Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blakehu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha gyűjtőnek tartod magad, vagy esetleg van gyerek a családban, akkor bizony van egy akció, amiről jobb ha tudsz! Úgy néz ki, hogy a TESCO komolyan veszi azt, ha leáraz valamit, hiszen a szemfülesek most nagyon, de nagyon ár alatt juthatnak hozzá a MATTEL által gyártott Batman v Superman figurákhoz,…..
A hetedik születésnapját ünneplő Green Man Gaming mától hét napon keresztül napi egy ingyen játékkal kedveskedik. A dolgunk a következő: 1. Kell hozzá egy GMG fiók. Itt tudsz regisztrálni, ha még nem tetted.2. Mindennap menjünk fel erre a linkre.3. Klikk a "Free Birthday Game" feliratú képre4.…..
Amint megláttam ezt a két terméket, rögtön megragadták a fantáziámat. Ez a mágneses homokóra például hatalmas ötlet, nem is tudom, miért nem találkoztam már vele. Ilyen sünszerű kristályos szerkezetet vesz fel a fémpor, ahogy lefolyva a mágnes közelébe ér, tök menő. A…..
Rettentően be voltam zsongva, hogy mikor jön már meg az UMI agyonreklámozott, új készüléke. Mindenhol csak az ő reklámjaikat lehet látni mostanában, tényleg minden ezzel a készülékkel van tele. Annyira nagy felhajtást csaptak körülötte, hogy muszáj volt nekem is kipróbálnom. Lehet, hogy az év…..
Te úristen, végre megkaptuk az első hivatalos Wonder Woman előzetest! Jó annyira nem nagy meglepetés, mivel tudni lehetett, hogy a Comic Con idejére tartogatják ezt, de ezt leszámítva is azt kell mondanom, hogy ez a film egyelőre úgy néz ki, hogy a hősnő nevéhez méltó módon csodálatosra sikeredett!…..
IDDQD Bezár a PC Guru 2011.07.08 13:56:00
Úgy tűnik, most már hivatalos, amit a zuhanyhíradó suttog pár hete: a német Motor Presse kiadó megelégelte a veszteséges működést és kivonul Magyarországról, pár magazinját átveszi más cég, párat meg bezárnak. Utóbbi kategóriába esik a PC Guru, az egyik legrégebbi magyar…..
blakehu 2011.07.09 21:37:18
@BoKK: Egy régit számot a mostani PC Gurusok feltöltöttek:
www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/pc_guru_1995_05_pdf_retro

Láthatóan 95ös darab, 26os oldalon találsz egy levrov-ot Brazillal. :)
blakehu 2011.07.09 21:48:19
@hancu: "A valódi történetről lesz egy nagy, részletes, első kézből származó poszt, várhatóan jövő hét elején."
Bele tudod esetleg azt is rakni, hogy a régiek mocsy, lily, brazil, bear, chris, hancu ;) (nem sorolom tovább :) sokan voltak, akikről tudsz és belefér) mivel tengetik ma a napjaikat.
IDDQD Ekkora királyok vagytok 2011.04.18 18:46:00
Alant az Official Playstation Magazine UK friss számának harmincvalahányadik oldaláról egy részlet (nagyobb méretben itt), rajta a februári fotosoppályázatunk néhány képe. Világhírűek lettünk, köszönjük szépen nektek.Megjegyzem, példaértékű, ahogy a PSM-esek kezelték a…..