Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigGun

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
youngers Funny pictures 2011.04.26 21:48:36
Még heverjük kifelé a másnaposságot, addig sem érezzétek magatokat hanyagolva, kis vicces képgyűjtemény:  Harry Potter rajongók…..
youngers Húsvéti nyuszilányok! 2011.04.22 21:56:00
Gyermekeim, most kb. 3 napig nem leszek gép, illetve blog közelben, így most ragadom meg az alkalmat, hogy Kellemes Húsvétot kívánjak minden kedves olvasónak!A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok tojást, meg pi(n)át!Alább, mivel ilyenkor van a nyuszilányok ideje, én is…..
youngers Hajléktalan humor 2011.04.21 20:57:00
A városban jártamban-keltemben sokszor leszólítanak a hajléktalanok pénzért/kajáért/cigiért, de eddig kevés kreativitást (már ha használhatom ezt a szót) vittek a tarhálásba... Na, de most új dimenziókba emelkedett a csövelés! Ma a Széna téren találtam ezt a…..
youngers "I want to break free..." 2011.04.20 21:53:54
Most kérnék egy szabadnapot, íme egy vicc, majd holnap írok velősebbet, mert Odobossal nyomulok: A tevegyerek kérdi az apját:- Apa, miért nagy a szőrünk? - Hát tudod amikor megyünk a sivatagban ne égjünk meg. - Jó. - Majd megint kérdi. - Apa, miért olyan vastag a talpunk? - Hát,…..
youngers Megasz(t)ar 2011.04.19 21:16:42
Ugye itthon minden jóérzésű ember a fenti hasonlattal illeti ezt a műsort (meg az X Faktort). Külföldön azonban valódi szórakozást nyújt ez a fajta műsor, valódi tehetségekkel, valódi vendégekkel, igazi sztárokkal. Az alábbi videóban egy igazán remek hangú versenyző…..
youngers Igyatok kávét!!! 2011.04.17 21:59:00
Igyatok kávét!!! Reggeli helyett, mellett, felett satöbbi. Aki nem iszik az egész nap bágyadtan fog ténferegni az utcán, a suliban, a munkában. Mindig többet és többet kell magunkhoz venni, különben a hatás egyre kevésbé lesz érzékelhetõ. A napi heti egy, max 2 szép lassan…..
Kezdjük el kiválogatni a leggusztustalanabb, legigénytelenebb, ellenben a nők legnagyobb kedvenceinek a kiválogatását, akik bár büdösek, de mi szeretjük őket...Charlie Sheen (Nagy durranás 1-2, Két pasi meg egy kicsi)- A nagy durranásban remekül hozza a "megnemértett"…..
youngers Lazulás 2011.04.17 21:03:11
Itt a vasárnap este, és mindenki azon morfondírozik, hogy mi lesz azon az átkozott hétfőn, mi lesz a hét első munkanapján, stb... Ha már megvolt a hétvégi buli, piálás, egyéb, akkor ehhez a videóhoz kellően le van zsibbadva az olvasó. Ha meg józansággal teli volt a hétvége…..
youngers Mindennapi gerjesztők! 2011.04.16 18:28:00
Kedves Uraim!Közeledik a szombat este, és itt a remek alkalom, hogy rátaláljon álmai asszonyára egy fasza buliban, ha nem is egy örök életre, de egy éjszakára biztosan. Mivel az elfogyasztott alkohol mennyisége fordított arányosságban van a potenciával, érdemes az afrodiziákumok…..
Sok szakmabeli tartja a thrash-metal atyjainak a Metallica, Anthrax, Slayer, Megadeth négyest, ami ellen én sem ellenkezem, bár hiányolom az Exodust a sorból, de ez egyéni szociális problémám...Szóval, elérkezett a pillanat, hogy legalább a négyes felét egyszerre láthattam itthon.…..
youngers Meglepő és mulatságos 2011.04.16 08:59:15
Egy cégnél karácsonyi ünnepség volt és az emelkedett hangulatban X munkatárs nagyon megkívánta a főnök titkárnőjét. A titkárnő is hasonlóan érzett, így bementek a főnök irodájába egy kis mulatozásra. A titkárnő a főnök íróasztalán kötött ki. A klasszikus…..