Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Genzo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2011-es  Scream Awards díjátadón mutatták be ezt a jelenetet a Szellemlovas 2-ből. A Ghost Rider: Spirit of Vengeance története szerint Johnny Blaze-t, (Nicolas Cage) egy szekta felbéreli, hogy ölje meg a sátánt (Ciaran Hinds), aki Blaze gyermekének testét akarja felhasználni,…..
Wim Wenders 3D-s dokumentumfilmet készített a legendás német táncosról, Pina Bauschról. Már javában folytak az alkotás előkészületei mikor Bausch hirtelen elhunyt, így némileg változott a produkció, más táncosok is láthatóak a műben, beszélnek az elhunyt hölgyről és szó…..
Hallhattuk, hogy a The Expendables folytatásában benne lesz Jean-Claude Van Damme és Chuck Norris, ezen kívül Donnie Yennek is tettek egy ajánlatot, aki elég elfoglalt, így még egyáltalán nem biztos, hogy be tudja vállalni a filmet. Sejthettük, hogy ez még nem minden, ugyanis a…..
Nem csak az új Batman filmből özönlenek a képek és a videók hanem már a Marvel hőscsapatának forgatásáról is. Itt éppen a katonaság érkezik meg a csata helyszínére. ..
Genzo 2011.08.17 20:52:02
 Genzo küldte az alábbi írást. Az idei év távlatából nézve szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy a Zöld Lámpás című film a legvárósabbak közé tartozott. Az amerikában igen nagy –errefelé már jóval kisebb- népszerűségnek örvendő képregénysorozat végre…..
Genzo 2011.07.20 08:47:07
@doggfather: Mondjuk a Sin City sem, igaz.
Romániában élek, ott nem tolták el a premiereket. ;)

@jikininki: A Watchmennel kb ugyanaz a szitu, mint a Sin City-vel vagy a 300-al. Szinte képről képre adaptálták a képregényt, igaz egy pár dolgot kihagyva/átírva, de nagyon jól csinálták itt is, csak annyi, hogy a képregény nélkül talán túl zsúfolt a film.
Rick Riordian könyvéből Percy Jackson fellépdelt a vászonra Chris Columbus irányításával, ám a Fox stúdiónak nem jött be a számítása. A 95 millió dolláros fantasy hazájában 89 millió dollárt termelt, a nemzetközi eredményekkel együtt végül 226 millió dollárt gyűjtött…..
Néhány napja kiderült, hogy Matthew Modine is csatlakozott a The Dark Knight Rises szereplőgárdájához, ám akkor nem lehetett tudni, hogy a színész kit fog megformálni. A Showbizspy oldal viszont kiderítette, hogy Modine egy Nixon nevű politikust fog megformálni, aki a filmben Batman…..
Újabb két karakter posztert tettek közzé, csak tán nem mutatják be az összes Zöld Lámpást, hanem egy bizonyos mennyiség után megállnak. Az elsőn Sinestro (Mark Strong) feszít, a másikon a nagy darab lény Kilowog (Michael Clarke Duncan hangján szólal meg). Sinestro Hal Jordan…..
     ..
Genzo 2011.04.24 09:35:43
Robert Rodriguez visszatért a Kémkölykökhöz, immáron a negyedik részét készíti. Jessica Alba játssza Marissa Cortez Wilsont, aki egy kémvadász tévériporter felesége, régebben azonban maga is aktív ügynök volt. Azonban kénytelen újra akcióba lépni, a világnak szüksége van…..
Joesph Gordon-Levitt már hetek óta a The Dark Knight Rises fedélzetén tartózkodik, úgy hírlett, hogy Alberto Falconét fogja játszani, ezt azonban megcáfolták. Marion Cotillard nevét is emlegették, ám a színésznő felbukkanására sokan nem láttak esélyt, terhessége miatt nem sok…..