Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fradista

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
fradista 2015.06.05 13:39:02
@Falatkányi:

tévedsz, a nem nyilvános, privát posztok nem nyilvánosak, hanem privátok. Nekem sincs jogom mondjuk egy politikus-csemete 8-10-15 évvel ezelőtt elküldött emailjét nyilvánosságra hozni, pedig vicces lenne sokaknak biztosan..

És nem jogosság vagy annak a hiánya a legfontosabb kérdés, hanem az erkölcsi minimum.
fradista 2015.06.05 13:55:59
@@Falatkányi:

na ide süllyedt az index, épp erről beszélek.
fradista 2015.06.05 14:35:32
@Falatkányi:

sixx, a cc, az index és a bors nyereségvágyból kihasználja ezt egy magánember kárára. Jó, tudom, hogy elég nagy szarban van az index (a 2014-es pénzügyi mérleg árulkodó), de azért mégis na.

Ez a szint ahonnan már nincs erkölcsi tőkéje szidnia sixxnek senkit, legyen az bármilyen idióta - ő is lement kutyába.
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
fradista 2015.05.30 08:29:38
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..