Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LifeisKillingme

53 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+ remek első videó+ sikerült fenntartanod az érdeklődést+ szuper játékválasztás+/- a kecskés poén néha nagyon működött, néha meg nagyon nem + a szinkron tele van élettelElsőre remek, videó. Ilyen egy jó Let's Play!Mick ..
Hogy szakadna rá(m) egy istállónyi kikericses fos! Egyszerűen... mi ez? MIEZ? MI EZZZ???Következő sorok értelmet nyert értelmetlenségről fognak szólni, sorstársaim... nem.. ne kattintsatok a továbbra, mert nincs TOVÁBB!Komolyan úgy érzem, hogy ha letudnám szarni a saját fejem…..
Sziasztok. LifeisKillingme vagyok, és ez az első olyan bejegyzésem, ami a téma gyakorlati részével foglalkozik. Elmúlt heteimben, hónapjaimban, éveimben, szart se csináltam. Elfoglalt az hogy gyűlölöm magam, hogy gyűlölök mindent, elfoglalt hogy nem merek megszólalni, mert attól…..
Get a Life Terv kell, mell kell. 2012.05.26 09:15:00
Írásomnak sok értelme nem lesz, de mivel két sorstársam úgyis elolvassa, nekem meg írni van kedvem, nem látom akadályát hogy ne tegyem rá ujjam a billentyűzet névre keresztelt objektumra. Kattintsatok a továbbra! A vizsga után már volt időm gondolkodni miként változtassam meg az…..
Get a Life Üdv 2012.05.23 16:35:01
Sziasztok! Én vagyok a "harmadik" :) A blog célját nem kell ecsetelnem, előttem már leírta HolyShit – de gondoltam írok pár szót magamról ha már itt vagyok. Alapvető célom nekem is a nőszerzés, a normális „fajtából”. Nincsenek elvárásaim ( ez nem…..
PS2. Baromság. DAMN. Oldal! 2012.04.10 19:30:52
Jóbarátom elindított egy filmes blogot, nem is akármilyet! utalomaszrfilmeket.blogspot.comTessék csak nézni! ..
Ha másért nem, az új dalokat kilinkelni feljövök.Az új szerzemény újdonságokkal kápráztatja el kevés, de erőteljes rajongóit, ezt most valóban érdemes legalább egyszer meghallgatni azoknak, akik szeretik a szándékosan abszurd muzsikákat.Íme: ..
De fura, ide be sem linkeltem. Volt egy vendégszereplésem Pamkutyáéknál. Nagyon klassz volt velük, tényleg jó fejek és lényegesen profibban nyomják, mint én :PMag a történet az ő ötletük volt, az én részemet közösen alkottuk meg. Youtube kommenteknél nagy sikert aratott, hogy…..
LifeisKillingme 2011.10.29 08:03:40
 Kik idetévedtek, hallgassátok, albumnyi fossal kívánjátok.. S mindenkihez elér a szó, a jókedv, s a fossal teli tó. Ingyenes letöltési link ->  http://data.hu/get/4360293/Toxikus_Bosszuallo_-_Egy_Albumnyi_Fos_2011.zip..
A 2006-ban megjelenő Double Agent alcímet viselő Splinter Cell nem csak a(z) (akkor) következő generációs konzolokra jelent meg, hanem a jelenlegi generációs gépeken is tiszteletét tette. (2006). Sokan lehet, hogy nem is tudják, de a két verzió között kisebb ellentét tátong,…..
PS2. Baromság. DAMN. Üdvözlet 2011.10.25 10:18:00
Visszatértem az oldalra véletlenszerűen, s elolvastam a régi bejegyzéseimet.. hát.. borzalmasan kivoltam égve :) Viszont kedvet kaptam az íráshoz, lehet hamarosan új bejegyzésekkel bővül az oldal. Szigorúan játékvéleményeket szeretnék, inkább kihagyom a tompakeserű…..
    ->A következő cikk elolvasása csak falatkájában tükrözi a blog minőségi színvonalát, az elkövetkezendő 5 percnyi olvasás puszta gyűlöletet áraszt a realitás szintjén. Sajnos nem elfogultság. Bár az lenne. Get a life<- A Mortal Kombat Deadly Alliance…..
*: Ez volt az e-mail tárgyaA levél szerzője teljesen kerek perec módon megírta a bevezetőt, úgyhogy be is másolom egy az egyben. Még nem néztem bele, de majd bele fogok.Tavaly nyáron kicsiny városunkban a kiégés olyan szintet ért el hogy egy borzalmas zen film hatására…..
