Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiddypix

77 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiddypix Photography Január... 2014.01.02 17:06:17
Akkor tehát lássunk 1-2 képet az elmúlt évből. Kezdjük a januárral! ..
És akkor itt egy harmadik válogatás, és többet már nem hozok karácsonyi képekből! Bár remélem örömmel nézegetitek! ;-) ..
Még egy kevés karácsonyi képet hoztam, hogy nézelődhessetek! ..
Idén rengetegen hívtatok, hogy tudok-e menni karácsonyi fotókat készíteni, de sajnos az én időm is véges, így bármennyire szerettem volna, nem tudtam minden jelentkezőt elvállalni... :-( Azonban akikhez sikerült eljutnom, nagy örömmel tették a fa alá a nagyiknak szánt képeket,…..
Amikor közeledik az év vége, mindenki visszatekint az elmúlt évre.  Összegzi a sikereket, az esetleg kevésbé jól sikerült lépéseiből igyekszik tanulni és persze új terveket szövöget! Én is így tettem, teszek! Végignéztem ki mindenkivel találkozhattam ebben az…..
Tökfaragás-jókedv Bár gyerekek is lesznek az alábbi képeken, de egy eddig nem megszokott helyszínen készültek: egy rendezvényen fotóztam az alábbi pár képet. Mindenki nagyon jól érezte magát és szuper remekművek születtek! Nézzétek…..
Alig 2 napos újszülött a kamerám előtt Szívszorító pillanatokat él át az ember, ha kórházban van lehetősége fotózni egy alig világrajött kisbabát! Visszarepít abba az időbe, amikor én is ugyanilyen csodaként éltem meg fiaim világrajöttét. S bár akkor nem volt…..
Őszi játék - ötletek, tippek Az őszi játékom kapcsán (ami szeptember 28-án indul!) jutott eszembe, hogy összegyűjtsek Nektek néhány tippet a látványos, érdekes, cuki képek képszítéséhez, így most néhány gondolatot, jótanácsot osztanék meg Veletek, hogy a képeitek…..
Cseppnyi 1 hetes fiúbaba került a kamerám elé nyár elején: egy fotós barátoméknak született meg 2. kisfiuk, Péter! Nagy örömmel kattintgattam náluk (képek itt), s bizony az Apuka sem volt rest, megörökítette, ahogy pici csemetéjükkel foglalkozom :-) S a képek mellé íme…..
Máté baba 7 napos volt mikor találkoztunk. Édes pici babafiú, olyan sok mosolygós pillanatot szerzett nekünk! Még nem mosolygott ennyit egyik babám sem, nagyon szívet melengető érzés volt látni a csöpp kis mosolyát! A fotózás remek hangulatban telt, Máté végigszundította az…..
Időről-időre előhozakodom Nektek azzal, hogy mennyire szeretem a munkámat! Hiszen tündéri gyerkőcöket, jókedvű, vidám családokat ismerhetek meg, s közülük bizony sokan visszatérő fotóalanyaimmá válnak! Remélem így lesz ez Noémiékkal is! Tüneményes kis csapat az…..
Avagy milyen jó 1 évesen beletenyerelni az első tortába! Óriási örömmel örökítettem meg Léna baba 1 éves tortábacsapós szülinapi pillanatait! Szülei nagy örörmére Léna igazi úrihölgyként kezdett neki az ünnepi finomságnak és szinte alig maszatolta össze magát, ám…..
Amikor fotós fotózza a fotós újszülöttjét! :-)  Az úgy kezdődött, hogy egy kedves fotós barátomnak megszületett 2. kisfia.... én meg egyszercsak ott találtam magamat náluk mindenféle kellékkel és kiegészítővel felszerelve és azon tanakodtunk, hol lenne a legalkalmasabb…..
Anyák napi fotózás avagy a stúdióban is jó hangulatban   Judit és két gyerkőce anyák napi stúdiófotózásra jött el hozzám április közepén. Mindkét lurkó tágra nyílt szemekkel fedezte fel a stúdió minden zegét-zugát, majd óriási lelkesedéssel hatalmas mosolyokkal…..
Kisbabákat fotózni mindig nagy öröm!   Pláne amikor a mókában már igazán benne vannak, és minden mókás hangra gurgulázva nevetgélnek! A jókedvük ragadós!! :-) Íme néhány fotó Szofiról, erről a tündéri kislányról! ..
Nemrégiben egy kedves fotós barátnőmmel volt alkalmam kórházi babafotózáson résztvenni! Mindig hihetetlen megtiszteltetés számomra, amikor az újszülött babáikat bízzák rám a szülők! Most különösen hálás vagyok nekik, hiszen a babafotózáson nemcsak mi, fotósok voltunk a…..
Egy jól sikerült húsvéti stúdió fotózás   Egy kellően borongós, ámde még nem havas, szombaton jöttek hozzám néhányan húsvéti hangulatú stúdió fotózásra. A szuper kiegészítőket a Nagyrét Virág-tól kaptam, a hangulatot kis alanyaim biztosították! Szuper jókat…..
10 napos újszülött kishölgynél voltam látogatóban március elején. Nézzétek a róla készült újszülött képeket!   ..
Remek hangulatú fotózásom volt ez a Valentin napi stúdió fotózás! Olyan sikerük van a stúdiófotózásoknak, hogy idén még tervezek néhányat!!! majd figyeljetek... :-) Nézzétek a képeket: ..
Gyertek, várlak! ..
És az elmúlt néhány visszatekintő nap lezárásaként nézzétek meg a tavalyi év utolsó 2 hónapjának a montázsát! november december   ..
Ma a 9. és 10. hónap képeit nézhetitek meg! Szeptember   Október ..
A mai összefoglaló a 7. és 8. hónap képeiből:   Július: Augusztus: ..
Ma pedig az 5. és a 6. hónap képeit mutatom Nektek!   május június ..
És akkor jöjjenek a 3. és 4. hónap képei:   március   április   ..