Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regös Blinda

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ő hazajött, megette a kaját, és azt mondta, Ő így már nem tud élni, hogy mindig zavarja a lányom, meg nem megyünk el sehova sem. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Én most követem el szerintem életem legnagyobb hibáját! Van egy 5 éves…..
Regös Blinda 2011.07.25 13:04:41
@lerchenfelder:
Apukám teljesen igazad van.
A nőt lerendezni, de úgy, hogy csörögjön rendesen... majd ballagj haza. De ne engedd lefürödni...
:-)
Regös Blinda 2011.07.26 09:20:03
@nemkellex:
Szia,

Nőies "hozzáállás"=férfia "hozzáállás"
Kár ezen rágódni, hogy kinek milyen hozzáállása van.
Ha valaki így viselkedik és ilyen számlát nyújt be, akkor egyértelmű, hogy a fizetség is azzal egyenértékű.

Természetesen egy szakításnak vannak negatív és pozitív záradékai.

Például nők részéről normális, hogy a kórházban élet-halál között lebegő férjéről legombol mindent és összeáll a szomszéddal? Vagy fordítva? Persze, hogy nem. De ha valaki félbevág egy házat "motorosfűrésszel" váláskor, akkor ő is beteg és kezelésre szorul? Vagy csak az az ember, akivel ha kitolnak, megbetegítik lelkileg, ezzel válaszol?
Persze ne tégy másnak olyat, amelyet magaddal sem tennél meg, de tudjuk, hogy ezt az emberek nagy többsége nem tartja be.

További szép napot!
Amúgy állítása szerint egyik expasijával sem aludt együtt hónapokig. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet teszek, de talán a dolog, minél többször való átrágása segít a feldolgozásban. Szóval…..
Regös Blinda 2011.07.19 14:28:06
@Muha:
Ez van.
Ez az igazság.
Láttam én már karon varjút...
Regös Blinda 2011.07.19 14:43:26
@gernika:
Szia,

Látod tele vagyunk elő példákkal, mint pl: az utódod kapcsán.
Regös Blinda 2011.07.19 14:44:38
@Nard: Igen teljesen igazad van, s megfordult a fejembe.
De jobbnak láttam, ha hagyom a vízben főni őket.
4 hónappal később jött az első megkeresés, hogy hazajönne... Anyádba hangzott a válasz...
Subba Dzsudzsiék Dagesztánban 2011.06.08 18:00:33
Máris beilleszkedtek!..
Regös Blinda 2011.06.09 08:41:03
@Marschieren gehen mit Maschienengewehr:
Szia,

Lett is valami írásos anyagod eme "házi" kutatásról? Mármint a hadtörténelemre gondolok, s nem a videóra.
A videó nagyon durva (végignéztem), s konkrétan a hányinger kerülgetett és kivert a hideg víz.
Ezek ott nem emberek, hanem állatok, de még attól is rosszabbak. Jobb ha ott maradnak a sztyeppén, mert ezeknek fogalmuk sincs alapvető emberi normákról.
Biztos, hogy az oroszok, sem voltak kegyesebbek, de ez nagyon kemény.
Ha van olyan állat kis hazánk szülöttei között aki ide elmegy, nemhogy focizni, hanem bármi mást csinálni az pontosan ilyesminek van kitéve, meg hogy elrabolják, aztán majd kérnek érte váltságdíjat, csak az átutalásig elkezdik darabolni, mondjuk fűrésszel, mert azt is kinézem belőlük. Ki a faszt érdekel, hogy a "főnök" milliárdos...
Ez nagyon nagy bukesz, hatalmas.
Namost miközben írom ezeket a sorokat, épp a "csajosbuliban" van, el lehet képzelni milyen állapotban vagyok.Sziasztok! Gyanítom a sztorim hosszabb lesz mint tervezem, lustáktól előre is elnézést (bocsi, de ezekután már csakazértis elolvasod, hogy bebizonyítsd, hogy de te…..
Regös Blinda 2011.06.08 20:45:03
@kiraaaaa:
Szia,
valóban nem szép dolog kutakodni más ily típusú magánéletében (telefon, e-mail) hisz egy párkapcsolatban is kell egy pici magánszféra, de nem ilyen ahol a muki várja az asszonyt, miközben mást szopogat a bejárati ajtóban...
A céda ez esetben megérdemli a sorsát...
Persze a te szemszögedből érthető, hogy fordított helyzet kellemesebb:-))
A Kalandtúra blog igen közel áll a 3-án a Tátrában szerencsétlenül járt hegymászókhoz (az iKaland társaság túravezetői írják), vagyis a tegnapi beszámolójuk tele van első kézből származó információkkal. Nem másolom ide az egészet (azt érdemes itt elolvasni), de a…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
Hajlunk arra, hogy azért építenek nagy alapterületű áruházakat, hogy könnyebb legyen csalni az árakkal. Az a vicces, hogy olyan sokat nem szakíthatnak ebből a nagy láncok, mégis csinálják, talán egyfajta sportból.Legújabb áldozatunk, na nem a Homáré, hanem az Obié - Éva, aki…..
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Regös Blinda 2007.09.14 17:09:45
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..