Aki rendelkezik Facebook profillal és szeretne nekem kedveskedni, itt leadhatja Goldenblog szavazatát a "Limp Bizkit" blogomra, amely idén az album megjelenésének köszönhetően igen sokat frissült :) Köszönöm  Ez a blogolkodom blog is jelölve lett, de…..
LifeisKillingme 2011.08.20 07:58:50
Sziasztok!A blog manapság teljesen leállt, de olykor-olykor visszatérek, és írok valami rendkívül érdekfeszítőt.DE!Most valóban érdekfeszítőt írok, mivel tegnap debütált a Harc a Fényért 3 c. műalkotás, magyar ZEN film, kalandcsoda, harczivatar, humorpogácsa!Pihentagyúaknak,…..
Hosszú szünet után új bejegyzés a Cureous-on! Ma a Seventeen Seconds deluxe edition sleevenote-ját fordítottam le. Jó szórakozást ehhez az izgalmas korszakhoz! --------------------------------------------------------------------------------------- Mielőtt még a The Cure kiadta…..
Conflict Desert Storm II.  Korábban féltem ettől a játéktól...  Méghozzá azért mert iszonyat nehéz volt PC-n. Az első pályát se tudtam megcsinálni.. De PS2 által minden lehetségessé válik. Rágóval olvasni például nagyon jó móka. Bevallom őszintén nem…..
Az előző generáció utolsó része, lássuk mivel zárták le eme sorozat PS2-vel való kapcsolatát.     Noha ezután még megjelent egy Conflict: Denied Ops nevű csoda, a Global Stormot nevezhetjük a sorozat záró epizódjának. Ugyanis az előbb említett produktum…..
 Újabb régi vélemény az archívumból, legalább 2 ember elolvasta.   Sok bélforgató, szívkitépő erőszakos játék után rámjött a gurulhatnék, Carbonra esett a választás, mivel Underground 1-2-t nem találtam sehol, a Most Wanted valamiért taszított, az Undercover…..
PS2. Baromság. DAMN. Cím 2011.06.24 19:53:20
Azért remélem mindenki büszke az elmúlt napokban látott láthatatlan bejegyzéseimtől, szerintem igazán tanulságosak voltak, még akkor is, ha mind láthatatlan volt.  Nembaj, aki lemaradt róla, kap még bőven láthatatlan bejegyzést. Láthatatlan. Bejegyzés. Szóismétlés.…..
  A következő bejegyzés normális hangvételével fog idevonzani 2 embert. Lehet hogy klisének fog tűnni, valószinűleg mindenki olvasta már máshol, de úgyérzem le kell írnom a saját szemszögemből véleményem, a mai korra jellemző furcsa mentális gyengeséget, ami az emberek…..
Sziasztok! Általába megvan napi 3-4(blogrekord) látogató, nem tudom kik ők, de mivel mindig itt vannak úgyérzem jeleznem kell. A blog nem állt le, csak jelenleg semmi spirituszom és motivációm nincs marhaságokat vagy véleménykifejtő bejegyzéseket írni. Ha továbbra is megmarad ez a…..
PS2. Baromság. DAMN. MIEMMÁMEGEN 2011.06.02 02:38:00
Eljött az idő hogy belerondítsak a blog "színvonalának" nevezett borzadályába... Fél 3.     Tudjátok mennyi csikóó kell egy palást bevégzésének keresztüzééhez? Csak egy nagyon kicsi bor csak egy nagyon kicsi boor... Fehér vagy vörös talán teljesen mind1.…..
 Ez a post ismét eltér a szokásostól, úgy érzem le kell írnom.. 12 év után új lemezzel rukkolt elő a Beatrice, ami körülbelül 9 éves korom óta kedvenc magyar zenekarom. Évek óta vártam ezt a pillanatot, hogy teljesen új, polírozott és kosztól mentes Beatrice dalokat…..
Valami bámulatosan röhejes horrorfilm(?) 2007-ből, amely egy Jeff Rector nevű fazon bébije lehet, mert szinte mindent ő csinált. Itt a film adatlapja. Kivérezve (99 ft) from Filmbaratok on Vimeo. Aki meg nem értené a Conan említést.....
LifeisKillingme 2011.05.25 15:27:14