobban figyeljenek oda a szabályok betartására és magára a…..
bubo cupropenis 2011.09.11 04:10:43
Én mindig becsatolom az övemet akár vezetek, akár utasként ülök be, egyszerűen szerintem gáz lenne ilyen miatt meghalni, szégyellném magam, ha túlélném és utána mondanák, hogy azért nyomorodtam meg, mert nem volt bekötve az övem. (Bár én nem vagyok normális, tiszta alsónadrágot és zoknit is azért veszek fel minden nap, mert ha baleset ér és a kórházban levágják rólam, akkor ha az koszos mekkora szégyen lenne.)
De szerintem ez az övbekötés mindenkinek a magánügye, ez nem olyan, mint a gyorshajtás, elsőbbség meg nem adása, zebrán gyalogosok közé hajtás, kerékpáros leszorítása. Utóbbiaknál másokat veszélyeztet, az övhasználat elmulasztásával meg simán csak magával csesz ki, ha ütközik, már 30 km/h-nál nagyot képes csattanni a vezető a kormányon.
Én mindig nagyot röhögök az olyan eseteken, amikor valaki egy mozdulattal elkerülhette volna, hogy megnyomorodjon élete hátralévő részére. Mert állítják, hogy ők csak megfeszítik az izmaikat, kitámasztják magukat és kész.
Az öv nélkül csattanók, gyorsulók majdnem Darwin-díjasok, de még csak nem is poénosak.
Az ember teste nem arra van tervezve, hogy 50-ről hirtelen belelassuljon a műszerfalba.

Vízbe esve megvan a procedúra, amit követni kell, hogy életben maradj, öv kicsatol, megnyugszik, ablakot résnyire leenged, megvárni míg eléggé feljön a víz, aztán nagy levegő és kinyitni, felúszni a felszínre, minél távolabb a süllyedő autó keltette örvényektől. Az öv kioldása ebben csak lépés.

@huspotyolo: azon is mindig jót röhögök, amikor meglátom, hogy ásványvizes, sörös palackok, szerszámok hevernek mindenhol egy autóban, aztán egy ütközésnél elszabadulnak és száguldoznak a beltérben, a bent ülőket legyilkolják, megskalpolják, összeverik.
Mióta láttam ilyen elszabadult lomról képet, illetve amit egy ember fejével tett... azóta a kis fél literes vizemet is a kesztyűtartóban tartom vagy beszorítom az ülés mögé a hálós szarságba.

@hagyma: Amit megszokott az ember, az lesz a természetes, az alap, neki ezért fárasztó, kellemetlen, mert nem szokta meg a "jót". Ezért azt vallom, hogy rossz szokásokat jobb fel sem venni, mert utólag már nehéz megszabadulni tőlük. Pl. az övtelen vezetés is ilyen, meg a nem iszunk vezetés előtt, nem cigizünk, szexelünk vezetés közben.
bubo cupropenis 2011.09.11 04:18:05
@zsoci: Ez igaz, a te dolgod. Szerintem sem kellene ebbe beleszólni.
Az, hogy városban felesleges, azt azért kis túlzás, megy a paraszt 40-50-nel, ott már azért van esély a fejelésre.
A három pontos tényleg nem a legjobb, de jobb a két pontosnál és a semminél is.
Rally autókban van sokpontos, de ott van bukócsövezés és még tűzoltó készülék, overall, központi áramtalanító satöbbi is, lehetne mindet kötelezővé tenni, de még a meglévő technikát sem használják az emberek. Aki nem kapcsolja be a három pontost, annak ha előírnák az ötpontost, azt még ennyire se akarná, mert abban tényleg nem mozog szabadon.
bubo cupropenis 2011.09.11 05:25:12
@hagyma: Nyilván nem azért veszek fel tiszta alsónadrágot... csak vicc volt.

