Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bence1997

259 bejegyzést írt és 964 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan közzé lesz téve, hogy hogyan is fog alakulni a TCW jövője! ..
Mint látható, a TRA, Begins, vagy Origins nevű sorozataim törölve lettek, mivel azokra nem volt több ötlet. Maradt a TCW és egyéb dolgok.  Felújítás alatt áll az oldal, megpróbálom ezt a hónapot erre szánni, de persze vannak terveim: 1. TCW folytatása: hogy mikor? az egy jó kérdés, egyelőre még…..
Üdv újra! Ebben a bejegyzésben arról fogok írni, hogy mik azok a Star Wars történetek, amiket szívesen látnék a filmvásznon. Ezek csak az én személyes véleményeim, így hát vessük is bele magunkat:   1. Kenobi - Egy Star Wars Történet Erről a filmről már akkor beszéltek, amikor elmondták, hogy…..
Nos, mielőtt még belekezdek abba, hogy tkp. mi is fog történni a jövőben, addig egyvalamit megakarok említeni:   SAJNÁLOM! Az elmúlt 2-2,5 évben nagyon el lett hanyagolva ez az oldal, és ennek több oka is van: 1. suli: mindenkinek van fogalma arról, hogy milyen is a sulis élet. Iskolában tanulsz,…..
EZ AZ ALÁBBI SZÖVEG MÉG 2015 SZEPTEMBERÉBEN ÍRÓDOTT, AZÓTA PEDIG MÁR LÁTTUK A 7. RÉSZT! :)    Nos elmélkedtem egy kicsit, és arra a következtetésre jutottam, hogy megosztom veletek az egyik elméletemet, ami a 7. epizóddal kapcsolatos. Jelen esetben a történetről van szó, mert már volt annyi…..
 Az elmúlt hónapok híreiből kiszedtem az információkat ami a TCW -hez volt köze. Íme, hogyan folytatódhatott volna a sorozat:    Elsőnek is az 5. évad: Elsőként így nézett ki a TCW 5. évada: ( 2012. május környéke ) 1. rész: War in two fronts 2. rész: Front…..
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!! + B.U.É.K!!!!!!!!!!!..
Jó fél hónapja mindenki az EpVII első előzetesének örült(köztük én is) és vagy csalódott vagy k*rvára várós kategóriás lett a film(ez utóbbiba kerültem én :D). Na de nézzük is hogy mivel kedveskedtek J.J. -ék nekünk:   November 28. -án robbant a youtube, és mostmár a…..
Na jó most bevallom.......... nem nagyon foglalkoztam a bloggal, de ez csak azért van, mert: 1. Lazítok, persze tanulni is kell, sok az anyag így 10. -es osztályban természetesen. 2. Annyira nem voltak megfelelőek a körülmények, és a feltételek hogy írjam a részeket.     De most…..
  A Kirajzással ellentétben a Hűség illetve a Válaszutak nem próbálnak olyan hatalmas, mindent megrengető elméletekkel előrukkolni. Tulajdonképpen teljesen nélkülözhetők a sorozat szempontjából, bár az előzményükhöz hasonlóan van egy alapozó feladatkörük, amit be is…..
Bence1997 2014.08.21 17:52:36
Már hetek óta tervezem hogy elolvasom ezt a két könyvet. Zahn -t mindig is nagyon jó írónak találtam, és nem hiába: A Thrawn-trigólia, vagy a Túlélők keresése mind-mind nagyszerű darab.
Am én a Thrawn-trilógiát nem tartottam hivatalos folytatásnak, csak egy amolyan alternatív folytatásként tekintettem rá, mivel EU. Viszont maga az egész nagyon tetszett. Thrawn mindig is nagyszerű volt. Emlékszem, minden nyáron kivettem a könyvtárból a Birodalom Örököseit és a Sötét erők ébredését, viszont az Utolsó Parancsot az interneten olvastam el :D
A Túlélők keresése is jó volt, bár annyira nem dobtam hanyatt tőle, gondolom a Kirajzást is el kellett volna olvasnom hozzá. Na mind1. Majd a távoli jövőben egymás után elolvasom mind2 -t.
