Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speti10

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
speti10 2011.07.14 19:38:24
A leginkább a Backstreet Boysból ismert Nick Carter öccseként ismert, de egy ideig saját dalokkal is próbálkozó Aaron Carter elárulta, hogy 15 éves korában alkoholt, és drogokat is kapott Michael Jacksontól. "Hiányzik Michael, csodás időket töltöttünk el együtt.…..
speti10 2011.07.01 12:17:20
Néhány súlyosabb neveletlenség az asztalnál288. § Ne zsörtölődj, ha nem azt kapod ebédre, amit vársz. És akkor se, ha az étel véletlenül nem sikerült tökéletesen. A ház asszonyának maga a balsiker éppen eléggé kellemetlen lesz. Felesleges, hogy a helyzetet…..
Az előző részben nagyjából annyi történt, hogy a spanyol Rodrigo Borgia VI. Sándor pápa néven felült a katolikus egyház trónjára, az egyik fiát maga mellé emelte, a másikat a pápai testőrség fejévé tette, és a legkisebbiknek is biztos talált volna valamit, ha nem tízéves…..
speti10 2011.07.01 09:12:20
Subba Schmitt Pálné Bocskaijai 2011.06.30 15:19:00
Szmizsd Pállné Makray Katalin huszonhét színben készült Bocskaija. Hetet megtaláltam. Gyűjtsd össze az összes színt! (Elég Alekoszos dolog huszonhét egyformát.)..
speti10 2011.07.01 09:10:18
Filmdroid Képek a Conanből 2011.06.30 21:26:33
Néhány képet vehettek szemügyre a Conanből. Ezek alapján rendben lesz a film, de a stúdió dolga, hogy elhitesse az emberekkel, hogy ez az a mű, amelyre jegyet akarnak váltani. Igyekeznek, ahogy lehet, hiszen már a folytatáson gondolkodnak és a Vörös Szonja projekt is ott van az…..
Serbia Insajd A vojvodinai lány 2011.06.30 11:15:00
Mlada vojvođanka tetovirala! Haj nek se čuje čuje, haj nek se zna! Dér Heninek új tetkókája van. Nagyon érdekes. Jó, bizonyos szempontból az. A Csantavéri születésű csillagsztár ugyanis azt tetováltatta alkarjára: Војводина. Szerbül, cirill írással, úgynevezett…..
speti10 2011.07.01 09:08:00
Itt vagyok a Múzeumok Éjszakája rendezvényen, az itt pedig leginkább Budapestet jelöli, az egész városban múzeumok hada vesz részt az eseményen. Nekivágtam, remélem minél több helyre bejutok, és nem csak a sorokról tudok beszámolni nektek.A délelőtti posztomat betartva először…..
Varga Iván elődünk, kollégánk elszánt Balaton-rajongó. Óriási vállalkozásba kezdett: egy honlapon elkezdte gyűjteni a Balaton 1000, azaz ezer csodáját. Harmincnál tart. Ha már nem nekünk jutott eszünkbe az ötlet – megkérdeztük őt.Jó ideje gyűjtöd a Balaton 1000…..
A kerti sakk SZOT-üdülőkben príma mulatság volt - emlékszem. Persze már akkor sem értettem, miért jó dögnehéz bábúkat cipelni, ahelyett, hogy az ember normál méretben játszana ezekkel a dolgokkal. A Scrabble-nél sem értem a dolgot, inkább csak furcsaságként mutatom, hogy mik…..
A naplóíró Lowetinszky János József 1928 nyarán, több mint 62 évesen fürdött először a Balatonban. A háromnapos siófoki kiruccanást magányosan, felesége (Mari) nélkül vitte végbe. Az ingyen szállást annak köszönhette, hogy két évvel korábban - mint a Budapest…..