A hatályos szabályok szerint persze hogy nem magánügy az övhasználat, ezért nincs vita, be kell kapcsolni, de talán nem ugyanabba a kategóriába kellene sorolni, mint a gyors vagy ittas hajtást. A stop tábla pont rossz példa, mert ott ha behajtasz a kereszteződésbe, akkor mást veszélyeztetsz, aki éppen arra közlekedik. Az öv nem használatával meg általában csak magadat.
Én használom, aki meg nem, az magára vessen, aki hülye, az felőlem a bungee jumpingot is megpróbálhatja kötél nélkül. Csak más fejére ne essen landolásnál.
Akinek ismerőse, családtagja nyomorodott már meg balesetben vagy mentette már meg őket öv, az elhiszi, hogy hasznosak ezek a kényelmetlen kütyük.
Bear Grylls mindenhol túlél, legyen az az Amazonas-menti esőerdő, a szibériai tajga, esetleg egy ötcsillagos szálloda feszített víztükrű medencéjének partja Rióban, vagy Moszkvában. Az egykori kommandós showműsorrá szelídítette az élet-halál harcot, és a legdrámaibb percekben…..
bubo cupropenis 2011.09.10 21:50:02
@Hivatásos beszólóművész: @nem sárga tetű: Valóban, Bear Grylls pont azt a szintet képviseli a túlélés témakörében, mint ami Steve Irwin volt a természetfilmezésben. Hatásvadász, vakmerő, feleslegesen kockáztató, látványos, tévében nagyon szórakoztató, de a való életben senki ne próbálja ki, mert ott nincs mellette egy stáb, orvos aki megmenti. Egyszerűen szórakoztató, direkt undort akar kelteni, trendiskedik, brandet épít maga köré.

Ray Mears meg az a túlélőműsorok világában, mint David Attenborough a természetfilmezésben. Nyugodt, higgadt, informatív, a mai fiatalok számára unalmas, de nagyon hasznos, valós tudást nyújtó, a természettel nem harcoló, hanem azzal együtt élő, az őslakosok életmódját, túlélési technikáit elsajátító fickó.
Nekem is Ray Mears a hitelesebb, rokonszenvesebb. Azt ő is meg tudná csinálni, amit Grylls, csakhogy tudja, hogy nincs értelme, mert sokkal jobban, hatékonyabban, biztonságosabban is meg lehet ezeket a problémákat oldani.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A magyar televíziózás egyik legszerencsétlenebb címe díjra is esélyes névvel bíró TV2-reality, az ÖsszeEsküvők hamarosan elindul a rögös úton, és próbál való világos nézettséget összeszedni. A műsorban 12 nő verseng hat faszi kegyeiért, amit csak akkor nyernek el…..
A TV2 időjósát a Morning Show hallgatóinak kérésére öltöztették merészen dekoltált ruhába tegnap este - írja a Blikk. A lap szerint Vadon Janiék egy holland bemondó példáján felbuzdulva szavaztatták meg a hallgatókat arról, hogy kit látnának aznap este kihívó ruhában. A…..
bubo cupropenis 2011.09.08 13:58:25
@Fortisszima Fingusz: Na Pataki Zita pont nem okosabb senkinél, csak kiseggelt egy pár diplomát, de olyanokat, amihez csak segg kell és magolás. Ez az olyan nőkre jellemző, akik buták és el akarják hitetni a világgal, hogy milyen okosak. Túlkompenzálnak.
Egyik diplomája sem ér semmit, mert nincs mögötte szakmai tapasztalat és nem keresett velük pénzt a versenyszférában.
bubo cupropenis 2011.09.08 14:43:19
@chr(27): Szellő Pista semmihez sem ért, csak tud olyan mély, búgó hangon beszélni (a megértést is nehezítő hangsúlyozással és semmiképp sem összefüggően), amire az öregecskedő rokkantnyugdíjas asszonyok még benedvesednek. Semmi mást nem tud, egy üres fejű bábu ő is, csak éppen férfi kiadásban.

@Ványadt Ványadtovics Vinyov: Te most itt hencegsz, hogy a chips adó után is telik még kólára? És még arra is, hogy köpködd? Burzsuj :)
bubo cupropenis 2011.09.08 15:05:58
@Leadfoot: Óóó, jeeee! Ez már szép ásszonyállat!

