Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zehev

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődik a film és mosolyra húzódik a szám, mert a hangulat valójában elsőrangú. A hömpölygős szimfonikus zenekar által játszott spagetti western giccs hangulata tökéletes frigyre lép a 80-as éveket idéző túlélénkült színvilággal. Minden gagyi, nem igénytelen de gagyi,…..
  Nagy nehezen, és nem teljesen legálisan, de hozzájutottam Jason Eisener, Hobo with a shotgun című alkotásához. A film előtörténetéről annyit érdemes tudni, hogy egy Robert Rodriguez( El Mariachi, Desperado, Alkonyattól pirkadatig,Sin City, Grindhouse, Machete) által…..
Belénessy Csaba  a Magyar Távirati Iroda vezérigazgatója rövid zártkörű beszélgetésbe bonyolódott az általam látogatott egyetem Bölcsészettudományi karán. A téma nagyjából és egészében a közmédiumok összevonása volt, amely tevékenységnek legfontosabb alakja szintén…..
 A Líbiában zajló események, melyek egyenes következményei az Arab Dominónak is nevezett, a közel-keleten zajló tüntetés és harc sorozatnak, elérték a filmes világot is. Tegnap 41 éves korában elhunyt Tim Hetherington dokumentumfilm készítő miközben a Líbiában…..
Szóval...  Szóval, tekintve, hogy én azon kevesek közé tartozom a fiatalsági-informatikai társadalomban,akinek a "mi a Mém" kérdést egyenértékű homály borítja az alkotmány(ebben a pillanatban még jogos is a kérdés, hogy melyik) negyvennyolcadik oldalán található…..