Kettős Mérce Gyöngyöspata után 2011.04.28 19:36:00
  Gyöngyöspatán megtörtént az, amitől féltünk. A cigányság és a szélsőségesek összecsaptak. Ide vezetett a cigány-magyar együttélés helyenkénti ellenségeskedésé fajulása, a szélsőjobboldal gonosz terve, a közbiztonság, a gazdaság és a munkahelyek eltűnése. A…..
Krumpli úrral szörnyű dolog történt: elaludt a volánnál vezetés közben, és amikor felébredt, Erdélyben találta magát, démonok és szörnyek között. Csak úgy tud hazatalálni Krumpli asszonysághoz, ha használja az eszét és ügyesen klikkelget a környezetében levő tárgyakra.…..
Kedves MHterror blog!   Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a történetemet. Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy elküldöm önöknek levelemet, hátha ettől legalább jobban fogom érezni egy kicsit magamat. Minden akkor kezdődött, amikor korábbi munkahelyem megszűnt.…..
  A jogász szerint a preambulumnak nincs különösebb jogi ereje. Pedig van.  Továbbra sem akar alábbhagyni a hatályos Alkotmány és az új Alaptörvény érvényességéről és esetleges párhuzamos hatályosságáról szóló médiahype – annak ellenére, hogy a napokban…..
hogyvolt VV4 - 4X131 és 4X132 2011.04.28 18:10:00
Nahhát mégiscsak a Kazal megy párbajozni, meg mertem volna esküdni, hogy Anikó Jerzsit hívja ki. Nem is ez nyugtalanított igazán, de ma reggelre meggyőztem magam arról, egyáltalán nem perverz és nem természetellenes dolog, hogy a Lilu derekát díszítő izéről egyből a kikötözős…..
Aki esetleg nem tudná, hogy emberi fogyasztásra nem vásárolunk kakaós tejbevonómasszából készült "csokifigurákat", az Bohusek élménybeszámolójából levonhatja ezt a következtetést. Persze, hogy olcsó, locsolóknak ideális: Ha Húsvét, akkor természetesen ehetetlen…..
hogyvolt VV4 - 4X130 2011.04.26 15:00:00
Másnapos hogyvoltos fiainknak kívánok kitartást a munkaidő végéig, igyanak sok folyadékot, egyenek banánt vagy pacallevest, akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik, a másnapos gyomorra enni kell, ez főszabály. Én ma még sütök egy fonott kalácsot, mert nálunk még tart a húsvét,…..
"Flóri takarodj!" így fogadták Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselőt a romák Gyöngyöspatán- írja az eszakonline.hu  A roma politikus ráadásul – a Független Médiaközpont videofelvételének tanúsága szerint – a kormányzati kommunikációnak…..
No, az álomfő ellopta a Húsvétot, a kölnit alig találtam meg a reggeli gyomorgörcs közepette, a mondókák kihullottak a fejemből, állandóan az órára sandítottam, hogy mikor írja már alá ... és minden feles után felnéztem az ég felé, hogy "add Uram, hogy ne bakizzon már…..
speti10 2011.04.28 05:11:37
Tisztelt MT! Azért fordulok önökhöz, mert egy elég lehetelten helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Pontosabban a volt munkahelyemen, ugyanis már elbocsájtottak, de amilyen körülmények között, az nem emberi. Egy éjjel nappal nyitva tartó boltban voltam pénztáros. Napi 14 órát…..
Britföldet megrengette az a hír, hogy az ország egyik legsikeresebb lánycsapata, a Girls Aloud újra összeáll majd 2012-ben, hogy megünnepeljék a tízéves évfordulójukat. A formáció menedzsere elmondta, hogy idén nem, de jövőre várható valami tőlük koncertfronton. Eredetileg csak…..
Az alkotmány aláírása után Schmitt Pál elsőként a népszerű popsztárnak adta át az újonnan alapított Nemzeti Együttműködés Lovagja címet. Az új alkotmány első példányának első, hiteles és feltekert másolatával ütötte lovaggá Fluort, Zoránt, egy másik ötbetűs…..