@kis_kiraly: Gombos Edinának hatalmas a segge, pár éve láttam, akkor vállalhatatlanul nagy volt. És a mellei is erősen lógnak már, ceruza tesztet tuti bukják, de még egy könyvet is alájuk illeszthetsz, azt is megtartják, persze fel lehet őket nyomi a nyakáig, de állékonyságról ott már nem beszélhetünk.
A feje meg még jobban öregszik, mint a teste. És ahogy affektálva próbál erotikusan, elcsukló hangon beszélni... az valami szánalmas.
Bizony Onyutha Judit ezeket mind lekörözte a gazella testével.
Néha olyan érzésem van, hogy ott fent, a minisztériumban dolgozók, mintha nem is a földön járnának... ennek egyik tipikus példája Hoffmann Rózsa államtitkár asszony, aki a mai kabaré egyik jeles képviselője lesz lassan, mert annyit röhög az ember az ötletein, mint némelyik…..
Praxis A nem létező végbélrák 2011.09.06 06:00:00
Tisztelt mindenki! Egy több éves de mégis fájó esetet szeretnék elmesélni, ugyanis a napokban olvastam itt egy részben hasonló esetről "Eltették láb alól az anyámat" címmel. Szeretném együttérzésemet kifejezni a beküldőnek, és elmesélni a saját történetemet.…..
bubo cupropenis 2011.09.06 18:57:51
@tódór piroska: Minden orvos ingyen kapja a diplomáját az adófizetők pénzén. Az, hogy sokat kell tanulni, akkor is igaz lenne, ha rendesen kellene fizetniük a képzésért. Hidd el, akkor is sokszoros lenne a túljelentkezés az orvosira, fogorvosira. Nem is értem, miért ingyenes.
A vegyészek, molekuláris biológusok, fizikusok is marha sokat tanulnak, legalább annyit, mint az orvosok és mégsem tekintik szardarabnak embertársaikat és önmagukat félisteneknek.
Van néhány honfitársunk, akik úgy gondolták Tarlós polgármester úr a közgyűléssel a háta mögött kicsit elkapkodta a Moszkva tér átnevezését Széll Kálmán térre. 1951-ben a szovjetbarát városvezetés adta a Moszkva nevet, behódolva az idők szavának, ezzel is kifejezve…..
bubo cupropenis 2011.09.06 14:37:15
@Idet: ő Hutchinsont írt, akire te gondolsz, az meg Huntington...

Šešelj meg egy őrült, meg kell nézni a könyvei címét:
Vatikán, a Sátán fő fészke - Belgrád 2006
Angol buzi fingadék - Tony Blair - Belgrád 2006
A szerb nacionalizmus ideológiája - Újvidék 2006
Az ördög inasa, II. János Pál pápa - Belgrád 2005
Védelmi tanú Slobodan Milošević hágai bírságában - Kragujevac 2005

---

A Peking tér elnevezés aktuálisabb bármelyik eddigi ötletnél (Széll Kálmán, Moszkva).
De a kínaiak kb. leszarják, hogy milyen nevet adunk egy kis picsa térnek, őket a pénz és a termelés érdekli, nem az ilyen formaságok, körbenyalások.
bubo cupropenis 2011.09.06 16:59:37
@Nathan D'Xantine: abban nagyon is igazad van, hogy Kínának a kommunista címke csak egy ürügy volt, hogy visszatérjen a császárság berendezkedéséhez, hatalomgyakorlási hagyományaihoz a rövid köztársasági intermezzo után. A kínaiak vallása nem a kommunizmus, hanem a pénz, már sok-sok ezer éve. Ezt pár évtizedes komcsi kitérő csak ideiglenesen tudta elnyomni.
Ahogy a Szovjetunióban is tovább élt a vezető személyi kultusza, amit ezután már nem cárnak, hanem pártfőtitkárnak hívtak. Körmenetből lett május 1-i és győzelem napi felvonulás, ikonok helyett a párt vezéreinek képét emelték magasba.

Ahogy Magyarországon is teljesen mindegy, hogy királyság vagy népköztársaság volt, mindig is egy korrupt, kivagyi, frusztrált, provinciális koszfészek volt és az is maradt a rendszerváltás után is.
Itt a hatalomgyakorlás legnagyobb hagyománya az "urambátyámság". Elég elmenni egy bíróságra, rendőrkapitányságra, közigazgatás bármely hivatalába, közszféra cégeihez, mindenki mindenkinek a rokona, szeretője, lekötelezettje.