A Thrawn keze duológiából csak a Múlt kísértetét olvastam. Sajna már évek óta el akarom olvasni a Jövő látomását, de helyette van pár olyan SW mű amibe bele akarok majd kezdeni.
Am én ezeket olvastam eddig el:
- SW: TCW: Külső űr
- SW Ep 8 A jedi hatalma ( hamisítvány! )
- SW: Jedi akadémia 1. rész: Új rend
- SW: Túlélők keresése
- SW: Thrawn trilógia és Thrawn keze duológiából az első rész
- SW: Álombolygó
- SW: Darth Bane: A pusztítás útja
- SW: Baljós árnyak regényváltozat
- SW: A klónok támadása regényváltozat
- SW: Ifjú jedi lovagok sorozat: Ostrom alatt
- SW: A gonosz útvesztője
- SW: Han Solo: Az éden pokla és a Lázadás hajnala
- SW: X-szárnyú sorozat: Bactaháború, Vasököl, Lidércosztag
- SW: A jedik gyermekei
- SW: Alkonybolygó
- SW: A kristálycsillag
- SW: A fekete flotta fenyegetés trilógia 2. része: Hazugságok pajzsa
- SW: Az új lázadás
Bence1997 2014.08.21 18:39:20
@barkó: ok.
Nekem mind az Éden pokla, mind a Lázadás hajnala tetszett. Az utóbbi azért is mert remekül beleszőtte az EpIV kantinos jeleneteit.
James Luceno nálam is nagyon jó, már alig várom hogy megjelenjen a Tarkin, de sztem olyan 16-17 előtt nem fog megjelenni.
Ami a Dathomiron játszódik nos asszem az a Szökevények címre hallgat, amiről csak annyit hallottam, hogy miről szól, meg pár dolog még.
A Lando Calrissian -os könyvek -t nem olvastam, és asszem nem is fogom. Mert már láttam egy-két kritikát amik úgy festik le a könyveket, hogy ( már bocs ) sz*rok.
Bence1997 2014.08.22 11:44:16
@barkó: nekem amúgy a felsoroltak közül ( amiket én soroltam fel :) ) igazából az Alkonybolygó, a Kristálycsillag, a Jedik gyermekei, illetve az Új lázadás nem tetszett. Hiába hogy már mindegyiket 2 -szer elolvastam, de nem nagyon fogtak meg.
Nekem legalábbis a felsoroltak közül magasan a Thrawn trilógia van az élen, ő nálam eddig a Top1.
Elakarom még olvasni a Jedi akadémia trilógia további részeit is ( Új rend pipa, Sötét oldal, Az erő bajnokai ) illetve a Túlélők keresésének előzményét, a Kirajzást.
Igazából ezeket fogom még elolvasni hogy egy konkrétabb sorrendet állítsak majd később föl:
- Sötét oldal és Az erő bajnokai
- Kirajzás
- A jövő látomása
- Darth Bane sorozat: A kettő szabálya, A gonosz dinasztia
- Han Solo trilógia 2. része
- X-szárnyú sorozat további kötetei
- Illetve a Hűség, Válaszutak

Ezeken kívűl még van még pár is amit még elakarok majd olvasni :)
FOLYTATOM AZ ÍRÁST, HOGY HOGYAN IS FOLYTATÓDOTT VOLNA A TCW!   Nos a 6. évadot kitárgyaltam, ami kb. így nézett volna ki ha a Clovis szálat nem számítjuk: 1. 66 -os/Fives történetszál [ p.k: 5.12-5.15 ] 2. Bardotta/Windu/Jar-jar/Talzin t.sz. [ p.k.: 5.16-5.17 ] 3. Yoda…..
