Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyvadfotozas.hu

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berényi Csaba Kiállítás 2014.09.22 08:09:31
Nagy tervek vannak készülőben ismét. A kiállítás -reményeim szerint- újra szárnyalni fog. Megcélozzuk az ország nyugati felét, bevesszük magunkat a hűség városába. Vannak még a tarsolyban egyebek is, de majd szépen lassan csepegtetem őket. ..
Ez az első bejegyzés, amit ebben a blogban írok, de remélhetőleg nem az utolsó. Sokat gondolkodtam azon, kell e nekem még egy blog. Minek? Tettem fel a kérdést magamban. Azért, hogy marhaságokat irkáljak, amiket nem mer az ember elmondani másnak? Pedig a blogolással sem veszíti el az…..
Természetfilmes blog TV-forradalom 2011.09.16 23:13:00
előszó:  Stohl Buci pedig nem a börtön zuhanyzójából, hanem egy borz kotorék mellől suttogva közvetítene... ahh, ugye csak álmodom... és félek nem a büntetése akadályozná.    Forradalmi időket élünk.  Már aki, már ahol.   A tévézésben például…..
Kedves érdeklődők!Az engedélyek beszerzésének elhúzódása és a tervek minden fél által elfogadhatóvá alakítása, közös elkészítése miatt úgy döntöttünk, hogy a Mamutfenyő Pihenőpark átadását egy évvel elcsúsztatjuk, így 2012. május 10-én lesz a…..
nagyvadfotozas.hu 2011.04.28 01:00:56
Tudom, hogy nem ide tartozik, ehhez a nagyszerű projekthez amit írok, de ha egy kicsit eltávolodva megnézzük talán még is. Megpróbálok minden lehetséges fórumot megragadni, hogy végre hangot kapjon az évek óta a reptér mellé illegálisan lerakott zöld, illetve kommunális hulladék sorsa. A saját véleményemnek már hangot adtam a blogomban (nagyvadfotozas.blogspot.com/2011/04/uj-projekt-20.html), de igazság szerint kíváncsi lennék más véleményekre is. A jegyzőt és az Önkormányzatot már eleve nem javasolták, mert nagyon összerúghatom a port a hivatallal, ami nem biztos, hogy szerencsés. Ezért maradtam a blognál, és mivel ennek a blognak is rendszeres olvasója vagyok, ezért vettem a bátorságot, hogy írjak.

Köszönöm a lehetőséget.

Továbbra is igyekszem figyelemmel kísérni a tó és a fenyők sorsát.

Ts.