Kína nem katonailag igázza le a világot, hanem gazdaságilag. Persze a közvetlen környezetében fel fog lépni katonailag is, de elsősorban gazdaságilag fogja térdre kényszeríteni az ellenfeleit. Fog finanszírozni hozzá hű kormányokat, tanácsadókat és pénzt küld, épít, lekötelez. Afrikában, Latin-Amerikában ők az urak, csak Európából ez még nem látszik.
Judit első és vélhetően egy ideig utolsó utazási irodás kalandjából kiderül, hogy mindehol minden szoba a tengerre néz, "de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják." Azt hiszem ebbe a fél mondatba…..
Bettit megcsinálják. A lány nagykanállal csap bele a lecsóba, bárkit magára húzna, akinek farka van, feltéve, hogy a jelentkezőt nem Tamásnak hívják. Meg vagyunk botránkozva. Nem lett volna egyszerűbb, és főleg biztonságosabb, ha simán csak bebaszott volna? Emellett a skandallum…..
A Tesco tegnap megjelent álláshirdetéséből kiderül: nem akárkit akarnak az információs pultba.   Nem ez az első eset a multik történetében, hogy az állami szféra képviselőit alkalmazzák: egyik korábbi ipari- és kereskedelmi miniszterünket évekig egy Praktikerben…..
Szombaton az atlétikai vb slágerszáma a férfi 200 méter lesz, amelyen egy fehér bőrű francia jutott a legjobb idővel a döntőbe – Usain Bolt előtt. De vajon nyerhet-e? Christophe Lemaitre örökre beírta magát az atlétika aranykönyvébe, mint „az első fehér ember, aki 10…..
Mielőtt még mindhárman egyszerre vállalnának gyereket, a friss házas Kim Kardshian és két húga, Khloe és Kourtney levetkőztek, hogy népszerűsítsék új ruhakollekciójukat, a Kardashian Kollection for Sears-et. A képet Annie Liebowitz sztárfotós készítette még májusban. Azért…..
A jövőben nemcsak szlovák rendszámú autók gazdagítják a magyar utak látképét, de a fiatalok kezében megjelenhet a Kofola és a Deli csoki is. A hazai cukros, sós és koffeines termékek drágulása beindíthatja ősz végén a kalória-turizmust. Több utazási iroda már most hirdet…..
bubo cupropenis 2011.09.02 22:03:38
Én teljes mértékben egyet értek a kormány intézkedéseivel és a chipsadó bevezetésével. Ne tömjük a kapitalista, imperialista, karvalytőke zsebeit, ne fogyasszunk, mindenki vesse be az erkélyládáit és a játszóterek homokján zöldséget, a temetőkben a sírhantokon burgonyát kell termeszteni.

A Coca Colában egyébként is kábítószer van!!! Erre már régen rájöttek a kedves vezetőink, és csak a dolgozó nép érdekében akarják visszaszorítani a fogyasztást.

www.youtube.com/watch?v=bNWYScegSVg

-irónia vége-

Tényleg az lesz, hogy Ausztriából hozzák majd a csokit és Szlovákiából a Kofolát.
Elképesztő, hogy bármerre indulok, minden környező országban szívesebben hagyom ott a pénzemet, mint Magyarországon. Az már alapvető, hogy tankolni átmegy az ember, céget alapít, rendszámot szerez, étteremben eszik.
Közben a közszféra hízik, akik semmit nem termelnek, azok jól élnek (politikusok, erőszakszervezetek tagjai).
Csak azon csodálkozok, hogy a magyarok ilyen sokáig bírják ezt, a románok, bolgárok, ukránok, szlovákok, lengyelek már millió számra választottak új hazát, ahol legalább anyagilag jobban megbecsülik őket.
bubo cupropenis 2011.09.02 22:30:03
@CatMother: Hö??? Ezt most nem annyira értettem... Hozzánk is jöttek az ál-magyar románok elvenni a munkahelyeket, meg bűnözni, de az igazi románok még többen mentek Olaszországba, Spanyolországba, Franciaországba. És nem csak a román romák, hanem a fehérek is. Nálunk kicsit később indult ez a nyugatra menekülés, mert a magyar annyira birka nép, hogy elhitte, hogy lesz még ebből az országból valami.