NOS EZ MOST A RENDES SOROZATRÓL SZÓL, NEM AZ ENYÉMRŐL!   Nos lement 6 évad, 121 rész + a mozifilm és véget ért a The Clone Wars. Viszont vannak még elmesélendő cuccosok úgy bizony. A Darth Maul: Son of Dathomir például. Vagy a jövő év júliusában ( pontosabban: 2015. júl. 4 )…..
Átneveztem az oldal nevét. Mivel már azóta gondolkodtam a név átváltásán mióta elkezdtem dolgozni egyedül a TRA -n, ám mostantól ha minden jól megy, akkor nem egyedül hanem Barkó -val fogok együtt munkánkodni. Mivel ő jobban ismeri a régi korszakot ebben tud segíteni + ha jól…..
Sziasztok! Ma társírót vettem fel szerkesztőként barkó személyében.  Majd a következő héten fogok vele beszélni hogy neki majd mi lesz a feladata :) Most hogy már ketten vagyunk, így ha netán én nem érnék rá ( és ez sztem sokszor fog előfordulni a suli miatt :( ) akkor…..
- Tulajdonképpen a pilot epizódban megtudjátok hogy kik is lesznek a fő-főszereplők. A pilot hosszúsága úgy 45-50 percesnek kell elképzelni, mivel itt nekem 2-3 perccel hosszabbak lesznek a sorozat részei mint a TCW.  - A The Rebel Alliance nevű sorozatom az EpIV és az EpV között…..
A TCW logója bejön. Boba hajója leszáll az egyik kikötőben. Mandaore -i katonák lövik le Satine testőreit. Boba és Satine farkasszemet néz egymással. Egy chiss harcs lelő egy klónt. Darth Sidius: A chissek nem szállhatnak ki a háborúból! Dooku meghajol mestere előtt. Dooku…..
Íme a TCW 4. évadának első pár részcíme: ( az első két részt zárójelbe rakom, mert azok már készek )   ( 1. rész: A hold árnyéka ) ( 2. rész: Árnyak ) 3. rész: Nyomozás 4. rész: Krízis két helyen 5. rész: A kettő szabálya 6. rész: Ostrom 7. rész: Végjáték 8.…..
- Nos, én azon az állásponton vagyok, hogy szerintem félig jó ötlet, de félig nem is. Vagyis azért nem jó ötlet, mert ezzel az Új kánonnal tudom hogy akarnak egy rendes időrendet, de sztem a régi EU -ból is hozhatnak be párat. Gondolok itt pl: Mara Jade karakterére, a Thrawn…..
15:00 után jönni fog a The Rebel Alliance, meg a jövőmről is beszélek majd, továbbá az EU/Canon dolog is jönni fog!..
Bence megosztott velünk néhány olyan információt amit eddig nem tudtunk:   a 4. évadból két rész lement, ezekből megtudtunk sok mindent, de még hátravan 2 rész, hogy lezáruljon egy kvadrológia, ami nagyon fontos lesz majd a későbbiekben. A Yavini duológia 2. része ( amik…..
Üdvözöllek titeket itt a TCW HALF SHOW II. -n. Ma rengeteg újság lesz a készülő The Rebel Alliance -ról, valamint a TCW 4. évadából is további dolgokat tudunk meg, és még Bence EU/Canon dolgokról is szót fog ejteni, és még sok minden lesz ezen a két napon!   Szóval kezdjünk…..
Július 6. -án ( holnap ) és Július 7. -én ( azaz hétfőn! ) lesz a TCW HALF SHOW 2. Ez nekem nagy nap, mivel mostanában mélyponton voltam tcw ügyben! ( értsd: nem nagyon foglalkoztam vele! + szakmai gyak. a suliban 2 hétig ) De remélhetőleg sikerül visszajönnöm, sőt júliusban…..
Trailer:   v   Egy módosított klónszállító tart a Kessel fele. v   Rex: Ne feledjétek! Ez egy küldetés! Ki kell szabadítanunk a jedi mestert! v           Dix elugrik egy robbanástól. v           Két furcsa kinézetű droid töri be a jedi templom…..