Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iQwerty

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
iQwerty 2018.04.04 20:30:38
@Mr. Neutron: Segfej! Ha valaki a hazájában fosztogat, az nem migráns, hanem fideszes.
Mivel a TIVEDA-ban használt ESP8266 összesen 96Kbyte rammal rendelkezik, aminek nagy részét az alap rendszer elfoglalja, ezért az iGO-val vagy a Waze-el ellentétben nem volt lehetőségem arra, hogy valódi, az utakat is tartalmazó térképet töltsek be. Ennek hiányában viszont egy ellenőrző ponthoz…..
iQwerty 2017.11.01 00:01:12
@Mr. Big: Még nem tudom, mert nem fogyott még el az első garnitúra. Egy hosszabb út volt eddig, (Budapest-bFonyód oda vissza), illetve a városban néha használom, csak érdekesség képpen.
Természetesen a zene a legfontosabb, de egy szépen elkészített lemezborító gyakran művészi többlettel tölti meg az albumot. Most olyan borítókat gyűjtöttünk csokorba, amelyeket az igényes erotika tesz izgalmassá...
Néhány nappal ezelőtt írtak arról, hogy kiszivárgott 15 ezer magyar gmailes jelszava. Egy ideig el is lehetett érni az adatokat sima szöveg formátumban, aztán fél nap után törölték. Összefoglaljuk, mit érdemes megtanulni az esetből...
iQwerty 2016.04.12 18:30:15
@BruceTheHoon:
Ha már olvasni tudsz is, a szövegértelmezéssel baj van. Ott a cikkben, hogy ugyan azt a jelszót használja sok ember. Hogy te is megértsd. Ha a futanet-re piroska volt a jelszó, nagy valószínűséggel a gmail-re IS piroska volt a jelszó.
És hogy miért gmail? Ha valahova elfelejted a jelszavad (márpedig aki ugyan azt használja, az elég egyszerű ember), kérsz egy jelszó emlékeztetőt. Azt meg jól meg tudja nézni a hacker. Vagy ha regisztrálsz egy oldalra, akkor rendszerint az okosok elküldik a regisztrációs adatokat. Szóval a gmail értékes a hackernek. A céges mail nem, mert oda nehezebb bejutni. Szó sem volt arról, hogy a gmail-t törték volna fel. Szép napot!
Orbán Viktor tegnap évértékelőt tartott a Várkert Bazárban, amelyben ismét messze kalandozott mindattól, amit ma Magyarországon tapasztalhatunk. Győzelmi jelentésében egy másik univerzumba kalauzolt, ahol minden szép és jó, kormányzásuk pedig egy sikersztori. Mindeközben a magyar valóságban a…..
iQwerty 2016.02.29 21:53:11
@Mészöly Kálmán:
Sőt!
Gyurcsány fölött minden jobb, mint Gyurcsány alatt...

Focistának is hülye voltál...
Ma egy öt gyermekes, egyedülálló édesanya levelét olvashatjátok, aki örömmel és bizakodással várta a CSOK által nyújtott támogatást, míg nem rá kellett jönnie, ő nem részesülhet benne.   Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre! Az…..
iQwerty 2016.01.19 15:07:14
@CyberPunK: Mér? a "cigóknak" nem jár???
Családunk számára a Tapolcai-tavasbarlang afféle kultikus hely. Szeretjük, na.  Kissé eklektikusan látogatjuk, van, hogy 1-2 évig kimarad, máskor egy évben 4-5 alkalommal is benézünk. Mivel jól ismerjük, tudjuk, mikor kell menni ahhoz, hogy ne kelljen kiállni a kétszáz…..
iQwerty 2015.09.17 15:33:42
@Kispangit:
Nagyon fiatal lehetsz. A 80-as években kellet volna látnod, és akkor most sírnál, hogy mi lett belőle!
Tömeges visszahívást jelentettek be az amerikai fogyasztóvédők. Minőségi hibák miatt három ismert cég is jelentős számú eladott termékről volt kénytelen elismerni, hogy balesetveszélyes.  A Trek 16 ezer, a Cannondale 1500, a Norco pedig 3600 darab hibás gép…..
iQwerty 2015.04.22 22:01:01
@Biro_Peti: Meg. Beleraknak egy 2x annyiba kerülőt (150 dollár), és még így is kaszálnak...
Bűncselekmény miatt szállták meg a rendőrök délelőtt a 10/B mélygarázsát és B épületét. A B épület egyik liftjében, valamint a B épület ajtajánál és utcai kijáratánál vérnyomok voltak találhatók. A mentők egy fiatal nőt súlyos sérüléssel szállítottak…..
A műsorvezető élete csupa púder és csillogás, szavait milliók lesik, élete stresszes, de irigyelt – legalábbis a filmek szerint. A valóság persze a szakma döntő többsége számára teljesen más, ám akadnak kivételek, például azok az amerikai sztárműsorvezetők, akik esetében…..
Csőcselék blog Ezek a demokraták 2014.07.13 20:35:38
A magukat demokratáknak nevező baloldali csőcselék ismét kimutatta a foga fehérjét, ha neki nem tetsző táblát látnak, a tulajdonosának beverik a pofáját. Ugye, Ferenc, te szemkilövető?..
iQwerty 2014.08.23 21:05:48
Ritkán látható történelem poszt A Ritkán látható történelem blog egy nagy forgalmú és sokak által kedvelt oldal, ahol történelmi időszakok, eseménysorozatok és országok elevenednek meg fényképeken keresztül.Erre az oldalra készítettem egy rövidke összeállítást a…..
A lengyel Bartek Jaws Krzyszton a francia Alpokban talált megfelelő kihívásra. Krzyszton Facebook-oldalát nézve nem először próbálkozott ilyen extrém pályával. ..
iQwerty 2014.06.22 11:50:25
@ex-dr. vuk: minek? Hogy egybe maradjon, ha leszakad??
Dollármilliárdokat kavart meg a Google a hét elején, a külföldi gazdasági lapok címoldalon foglalkoznak vele, idehaza viszont még a gazdasági médiában sem jelent meg a hír. Figyelmetlenség vagy tudatlanság? Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Google frissítette…..
iQwerty 2014.05.24 11:02:41
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
iQwerty 2014.04.17 13:29:18
@ff48bp: Te most viccelsz ugye! egymillió pirosozó biciklisre jut 1 autós. Aki vagy csattan, vagy fizet.

