Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HMF

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legegyszerűbb válasz persze erre az lenne, hogy azért, mert másképp nem jutnak hozzá. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb – derül ki egy felmérésből. Meglepő eredményre jutottak az escort lányok és klienseik körében felmérést végző kutatók. A legtöbben…..
Subba Faszkorbács: Pocak 2012.09.05 10:55:53
Vajon egy zöld színű beszélő gyomorral meg tudathasadásos Bertával több joghurtot sikerül elsózni, mint a közértekben randalírozó Szulák Andival? ..
HMF 2012.09.06 12:15:16
Megérkeztek a szeptemberi háttérképek! Csemegézzetek belőlük. A poszt végén megtaláljátok az augusztusi toplistát is - megmutatjuk melyik fotót szerették leginkább.   Szapetr Letöltés: 4:3 16:9   Feketemacs Letöltés: 4:3…..
HMF 2012.09.06 12:01:16
@sunny_days: Nekem is tetszik, én is amellett döntöttem!
hogyvolt Fátylat rá! -1x01 2012.09.04 10:00:00
Új Viasat-reality-t hogyvoltozunk a címe Fátylat rá! és perszehogy a csatorna külön bejáratú Pinokkinája, Hováth Éva az egyik műsorvezetője, aki, az Éden hoteltől eltérően nem egyedül vezeti a házasulós valóságshow-t, hanem Müller Attilával, akiről én egy Fókusz- vagy…..
HMF 2012.09.04 17:47:34
@violin123:
Szerintem Önnek sem árt egy "pszichológus", hogy elviselje a "kritikát".
Amely abból adódik ha az ember feltűnik a médiában.

Kettő ezek az írások nem feltétlen sértésből születnek, hanem a humor oldalát is nézni kell, emellett szórakoztató.

Amúgy nekem tetszett a műsor, és igenis jót röhögtem mindkét fél reakcióin,és ebben semmi rossz nincs.
HMF 2012.09.04 17:55:06
@bagoly mondja verébnek!: Új regisztráció? :)
Hú de vállalja ön is magát...
Nem hinném, hogy annyira művelt lenne, ilyen szóhasználattal...

Tanulatlan újságíró?Hmmm elgondolkodtató.
Én nem akarok itt belemenni a részletekbe, hogy feltehetően ezen a szinten kik vannak, csak az már d.szkrimináció lenne :)

Azért nem gondoltam volna, hogy a r.ma társadalomban ekkora nagy dolog tv-ben szerepelni, és normálisan felöltözni, mindjárt elvágom magam ezen,hány százalékot képviselnek? 0,00000001-et? :)
Tregard szerint a Tescóban lazán értelmezik a csirke felsőcombot. Legalább a feje nem volt benne: 2012. augusztus 28.-án vásároltam a ceglédi áruházukban 8 db csirke felsőcombot, 849 Ft/kg áron. A 8 db combból 3 darabon hatalmas farhát, háj és püspökfalat részt találtam. (a…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Testimese Hajnali 2019.04.19 09:33:00
Előfordulnak olyan napok egy nő életében amikor nem kíván dugni. Ez engem nem szokott kifejezetten zavarni, hiszen imádom a szopást, pláne ha olyan mesterien csinálják mint Edit. Nála aludtunk, még este szólt amikor kalandozni indult a kezem, hogy ma nem. Rögtön értettem, és…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
..
HMF 2012.08.19 14:54:31
@grufftipunk: A te szüleid is feltehetően bőkezűek voltak a te irányodban :) Gondolom az együttérzés szól belőled...
Valamilyen módon immáron harmadik (negyedik?) hete sikerül betartani az ígéretem azon részét, hogy minden hétvégén ültetek majd, remélve, hogy hátha valamelyik heti adag nem túl koraira és nem túl későire sikerül. Azt viszont, hogy egyetlen fajtát ültetek az idén,…..
Üdvözletem!                Egy olyan dolog miatt írok ebbe a blogba,amely már-már a nevetséges és/vagy pedig az óvodás kategóriába tartozik,de mégis valahogy-hosszú évek után -kezdek a dologtól tartani!Az egyik hipermarketben dolgozom, ahol nem csak a nagy dolgok…..
HMF 2012.08.10 12:14:35
@Fenimore: "Hogy erősebb kutya b*szik, azt eddig is tudta mindenki, hacsak eddig nem Csodaországban legeltette az egyszarvúkat a szivárvány tövében."

Ezen szétröhögtem magam, és mennyire igaz!
HMF 2012.08.10 12:15:32
@Alaister Grand: így van, egyetértek,ez biztos kimaradt.
Tisztelt blog!   Én csak 1 hónapja lakom Fehérváron, de a napokban sajnos megismertem a Szent György Kórház belsejét is.A páromat egy szerencsétlen baleset érte, a röntgenen kiderült, hogy a csuklójában 2 csont is eltört, műteni kell.A sürgősségi ambulancia folyosóján…..
Tisztelt Praxis!   Az én történetem nem olyan vérlázító, mint amilyeneket az önök blogjában szoktam olvasni, mégis kifejezetten dühítő.  Orvoshoz kellett mennem a múlt héten. Kifejezetten ritka az ilyen alkalom, jó, ha évente, kétévente egyszer sor kerül hasonlóra.…..
..
HMF 2012.08.09 11:36:59
Rozi egy kölyökmacska, akit egy 37 éves Jon Arbuckle-imitátor vett magához, de már kissé bánja. Még több kép és sztori Roziról itt. ..
Mint az múltkor kiderült, a sarki boltban érdemes próbálkozni, ha legközelebb tűzesetből evakuálódnak pénz nélkül és egy pohár vizet szeretnének. Naiv ügyfél levelére egy vélhetően bennszülött szemtanú reagált, aki szerint a Sparban csak saját zsebre adhatnak ki italt (2db…..
HMF 2012.07.30 14:22:37
@theface: Nem hinném, hogy egy sima pénztáros vagy pultos írta volna a posztot!!!!Mert az röhögne a markában most jelenleg!!!

Hanem maga az üzletvezető, akit most le.asztak :)

Persze és az biztonsági őrnek nincs szíve ugye?

Komolyan mondom ebben az országban alapszéria a félelembetartás, meg az önzőség?Nem hinném, hogy így kellene lennie.

Amúgy meg szánalmas, hogy mik mennek ezeken a munkahelyeken, de úgy vagyok vele aki ott dolgozik megérdemli a nyomorát, ennyi!
HMF 2012.07.30 14:24:03
@hagyma: Hát ki mondta, hogy a kettőnek köze van egymáshoz?Látom már ugrasz rá :)

Egyszerű közgazdaságtani dolog, de lehet, hogy neked nem,mert csak rögtön a cupákra tudsz ugrani!
A legegyszerűbb adatgyűjtős trükknek dőlt be naiv álláskereső, aki 1000 forintot utalt egy fickónak, aki ezért cserébe beírta a nevét egy füzetbe legjobb esetben, egyéb munkaközvetítés nem történt. A hirdetések a workwaykft@gmail.com címről érkeztek, de az Álláskereső bolg…..
Naiv ügyfélre a takarítónéni rontott rá a Pécsi Árkád mosdójában, mert nehezményezte piercingműtétjét. Nem mindennapi dolog történt velem ma a Pécsi Árkád mosdójában, azt  hiszem, hogy sikerült megcsípni a pláza-jómunkásemberek társadalmának legpimaszabb…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..