Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antréé

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 26-án, pénteken Hende Csaba a Vas megyei Hegyfalu közelében, az épülő M86-os főút mentén tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a kormány szerdai ülésén döntött a NATO-val már egyeztetve arról, hogy a pápai repülőteret egy vegyes használatú civil és…..
Ma reggel láttam, feltették a Mi újságunkat a honlapra.Köszi!Viszont nem állom meg szó nélkül, hogy tudomásomra jutott, három, teljesen különböző címen nem kapják meg a nyomtatott lapot. (Az egyik egy Dózsa György úti cég.)Továbbra is ajánlom figyelmetekbe a…..
Írtam nemrégiben az utakról, a szemétről, most az utakon lévő szemétről fogok értekezni, már régóta szándékomban állt, de ma hazafelé jövet elkapott az ihlet (vagy indulat, ahogy teszik).Nos, a tárgy a lócitrom, a lószar, verebek kedvence...Kedélyesen közlekedek két keréken,…..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
Vastagbőr Compliance a MÁV-nál 2012.02.14 10:01:00
Mindig nagyon örülünk, ha valami fincsi belsős anyagot küldenek az olvasók. Most épp ezt a csodát kaptam, ráadásul papíralapon (köszikösziköszi még1x!!!), így már megy is a kincsesdobozomba. Ott a helye, nézzétek csak:    Minden szép, minden jó, hitelesség,…..
antréé 2012.02.14 16:30:17
@Transylvanianmixedgrill: Ebben a 2 linkben benne van minden... Komaromi Nyomda kapcsolat fidesz tamogatas :)
Az hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy láttam a legdurvább szépségápolási reklámot ever. Az hogy az erotika megjelenik, nem újdonság, de itt ennél sokkal tovább merészkedik a Ren márka. Olyannyira, hogy 18 éven aluliaknak nem is ajánljuk a megtekintését... Szóval vannak ezek a…..
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..
Ez a jól fésült currys Trokán Péter nagyon ott van a szeren, az a többszörös kiütés a végén priceless. Nem lehet betelni vele! Az egész jelenetből süt a realizmus és a fizika törvényeinek tisztelete. ..
A Való Világ hatalmas meglepetésre ebben az évadban is elővezetett egy(?) olyan versenyzőt, akinek valamelyik testrészére a kamerák kereszttüzében is került ondó, tavaly ugye VV Jerzy próbálkozott a melegpornóval, idén VV Vera volt kénytelen pornóval kiegészíteni kis…..
Nagyszerű hírünk van a Maunika-elvonásban szenvedő olvasóknak, a kereskedelmi tévék délutáni műsorsávjának egykori nagyasszonya hivatásos problémamegoldó lett, na nem úgy, mint Miszter Wolf a Ponyvaregényben, Mauni nem fej nélküli hullákat tüntet el pillanatok alatt, hanem…..
Valószínűleg szinte mindenkinek van otthon hógömbje. És még ha nem is saját ötlettől vezérelve vetted meg, kaphattad ajándékba vagy éppen a gyerek nyaggatott miatta. Ha viszont adni szeretnéd, pár lépésben elkészítheted magad is, így nem csupán egy újabb porfogó kerül a fa…..
Nyakunkon a karácsony a szeretet ünnepe az ajándékozás ideje. Köztudottan nehezebb hasznos vagy értelmes ajándékkal meglepni a férfiakat, hiszen a nők mindenféle kacatnak tudnak örülni. Náluk utolsó pillanatban is bejátszható valamilyen ékszer, és csak a pénztárca szabhat…..