@bulvármédiás =>: Szerintem senki nem megy ki külön Kofoláért, de ha arra jár, akkor csak bedob a csomagtartóba egy pár kofolát, egy tucat csokit, egy vödör ételízesítőt, pár henger DVD-t vagy néhány memóriakártyát, és teletankolja a kocsit, majd elfogyaszt még egy ebédet az étteremben. Mert olcsóbb minden, mint itthon.
Egy olyan jövedelmi viszonyokkal rendelkező országban, mint Svédország, Dánia, Norvégia, megértem, ha magasak az adók, mert van is látszatja, meg annyi nettó marad, hogy még az is szép összeg, de egy ilyen csóró helyen, mint Mo. ennyi adót beszedni szerintem kontraproduktív.
Ki kell rúgni a közszféra felét. A honvédség nagy részét, sok rendőrtisztet, szóvivőt, köztisztviselőt. Akkor talán szívesebben adóznék itthon, ha látom, hogy korrupció nélkül és osztrák minőségben épül autópálya a pénzemen és nem a sok senkiházi köztisztviselő seggét hizlalják belőle.
Tegnap megvolt az első "munkanapom" a Costes-ben, csak 5 órát voltam, de az is alaposan lefárasztott, pedig nem is volt olyan kemény, mint gondoltam volna előre. Mondjuk a reggel 7-es keléshez eleve nem vagyok szokva, de 8-kor már ott akartam lenni, ahogy mindeki más is, a szerda a mise en…..
bubo cupropenis 2011.09.01 15:44:49
@Lacusru: wazze, megelőztél...
Igen, a kesztyű, maszk nem ártana a fogyasztásra kész ételek birizgálásakor, tálaláskor, meg a hidegkonyhai részen sem.
bubo cupropenis 2011.09.01 16:27:51
@Attilajukkaja: Te szerintem ne menj el egy étterembe dolgozni, mert a hozzáállásod miatt bezárják, megbírságolják egyhamar.
Ha a HACCP nem ismerős fogalom, akkor főleg kerüld el messzire az éttermi konyhákat.

"A fa viszont rendelkezik bakteriumolo vegyuletekkel" - ehhez nincs mit hozzáfűznöm, ezzel bebizonyítottad, hogy még nem dolgoztál étteremben, se szakácsként úgy általában, semmit nem értesz a kritikus ellenőrzési pontokból. Pedig nem egy atomfizika.

Olyan pedig nincs, hogy a szakácsnak tiszta a keze, illetve olyan ételt nem foghat meg, amit utána nem hőkezelnek, sütnek, főznek meg.
Alapvető dolog, egy szakács szakmunkás tudja ezt, te nem. Főzőcskézz csak otthon, nem fog rád szólni az ÁNTSZ, de hivatásodnak ne válaszd az ételkészítést.

