Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Midaga

0 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai sorozatdömpingben igazán üdítő színfolt egy-egy spanyol vagy brit széria feltűnése, bár ha a német sorozatokat hatóságilag tiltanák be, azzal bizony kiegyeznénk, mert iszonyú szar mind. A britek viszont nagyon értenek ehhez a műfajhoz, nem is bonyolítják túl és…..
comment:com A kaszás árnyékában 2009.04.17 12:34:00
Közeledik a tévés évad vége, mindenki jön elő a listákkal meg jóslatokkal, hogy vajh melyik idei sorozat élheti túl a májust és jelentkezhet új részekkel szeptemberben. A USA Today táblázatát használtuk mai posztunk mankójaként, de kiegészítettük sajét véleményünkkel és…..
Két napja írtuk, hogy az ex-SNL stábtag Amy Poehler köré írt Parks and Recreations című sitcom tesztvetítése, amin átlagemberekel nézették meg a pilotot, majdnem katasztrofális eredménnyel zárult, szinte nem is tudtak pozitívumot mondani a sorozatról a kiválasztottak. Egy ilyen…..
Midaga 2009.03.27 07:29:13
@sixx: Hamár trollok. Puffogás helyett linkelhetted volna a forrást
www.thesmokinggun.com/archive/years/2009/0324092friends1.html
amiből sylernek kiderülhetett volna, hogy tényleg Friends fedőnéven ment a tesztvetítés, ugyanis a sorozatterv egész az utolsó pillanatig futott 'Insomnia Cafe', 'Friend Like Us', 'Six of One' és 'Best Friends' alatt is. Másrészt a szememet kinéztem, de sehol nem találom azt a részt, ahol a címet kifogásolták volna.
comment:com Hírek kávé mellé 2009.03.24 09:20:00
A Sci-Fi Channel nevetséges névváltoztatása (Syfy, for frak's sake!) nálunk is kiverte a biztosítékot, nemhogy az USA-ban. A csatorna elnöke itt magyarázkodik (a magyar fordítást inkeljük be az SFPortal.hu-ról), a csatorna egykori alapítója meg itt anyázik egy sort.Ilyen nincs és…..
Midaga 2009.03.24 12:42:51
A comment:com olyan, mint az úttörő: ahol tud segít. A képre klikkolva bejön egy jóval nagyobb naptár, amit akár le is menthet mindenki magának, nehogy kimaradjon a márciusi sweeps-ben látható fasza dolgokból. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.02.11 09:06:00
Az ABC ugyan hivatalosan nem erősítette meg, de Ausiello úgy tudja, az Ugly Betty negyedik évadát is bekérik majd, mert elégedettek a sorozattal. Aggodalomra az adhatott okot, hogy az UB helyén átmenetileg sitcomokat fog adni az ABC, de ez nem jelent semmit állítólag.Szereposztunk:…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.02.03 09:06:00
A CW megváltoztatta tavaszi terveit: a Reaper már március 3-án visszatér, és nem kilencre, mint szó volt róla, hanem 8-ra, a 90210 felvezetéseként. A Privileged ennek megfelelően már február 24-én távozik, kevcesebbet ismétlik addig, azért tudják hamarabb befejezni.Rod Blagojevich,…..
Érdemes átlátogatni néha a Leiter Jakab blogba, ami a magyar médiában előforduló félrefordítások egyik Mekkája, mert néha igazi gyöngyszemekre lelhetünk. Egyik friss posztsorozatukban a My Family című brit sitcom szinkronja körüli anomáliákról írnak éppen, és nem hiszem,…..
Midaga 2009.01.20 11:32:36
@d(-_-)b: Most mit panaszkodsz? A "All Vipers: weapons free!" helyes félrefordítása az "Ingyen fegyvert minden Kobrának!" lenne, de a fordító legalább nem a könnyebbik utat választotta.
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.14 10:00:00
Tegnap este hivatalosan is véget ért a nézettségi verseny, és nyert a FOX. Visszatért ugyanis az American Idol, ha nem lett volna egyértelmű.Nem lesz holnap este Dr. Csont a Fox-on, mert az adó átadott 15 percet a leköszönő Bush elnöknek, és inkább eltolta jövő hétre a…..
Midaga 2009.01.15 06:41:27
@Sigismundus: ...kivéve az apró tényt, hogy Ed O'Neillre nem égett rá Al Bundy szerepe. Minden zökkenő nélkül csinált teljesen más szerepeket is. Max annyi a problémája, hogy hasonló karakter mint James Cromwell, és castingnál adódhat némi tülekedés.
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.06 09:00:00
A SONY a Las Vegas-i CES-en (szórakoztatóelektronikai vásár, anyánk az index szokott írni róla) jelenti majd be hivatalosan, hogy Seinfeld című sitcomját első ízben HD-ben is elérhetővé teszi a szindikátusi sugárzásban érdekelt adóknak. A sorozat nem mellesleg 13 éve…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.05 09:23:00
Kezdjük az újévet menten egy jó kis bulvárhírrel: Kelly Rutherford, a Gossip Girl egyik felnőtt szereplőjét alakító egykori Melrose Place-sztár terhes, de ennek ellenére válik a férjétől, mert csak. És ha már Melrose Place: a CW-től kiszivárgott, hogy a nemrég ittas vezetésen…..
