Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saba Beowulf

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy közeledünk a Trónok harca végéhez, úgy lesznek egyre dühösebbek az eddigi rajongók a soroztra. De van alapja ezeknek a vádaknak? És mi történt azzal a kávés pohárral, amiről mindenki beszélt az epizód után? Ilyen témákkal jelentkezik az eheti spoileres nézőnaplónk...
Saba Beowulf 2019.05.12 10:52:59
@MEDVE1978: Jokat írsz.
Egy dolog sántít: ha csak a csatás részt láttad, akkor honnan ismered nevén Cerseit és a ballisztikus föld-levegő nyílvesszőt? :)

Szerintem a legtöbb logikátlan dolog magyarázható azzal, hogy ez egy fantasy. Kivéve a rossz taktika, amit Medve írt.
Egyetlen dolgot nem tudok én se megemészteni: hogy a bánatba maradtak meg 30-40-nél többen harcosok??
Valahol olvastam, hogy a had másik fele a konyhában volt. Miért nem rakták ba oda a gyerekeket is? Nagyobb biztonságban lettek volna, mint a kriptában. :)
Ha ez a mágikus, térkapuval ellátott (egyébként nem fértek volna be) konyha tényleg létezik, akkor azzal már nincs gond, hogy azonnal mentek délre, hiszen a fel csapat csak lakomázott a harc alatt, felkészült Királyvár ellen :)
A plebejus miniszterelnök eljutott a luxus magánrepülőgépezésig és Nagy Imre megtagadásáig...
Saba Beowulf 2019.01.07 10:30:35
@morph on deer:
Megragadtál az első mondatnál / kérdésnél.
Nem számonkértem az objektív tájékoztatást, hanem érdekelt, hogy ha nem az, akkor mi a stratégia a cikk mögött.
Mert számomra csak egy fröcsögésnek tűnik és erőtlen próbálkozásnak (3245 db már biztosan volt előtte, ami kb ilyen), ami eddig még nem vezetett eredményre és engem is csak taszít.

Azt sugallod, hogy ez egy blog, ahol a kiábrándult kormányellenesek elpanaszkodnak egymásnak, olyan, mint a nyugdíjas vitadélután a panelek közötti parkos kiülőben.

Én kérek elnézést, hogy többet várnék el, mert szerintem is vannak aggasztó dolgok a kormányzásban és változás kell (vagy megváltoztatni a kormány politikáját).

Ehhez kellenének normális blogok, amik utat mutathatnak, nem csak fröcsögésorgiákat rendeznek.
Sajnos a natúr panaszkodás kielégít sok embert és már nem lesz kedve / motivációja változtatni / részt venni változtatni akaró közösségekben.

Gyakorlatilag a Fidesz alá játszanak, mert a csalódott tömegeknek mutatnak részleges vigasztalást, ami után lehet visszamenni a való életbe a következő kommentpanaszkodásig...

Ez az én véleményem. Ha nem sokan vallják, akkor ez sem lesz megoldás. Nyilván.
Tegyük fel, hogy az Orbán-kormányzásnak legitim céljai vannak, amelyekről racionális vita folytatható (azaz tegyük fel, hogy nem a lopás a végcélja). Ez esetben -- ha ráadásul elfogadjuk, amit önmagáról állít --, akkor a célja a magyar etnikum védelme lenne egyrészt a globalizációval, másrészt a…..
Az előző rész a ritkább, de látványosabb típusokkal foglalkozott. Most pedig nézzük meg a csendesebb többséget!..
Saba Beowulf 2017.10.04 14:42:09
@BobAlice: Direkt nem válaszolsz a kérdésre?
Más: én a ballib kifejezést nem pejorative értettem. Ha így hangzott, elnézést.
A szalmás kifejezést elmondom az ismerőseimmel, tetszeni fog nekik. :)
További jó sértegetéses érvelést!
Béke
Szombaton különösen jó volt Barcelona-drukkernek lenni. Egyébként is az, de a napon, amikor kiderült, hogy 40 százalékon focizva is meg tudjuk verni a Real Madridot, tényleg van mire büszkének lenni. Arra nem számíthattunk, hogy a bíró egy tizenegyest is ajándékoz a Madridnak,…..
Saba Beowulf 2011.04.17 08:43:28
@melchi zadok: Elolvastad a hozzászólásomat teljesen? No? Kinek szurkolok? :P

Na de Te egy tökéletes példának tűnsz arra, hogy bizony Barca szurkolók között is vannak letagadhatók. Részben azért vagyok Barca szurkoló, mert Guardiola az edző, aki minden ellenfelet becsül és a helyén kezel. Nem arrogáns, nem lenéző. Mint Te. Veled se néznék Barca meccset, pedig ugyanannak a csapatnak szurkolunk...
Saba Beowulf 2011.04.19 06:54:41
@melchi zadok:
Jól van, srác. Szépeket írsz, továbbra is sok sikert a hasonlóann építő jellegű gondolatokhoz! És bocsáss meg, hogy az ilyen hozzászólásaid után nem fogadom el tőled, mi is az irónia...

FYI: az az irónia, amit poronyt írt második hozzászólására.

Sok sikert és peace! Különbözőek vagyunk, én ezt elfogadom.