Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wagabound

0 bejegyzést írt és 726 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
Ebben a melegben metrón utazni nem egy leányálom. Tömeg van, büdös van, mindenki izzad és hisztis. Ha nagyon sok ember utazik, elkerülhetetlen, hogy összeérjenek a karok, a lábak vagy időnként a hátak. Nyáron mindebből a csupasz is. Ám pontosan tudom, ki az, aki…..
Úgy tűnik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha bárhol ott kell hagynia az autóját akár egy percre is, akkor azt nem szabad nyitva hagyni, mert van, aki csak erre vár és már ki is pakolják az értékeket a kocsiból. De van, hogy ez sem elég. Feuer levelében azt írja, hogy az sem…..
Megvolt a két elődöntő, kedves olvasóink szavaztak ezerrel, és kialakították a döntő mezőnyét, amibe öt jónőt juttattam be, tessék szépen közülük kiválasztani az űbercsajt, a kőkeménységet és jónőséget megfelelő arányban megtestesítő szuperamazont. Szavazni vasárnap…..
Elnyomnak, segítség, elnyomnak!   Példátlan. No nem a hangnem, hanem az, hogy mi, a pór nép pór tagjai hozzájuthatunk az Országgyűlés bizottságainak jegyzőkönyvvezetőinek magasságos bölcsességéből olyan csemegékhez, mint amilyen az alábbi. Az affér az utolsó, 2010.…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Elegem lett a nagy melegből és felköltöztem nagynénémhez a hegyekbe. Hűvösebb van,csend van és ide még a szúnyogok sem jönnek.Nagynénémről annyit kell tudni, hogy fiatalságát külföldön töltötte, két boldog házasságvan a háta mögött, most egyedül él. A hatvanon túl már…..
zoli voltam Eltakarítják Gaskót? 2010.07.15 09:42:00
Pártunk és Kormányunk szócsöve a mai számban címlapon tudatja, hogy a fő-fő sztrájkoló megkapta a selyemzsinórt. Helyes, ideje volt.A Magyar Nemzet mai számában részletes cikket közölt a vasutas szakszervezeti vezetők fizetéséről. Gaskó havonta másfélmilliót visz haza, plusz…..
wagabound 2010.07.15 16:46:41
Ami Gaskót, egyetértek a posztolóval, de most ezzel az írással melléfogott. Ez az a bizonyos fától az erdőt effektus...

A MÁV szakszervezeti vezetői fizetésének nyilvánosságra hozatala a Fidesz-médiában a legkevésé sem a Gaskónak küldött selyemzsinór: egészen más, és sokkal több annál. Gaskó jövedelme, pontosabban életszinvonala eddig sem volt titok. Ez az aljas húzás az ÖSSZES, állami cégnél működő szakszervezetnek szólt, és az üzenete ez: sztrájkról, érdekegyeztetésről a jövőben ne is álmodjatok. Vagy kussoltok, vagy kicsinálunk benneteket.

A Fidesz remekül ért a tömegpszichológiához, és tudja, hogy a magyar sok mindent eltűr, de egyet nem: ha valaki többet keres nála, és jobban él, mint ő. És azt is tudja, hogy még egy dolgozói érdekeket kiválóan képviselő, munkahelyeket megvédő szakszervezeti vezetőt is meglincselnek, ha kiderül róla, hogy például családi házban lakik, és esetleg többmilliós autója van.

Ismétlem, Gaskót én is megvetem, de nem azért, ahogyan él, hanem azért, amit érdekvédelem cimszóval tett. És ismétlem: a selyemzsinórt nem neki küldték, hanem az összes szakszervezeti vezetőnek - és rajtuk keresztül nekünk, bérből és fizetésből élőknek.

Végül egy tanács a bloggernek: ha nem tudja elviselni az övétől eltérő véleményt, ha hazudozónak nevezi azt, aki az ellenkezőjét állítja, amit ő, ha nem tanulja meg, hogy - a becsületsértést kivéve - mindent el kell tűrnie a hozászólóktól, akkor sürgősen változtasson műfajt vagy foglalkozást.
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
masszázsblog Akarod szájjal? 2010.07.13 12:30:00
Hatalmas meglepetésről számol be a következő levél.A szerkesztőségben legalább ekkora volt a meglepetés, amikor kibontottuk és elolvastuk és talán a kedves olvasónak is lesz min meglepődnie.Persze nem biztos, hogy mindenki ugyanazt találja majd különösnek.Mi elég bátrak vagyunk!…..
A János kórház = Hentesüzem, vagy inkább ha úgy tetszik akkor leginkább a fejetlenség, a szakmai analfabetizmus, a teljes anarchia na és persze nem utolsósorban a korrupció melegágya. És a teljes Balkán! Először is a kórházról: koszos-mocskos, huzatos, elhanyagolt. Nemtudom mikor…..
Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Szőrén-szálán eltűnt. Üzent még a bolgár tengerpartról, aztán látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. De se…..
A világ legrangosabb gazdasági hetilapjának, az Economistnak a hivatalos "Kelet-Európa blogja" kemény kritikákat fogalmazott meg. Először megjegyzi:Magyarország kormánya szerint az országban tavasszal forradalom volt. Márpedig általában, ha valahol forradalom van, azt észre…..