Kellemetlen hírt olvastunk a Digital Spy nevű brit tévés oldalon: a Top Gear-t is elérte a válság, és úgy tűnik csökkenteni kell a műsor költségvetését. Ha most gecik akarnánk lenni, akkor azt mondanánk, hogy a nadrágszíj meghúzását talán kezdhetnék Jeremy állítólag elég…..
Midaga 2009.01.01 19:05:56
@Kixx: Ráadásul annyira drága se lehetett az a rész és ki volt töltve a teljes műsoridő. Ja, hogy gépkocsikról mégcsak érintőlegesen sem volt szó? Ki nézi ezt egyáltalán a kocsikért? Nekem az is elég lenne, ha a három hülye leülne híreket olvasni ötven percen keresztül.
Az év végi összesítések hetét éljük, lesz itt mindenféle lista majd sorozat/tv témakörben, kezdésnek menten egy nézettséges. A 2008-as év nagy nyertese a CBS, ami össznézettségét a válság meg minden egyéb faktor ellenére is növelni tudta a tavalyihoz képest, míg a másik…..
A History Channelt sajnos itthon nem lehet fogni mindenütt, pedig nagyon jó kis adó, Tony Soprano is állandóan ezt nézte, ha éppen szar kedve volt. Tavaly készítettek egy Life After People című filmet (az ugrás után nálunk is megtekinthető), amiben azt mutatták meg, hogyan alakulna…..
Geekblog Dexter – 3. évad 2008.12.22 08:02:00
Masuka: I got a reputation to live up to. I mean, if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.A tévé legszimpatikusabb sorozatgyilkosa 2009 őszéig leteszi a lantot szikét, ideje tehát összegezni az eddigi fejleményeket. Az első…..
Ehunyt Majel Barrett-Roddenberry, a Star Treket megalkotó Gene Roddenberry felesége. Bővebben az SFPortálon.Kicsit negédes, kicsit giccses, de mindenképpen érdekes hír, hogy a Nickelodeon TV, a gyerekek egyik legkedveltebb csatornája közvetíteni fog Barack Obama beiktatásáról,…..
comment:com Azannya, Krausz! 2008.12.17 14:35:00
Van az USA-ban egy Price Is Right című vetélkedő, aminél egyszerűbbet képtelenség kitalálni, annyi a versenyző dolga, hogy megtippelje egy árucikk árát, aki a legközelebb jár a megoldáshoz, hazaviheti a kézifúrót vagy a felfújhatós gyerekmedencét. A vetélkedő intézmény az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.12.17 09:23:00
Oprah Winfrey-nek úgy látszik, nem elég az a szakajtónyi lóvé, amit eddig keresett, most az HBO-val kötött hosszútávú megállapodást, melynek keretein belül cége filmeket és sorozatokat fog gyártani a legnagyobb amerikai fizetős kábeladónak. Tegnap indult Ryan Seacrest új…..
Corinne kiszavazása után Kenny be van szarva, mert Matty rájön: ő volt az, aki rá adta a voksát, és erre aztán semmi szüksége ilyen közel a finishez. Az a kiváló ötlete támad, hogy addig vinnyog Bobnak a fake idol 2.0 miatt kialakult helyzetet sérelmezve, míg az meg nem unja, és…..
comment:com Catch the frak up! 2008.12.14 14:11:00
Battlestar Galactica-felzárkóztató két részben, az első a minisorozattól a negyedik évadig, a második a negyedik évad elejétől annak közepéig foglalja össze, mi is történt eddig a jelenleg látható legfaszább sci-fi-sorozatban. Bad Boomer! ..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.12.09 09:00:00
Szereposztunk: a USA Network iszonyú aktívan tölti fel szereplőkkel pilotjait, Nick Zano és Diana Maria Riva a másfélórásra duzzasztott Operating Instructionshoz csatlakozott, Marsha Thomason a szintén duplarészes White Collar-pilotban szerepel. Saffron Burrows a MOWE elhullásával sem…..
Elég nehéz elképzelni a Battlestar Galactica Starbuckját pilótaegyenruha nélkül, de mint látjuk, a Law&Order 19. évadának ötödik epizódjában haknizó kedvenc tököscsajunk az űrbéli atlétatrikót azért csak magéval hozta. ..
Minden jó Survivor-évadban akad egy olyan epizód, ami megosztja a jónépet, van akinek best ever lesz menten, van aki pedig gyűlöli - középút általában nem szokott lenni. Ebben az évadban sincs ez másképp, mai dolgozatunk tárgya egyesek szerint ötcsillagosra sikeredett, szerintem…..