Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lebanon

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trottel Records bár régen is publikált folk, világzene, vagy jazz-közeli albumokat, az utóbbi években belehúzott, például három éve a FolkBeats nép- és világzenei tehetségkutatón felbukkanó bandák és énekesek legjavából adott ki tíz lemezes sorozatot. Külön hangsúly…..
lebanon 2014.03.18 00:32:26
Alig több mint három évvel az Aeons album után itt a Grand Mexican Warlock második nagylemeze. Az előző albumhoz hasonlóan a Hell Sweet Hell is a Lángoló Gitárokon debütál. A lemez felvételei 2013 nyarán készültek az R33 stúdióban, majd hosszas utómunkát követően még tavaly…..
Limalo - Human Bloom Kit érdekel hogy jön a tél, ha van Limalo. ..
üdítő színfolt facebookon! de nem az önfotózós, önpózolós, jajderajvagyok-mindenkilássa-fotó. a pirossal jelzett hozzászólás rávilágít a fénykép egyetlen különlegességére. gratulálok a hozzászóláshoz! (szöveg: zen_dubhist)..
Az új évet nem lehet rossz lemezzel kezdeni, azt mondják. Dextro ugyan nem csinál jó kedvet az évre, de mesésen tálalja a trip-hop, ambient és post-rock műfajok legjavát, igazi utazós zene. Hájli Rekommend.01. Closer02. The Pacifist03. Momentary04. The Unknown05. Ilm06. Sanna07. Ring…..
Amikor fájdalmasan hiányzik a türelem és a szabad levegő, Mozez brand new korongja segíthet, atmoszférikus pop-dub, a kurvák is szeretik. Zen faternek küldeném sok szeretettel. És mindenkinek aki szereti... haha.     01. Beautiful Day02. Take The Sun03. So Still04.…..
   ...na, hova mászik pók ha árvíz van? (Pakisztán, 2010)..
lebanon 2011.04.18 00:02:48
péntekre egy újabb finn termék. klasszikus és egyszerű reagge, az album (Päivä On Nuori, 2007) nem rossz, de ez a szám messze kimagaslik a többi közül...
nem tudom, kerestetek-e már rá arra kuglin, hogy "___***". nos, eddig én sem. most sem szánt szándékkal, de sikerült. az eredmény hihhhetetlen (első találat!). egyébként így nincs fogalmam arról, hogy mi szeretne ez lenni. bárkinek ötlete van, ne álltaljon megosztani!…..
lebanon 2011.04.17 23:53:37
@zen_dubhist: nagyonjó
hahá illetve jehejj! itt van hát az album, amit körülbelül egy éve hajszolok, felbuzdulva az előző kettő (A Flock Of Bleeps - 2003, The Last Days Of Gravity - 2007) sikerén. vannak olyan olyan zenék, amikből egyszerűen nincs kettő (ezek posztolása blogcél!). lehet ez pölö az…..
A minap földönkívüli járművet figyeltem meg az ablakunkból. a húsgyár fölött járt. leengedte le a vonósugarat, majd víztoronynak álcázta magát. érdekes érzésem van: mintha már régen ott lenne. lehet persze, hogy a tér-idő görbítés csak az emberi fajnak…..