Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonVittorio

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. április 16-án a rendvédelmi dolgozók tüntetésén több tűzcsapot is megnyitottak.  Hallatlan ... nemhogy örülnének, hogy egyáltalán tüntethettek! A rendőrség akkor megígérte, hogy fel fogja kutatni a bűnösöket, mert ez a gaztett nem maradhat büntetlenül.Az…..
Fotók: Barakonyi Szabolcs..
DonVittorio 2011.09.18 21:42:18
Onlinemarketing blog Indexre téve 2011.09.05 17:48:00
Az Index.hu tizedik születésnapján volt egy furcsa momentum. A CEMP - és ezen belül az Index.hu - két tulajdonosa beszédet mondott. (Most tekintsünk el az adózási trükköktől, és fogadjuk el: a két nevesített tulajdonos A tulajdonos: Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf.) Amikor a…..
Lionel Messi előbb barátnőjét, majd saját bálványát döntötte le a nyaralásán.                       A Barcelona ikonja, Lionel Messi az argentinok számára csúfosan véget…..
A Hallmark ma este duplarésszel mutatja be a CBS idei újoncai közül a The Good Wife című, immáron Golden Globe- és SAG-díjas sorozatot, amiben Juianna Margulies megmutatja az ifjoncoknak, mit is jelent az, ha valaki színészNŐ. A sorozatról korábban leírtam mindent, amit érdemesnek…..
Folytatódik Bodoky Tamás története: a 2006-os erőszakos rendőri bűncselekményeket feldolgozó cikksorozata már két éve, hogy könyv formájában is kapható. A mai nappal új, bővített formában, 120 helyett 160 oldalon, sokkal több fotóval és szöveggel jelent meg a Túlkapások -…..