Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imágó

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
ADDICTUS Rólunk... 2007.07.30 15:20:00
Már jópár éve annak, hogy Kuharszky Tímea - Dávid Zoltán és H. Hanuta Éva India vezetésével megalakult a BMSZKI- "ADDICTUS" Szakmai Műhelye. (Jelenlegi vezetőink: Soós Mária és Papp Éva Mária) Céljuk egy olyan közösség megalakítása volt, mely a párbeszédet…..
Esküszöm, én megsajnáltam Rogán Antalt. A Fidesz vezérkara már másodjára húzatja le vele a klotyón az időt és pénzt nem kímélve felépített politikai karrierjét.  Vajon milyen érzés lehet az, amikor a főnök azt mondja pénteken, hogy menj be, hapsikám a tévébe,…..
Feltúrtak mindent, épül a gázvezeték a Lipótvárosban. Lezárták a Balaton utcát, a Stollár Béla utcát. Tájékoztatás persze semmi, kerülőutakat keres a „magunkfajta”, akinek nem a legnagyobb öröm, hogy háborús övezet lett az ország közigazgatási központja, és mi…..
Imágó 2013.02.12 14:34:45
@Roy:

Meg az aki engedélyezi a belvárosban kutyatartást.Van éppenséggel elég szaharin a 2/3-ban,azt is ki kellet volna már pucolni...Hát sajnos nekünk még az sem megy,mint ahogy ebben az országban már kevés az a dolog ami tisztességesen funkcionál.
Mi már nem kutyaszarban hanem mély szarban vagyunk..!
Illemhelyeket pedig lebontották a fővárosban,vagy nem üzemel.Emberek ti is piszkoljátok össze magatokat!- megérdemeljük! De szedd össze magad után...Szóval megáll az ütő és megfordul az ember lábán a cipő!!
Teadélután Lecsúszásveszély 2013.01.29 12:41:57
Azért mégis csak élelmes emberek ülnek a városvezetésben. Nem hiába kapják a fizetésüket, na. Történt ugyanis, hogy még tavaly év végén az Alkotmánybíróság „tönkretette a fővárosi vezetés kétéves munkáját”, és újra felütötte a fejét Magyarországon a…..
A kezdetektől fogva hangoztatjuk, hogy nem specifikusan az Orbán-kormány ellen vagyunk, nem ezért jöttünk létre, és akkor sem fogunk feloszlani, ha nem ők lesznek hatalmon - beleszólási követeléseink a mindenkori kormánynak szólnak, így mindenkor hallatni fogjuk a hangunkat. Ezt…..
Imágó 2013.01.27 15:45:23
@ODIV: akkor jöjjön egy katarzis, csak abban a nép megint szenvedni fog,de anélkül már itt semmi sem fog menni.Csak ez a hatalmas fásult passzivitás ne lenne,ez borzasztóan irritáló. Ma már nincs olyan,hogy "Feltámadott a tenger"... Ez lehet kérdés és állítás is!
Mandiner blog A Gyurcsány beszéde 2013.01.23 11:21:00
Van valami diszkrét bája Gyurcsány Ferenc helyszínválasztásainak. Ott van Bukovics kolléga örök kedvence, az Avas; nap mint nap tekinthetjük meg a különböző értelmetlen és lehangoló helyszíneket, ahol a szebb napokat is megélt volt miniszterelnök megfordul. Győr Avasa a Marcal…..
Allegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el. Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál…..
ADDICTUS Elérhetőségeink 2007.08.22 23:20:00
   ADDICTUS az IWIWen - az alábbi linken - ha egyetértesz törekvéseinkkel, jelölj be minket: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11003645&friend=false..
Nyilatkozatot adott szombaton Kövér László házelnök az MTI-nek. Miközben érdekes, és módfelett vitatható elképzeléseket vázolt a Parlament szerinte optimális működéséről, Sólyom László volt köztársasági elnököt is bírálta. Sólyom az Áder János által az…..
Imágó 2012.12.23 10:01:53
@wmiki:

Te pedig egy nagyon okos emberke vagy,csak a problema az,hogy fogalmad nincs,hogy mit és miről akarsz beszélni.Vered a nyálad minden elképzelés nélkül.De amúgy összhatásban azt a látszatot akarod kelteni,hogy vágod a témát.Igen,igen vágod csak a kérdés,hogy miről...
Imágó 2012.12.23 10:09:24
@lloyd_george:

A kiegészítéssel tökéletesen szinkronban vagyunk!
Kigondoltam A munkanélküliek 2012.12.08 00:20:40
 A munkanélküliek nagyon buta emberek, akik nem találnak munkát, mert nem értenek semmihez. Az okos embereknek sosincs ilyen problémájuk, legfeljebb munkahelyet váltanak, vagy sikeres vállalkozók. Aki keres, az talál, mondja a magyar mondás is, ergó eleink is képben voltak már,…..
Valami kimozdult a helyéről és azóta folyamatosan nem passzolnak a dolgok. A legnagyobb baj pedig az, hogy kezdünk hozzászokni az irracionális jelenségekhez. Fel sem tűnnek már olyan dolgok, amiket csak néhány éve még el sem tudtunk képzelni. Megszokjuk, de facto elfogadjuk, hogy…..
Imágó 2012.12.07 15:19:41
@Muhammad Aliyah: Hogy valaki becsületes,vagy az lesz az még örvendetes,de mire jut vele hát ugye erre spontán mindenki vágja a jelzős választ...
Imágó 2012.12.07 16:05:35
@Muhammad Aliyah: Kaotikus gazdasági,politika,társadalmi helyzetben vaj mi válhat igazán igaznak,miben és kiben bízhatsz,mi lehet tisztességes és mi a tisztességtelen.Helyzetből adódóan nem lehet megválaszolni.Tyúkszarból kiválogatni a kakasszart...
Még mielőtt a fideszes elvtársak felkeresik a nekik fenntartott, számukra ingyenes ellátást biztosító kormányzati luxuskórházat egy gyors kivizsgálásra, azért csak felvetném, hogy sajnálnám, ha a fülkeforradalmi kormány vezetőjét rabláncon mutogatná a…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..