Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollbamondás

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kumin szerint A Bajnai-rejtély 2011.06.01 13:40:00
Tegnap, ahogy a híreket néztem Bajnai Gordon szerepléséről az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága albizottságának ülésén, újra felmerült bennem az a kérdés, amelyet már délelőtt feltettek nekem egy századvéges fórumon: mire készül Bajnai? Mi az ő…..
Trollbamondás 2011.06.01 22:28:28
@pandacsökiboborján:

A neved tökéletesen jellemez. Egyike vagy a fideszes zombi/droid/balfasz-seregnek. Készüljetek, mert még idén bukik a kártyavár-kormány.
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
 „Itt van május elseje,Énekszó és tánc köszöntse!Zeng és dalol az élet,Szállj csak, zeneszó, ének,Ébreszd fel a magyar népet!” Ma véget ért a 21 éves rémálom: vége van annak a csúnya, 1989 óta tartó kapitalizmusnak!Éljen május harmincadika! Sajnos nem…..
Trollbamondás 2011.05.30 20:43:15
@Anti Anyag:

orbán nem érdemli meg a fikát?
Ne viccelj már. Nyakig benne van ebben az egészben a tettestársaival együtt. 8 év sárdobálás, harcos ellenállás... felér egy hazaárulással. Az utóbbi egy év pedig minősíthetetlen.
Trollbamondás 2011.05.30 23:04:25
@Kavix:

Alig hiszem el, hogy létezik ilyen emberforma lény, mint te. Két eset lehet: vagy fizetett fideszbérenc vagy, és nyomod a szaros propagandát, vagy egy egetverően ostoba balfasz. Egyéb lehetőség nincs. Csaxólok, még idén megborul a kártyavár-kormány. Az utcán.
  Nem nagyon szeretünk Gyurcsány Ferencről írni, mivel sose tudjuk eldönteni, jót teszünk-e a volt miniszterelnökkel, ha megírjuk róla a véleményünket. Ő az a primadonna, aki, ha bekenni magát szarral, a saját hivői körében abból is jól jön ki. A mai nap viszont…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
A nándorfehérvári diadal tiszteletére július 22-e emléknappá nyilvánítása érthető ötlet, mert bár az erőltetetten múltbanézős vonalat erősíti, legalább van realitása.A KDNP-s Michl Józseffel viszont nagyon elrepült a kismadár, mikor teleírta a fejléces papírt...
  A jogász szerint a preambulumnak nincs különösebb jogi ereje. Pedig van.  Továbbra sem akar alábbhagyni a hatályos Alkotmány és az új Alaptörvény érvényességéről és esetleges párhuzamos hatályosságáról szóló médiahype – annak ellenére, hogy a napokban…..
Trollbamondás 2011.04.29 01:35:04
Mandiner blog Nem lesz bocsánat? 2011.04.28 12:01:00
  „Ebben az országban jóravaló magyar emberek vannak, akik élni akarnak, sokféleségükben, ilyenként és olyanként” — hangzik az európai válasz Gyurcsány Ferenctől, a magyar politikai élet egyik leginkább közutálatnak örvendő politikusától. De nagyon úgy…..
Ferencváros utcaneveit nem érinti az új fővárosi városvezetés átnevezési dömpingje, azonban a kerületünket Újbudával összekötő Lágymányosi híd új nevet kap. Bár pontosan nem értem, hogy a sok vörös „T” betűben a Duna felet mi a Rákóczis…Huszonhat…..
„Szórakozott voltam, mivel ma jött meg az osztalékom a számlámra, és akkorát csippant a mobilom, hogy teljesen megzavarodtam.” – kommentálta a kínos felsülést a volt  miniszterelnök. Gyurcsány a fotósok kereszttüzében egy ideig kínosan, feszengve figyelt,…..
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
Trollbamondás 2011.04.19 19:20:33
Sárdobáló "Kedves Viktor" 2011.04.17 14:30:00
Pac-Manizáció holnap 2-kor! Hogy mi az? Innen megtudhatja!Fodor Gábor nyílt levelet intézett Kedves Viktorhoz. Ez a levél igazi kincs: lépten-nyomon megtalálható benne az, ami miatt az SZDSZ megbukott. Ilyeneket ír:Nem szabad visszamenőleges hatállyal törvényeket alkotni, a független…..
Trollbamondás 2011.04.17 22:50:08
@mcs:

Igen, a Jobbik nevű képződmény ezért fasiszta.
Trollbamondás 2011.04.17 22:50:41
Proszektúra A’la Charta 2011.04.16 18:49:00
A kapcsolat. hu portálon „izgatott hangulatban” íródott beszámolót tettek közzé a (Népi) Demokratikus Charta gyűléséről. Olyasmiket mondott a tüntetésen Gyurcsány, az izgatott hangulatú blogger szerint, hogy „nem önmagát szerető miniszterelnökre, hanem értünk…..