@zsok: Az ÁNTSZ nem talál ki semmit, hanem jogszabályokat alkalmaz, amiket be KELL tartani, aki vendéglátásba kezd, az ezekkel a szabályokkal tisztában van, nem olyan nehéz a követelményeket teljesíteni, logikusak, mindenkinek az érdekét szolgálják. Csak ha valaki magasról szarik az alapelvekre, abból előbb-utóbb baj származik.
Abban egyetértek, hogy az alapanyagok nagyon jó minőségűek a Costes-ben, éppen ezért kellene megőrizni a tisztaságukat, minőségüket, és betartani pár alapvető szabályt, ami még csak pénzbe sem kerülne, csak egy kis igényességet követelne meg.
bubo cupropenis 2011.09.01 17:14:13
@Lacusru: A gasztronómia olyan, mint a politika meg a foci, Magyarországon mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá. Főleg a bloggerek, mert a gasztro az új rock and roll, vonzza a népeket, a kattintást.
Valaki elolvas 3 gasztroblogot, amit egy olyan emberek írnak, akik, maguk sem értenek hozzá, megragadják őket a szóvirágok, amit majmolhatnak, utána otthon összedob egy rakott krumplit vagy egy húslevest csigatésztával és utána ő az expert.
A munkaruha-védőruha kérdés is érdekes, amikor látszik, hogy a szerző betrappolt a kutyaszaros utcai cipőjében és egy shortban a konyhára.
Előre is elnézést kérek, hogy bár megígértem, kicsit elmaradtam a jelenlegi bejegyzéssel. Amint az alsó képből is láthatjátok, a térkép a munkanélküliség eloszlását mértékét jelöli az ország különböző régióira vonatkozóan. Talán nem túlzás azt állítani, hogy…..
bubo cupropenis 2011.09.01 16:13:27
@Vkat118: Megnyugtatlak, egy normális gazdaságban nagyon nagy szükség van jogászokra. Az csak egy magyar betegség, hogy a jogászokat itthon főleg az államigazgatás, közigazgatás alkalmazza.
Nézd meg Németországot, Angliát, az USA-t, Japánt. Ott a jogászokat a magánszféra alkalmazza, mert szükségük van rá. A világ minden országában az egyik legnagyobb presztizsű diploma a jogi. Nem véletlenül. Csak a magyar gazdasági környezet, nem hasonlítható a fejlett országokéhoz.

Az ingyen diplomákat meg kell szüntetni. Amikor fizetni kell a tandíjat, akkor a hallgató meg fogja gondolni, hogy andragógia, szociológia szakra megy, vagy mérnökire, orvosira. Az nem megoldás a magyar egészségügynek, hogy a svédeknek, briteknek képezünk orvosokat. Igenis fizessen a diplomáért a magyar orvostanhallgató is. Vegyen fel hitelt, amit utána elengednek neki, ha 10-15 évig Magyarországon dolgozik.

@A_d_a_m: én csodálkoztam, hogy Ausztria munkaerő elszívó ereje milyen kicsi. És arra számítottam, hogy nem csak két megye lesz kék, hanem még Veszprém megye északi része, Pápa, Ajka környéke is.
Tattoo Art. 2011.08.31 21:23:00
 ..
bubo cupropenis 2011.09.01 15:29:14
@Kecsbit: a tetoválás nem tabu, sem az ilyen, mint a képeken, se az igénytelen ribancrendszám. A tetoválás divat és befektetés. Ki milyet engedhet meg magának. A ribancrendszám és az alhason a három macska mancs nyom is divat bizonyos körökben. Ezeknek a lányoknak, akik a képen vannak, meg jó befektetés a tetoválás, mert modellkednek, pénzt keresnek vele. Pont, mint a szilikonmell.
DalmáciaAnte Madunić testvér még aktív pap korában – a zsenge tiltott gyümölcs áldozata  Az év egyházi botránya!  – Ilyen és ehhez hasonló szalagcímekkel promotálják a horvát bulvárlapok az alábbi esetet: egy kis, mindössze hétszáz…..
hogyvolt Aranypart - 1x06 2011.08.31 06:32:00
A tegnapi történéseket nem nehéz összefoglalni egy közepesen bővített mondatban, Levi bebaszott, Pitta bebaszott, a leginkább csontkollekcióra hasonlító Ada ruhában szolizott, Beki meg Niki dolgozni próbált, de csak a kvázi kurválkodásig jutott, a többiek meg semmi érdekeset nem…..
Ismét Magyarországon fotózta kampányképeit az "erőfeszítések nélküli jólöltözöttséget" hirdető Gant. Ezúttal az őszi/téli férfi fehérnemű kollekciónak találtak nálunk helyet, mégpedig a TF egyik csarnokában. A márka magyar stábbal dolgozott, itthonról…..
Régen volt szó a homeopátiáról. Pedig az áltudományok, az álorvoslás és az alternatív gyógymódok királya igazán több szót érdemelne. Nemrég jelent meg egy cikk, melynek szerzője Peter Fisher homeopata és amely valami "plauzibilitási elfogultság"-ról beszél. Szinte azonnal válasz is érkezett, Steven…..