Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qqay

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszarás az a hír, ami a nol.hu-n jelent meg. A parlament környezetvédelmi bizottságának hétfői ülésén kiderült: Sebestyén László a legelemibb fogalmakkal sem rendelkezik arról, amit a „saját” törvényjavaslata tartalmaz. A fideszes képviselő a napirenden lévő…..
Tegnap tárgyalóasztalhoz ült Pintér Sándor belügyminiszter és a fegyveres és rendvédelmi dolgozók nemrég megalakult sztrájkbizottsága, az tárgyalás után pedig szakértői egyeztetés kezdődött. Hogy pontosan miről egyeztettek, arról nem nyilatkoztak ... nem véletlenül.…..
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
qqay 2011.04.16 20:10:50
@Té.eS:

"Látom sok itt a hozzáértő! Lehet, hogy valaki leírta már, de leírom újra. Nagyon kevés az az eset, amikor egy rendvédelmi dolgozó 30-40 éves korban elmegy nyugdíjba. Ez a része a népvakítás."

TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK!

Szomorú, hogy a média (igaz a kormánytól átvett nyilatkozatok alapján) így tálalja.
Következmény: belső feszültség, tüntetés, negatív külföldi megítélés.......erre nem gondol a kormány?
qqay 2011.04.16 20:29:43
@kpityu2:

"mint nekem a bérem feketén heti 50 órában"

Itt mindenki tud fiatal nyugdíjas rendőrről - vagy nem ?? - és büszkén hirdeti feketén dolgozik !!!!!!
qqay 2011.04.16 19:23:28
@Kilgore Trout:

"Van olyan volt rendőr ismerősöm, aki 20 évig újoncoknak tanított jogot, majd 40 évesen elment 200 e Ft/hó nyugdíjért nyugdíjba," - ez így jól hangzik szép kerek számokkal, de talán éppen ezért valami sántít a történetben, hiszen 20 évesen nem végezhette el a jogi egyetemet, és 20 év szolgálati viszonnyal így nem mehetett el nyugdíjba!