Alapból:
Vannak szabályok. Bárki, aki nem tarja be, szabálysértő. Nem vinnék egy szál virágot sem a sírjára. Tessék vállalni. Nem fröcsögni. Volt már, hogy belecsúsztam sárga-pirosba, meg is büntettek, nem háborogtam. Nem úgy, mint a biciklisek, háborognak, mindenféle "jogokat" kreálnak, megmagyarázzák, hogy de más is szabálytalankodik. Kit érdekel?

NE MENJ ÁT A PIROSON! Ez ilyen egyszerű. A többi kresz szabállyal egyetemben.
BuheraBlog OpenSSL - Fejlövés 2014.04.08 10:35:00
Az OpenSSL 1.0.1-es főverziójában olyan problémát azonosítottak, ami távoli támadók számára kiszivárogtathatja a kommunikációs csatornák titkosítására használt privát kulcso(ka)t. Igen, jól olvastátok, a hibán keresztül kiszivárgohat a szerver tanúsítvány privát kulcsa…..
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
iQwerty 2013.12.27 13:51:58
@na ez azért mindennek a teteje:
akkor remélem a jobbikra fogsz!
Utolsó bejegyzésünk óta eltelt két hétben történt „néhány dolog” kis életünkben. Mivel ezekről naplószerűen elég unalmas lenne beszámolni, ezért inkább kis „szösszeneteket” osztunk meg veletek. A következő bekezdésekben lesz szó az itt végzett iskoláinkról,…..
A hét eddigi legjobb hackjét eddig Michael Ossmann és Kyle Osborn prezentálta: Bár előadásukat a BlackHaten már előadták, úgy tűnik, hogy a Toorcon bizonyult a jobb táptalajnak ennek a vérbeli hacker prezentációnak, amiben van forrasztóón, pia, nem dokumentált…..
A hazai devizahitelekkel kapcsolatban az a legnagyobb baj, hogy olyanok kaptak svájci frankban hitelt, akik forintban hitelképtelennek minősültek.Nem lehet eleget beszélni a magyar gazdaságot megbéklyózó devizahitelekről, fontos, hogy megértsük a probléma kialakulásának okait ahhoz,…..
BuheraBlog AV hazugságok 2013.10.18 13:37:00
A Hacktivity előadásom témája röviden összefoglalva a különböző antivírus termékekhez kapcsolódó állítások és a valóság ütköztetése volt - nem feltétlenül kellett ott lenni a MOM-ban ahhoz, hogy az ember kitalálja a konklúziót. Az előadás előtt és után is alkalmam…..
iQwerty 2013.10.21 22:59:09
Kicsit egysíkú a dolog. Mert bár AV vagy Endpoint security-ről szól, és hogy az kevés. Igen, ez igaz. De nem szól arról, hogy kéne határvédelem, (FW, WebGW, SPAM filter, stb), meg kis Device Control, meg értelemsen restrict AD domain (win környezet), meg hamár gyüjtjük azt a log-ot, akkor tán olvassa már el legyen szíves valaki. Banki pályafutásom 6 éve alatt egyetlen vírus nem volt, ami bejött volna. Mert arra is figyeltünk, hogy ne egy gyártó legyen a teljes vertikumban. Ja, és kb 30-40.000 telepített végpont gyakorlattal a hátam mögött a legnagyobb kihívást az üzemeltetők hozzá nem értése jelenti. Ahol visítanak, hogy a policáj bemegy, és nem fogja meg semmi, és nem veszik észre, hogy központi kivételnek van felvéve a dat file, nem is scan-eli semmi. Nem kell bonyolult vírusokat írni. A legjobb vírus maga az ember.
Nem értek egyet a vírusirtók fikázásával, mert ezzel azt a pici renomét is elkaszálják, márpedig igen is szükség van rájuk. Kritizálni természetesen kell, de egyenlőre nincs jobb. (most hajuk a linux, osx, stb vonalat) Sajnos a tudatosság még így sincs meg az átlag emberekben. Ha azt mantárzzuk, hogy ilyan-olyan szar az összes, ennek csak az lesz a következménye, hogy még aki esetleg hajlandó lenne AV telepítésére, az sem fog, mert minek. Úgy sem ér semmit Nah ez egy valóban olyan téma, ami nem is ide tartozik, inkább valami tudatosságra neveleő portálra. Jah, hogy ilyen nincs? Tán kéne egy. Amit hasonlóan authentikus jó szakemberek csinálnak.