Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volmass

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elszaporodtak a kóbor kutyák és macskák a boszniai főváros utcáin, és ezt egy fotós megrendítő képeken mutatja be, felhívva a figyelmet az állatok nehéz sorsára...
volmass 2019.01.26 15:35:42
@Zabalint: Pont úgy néznek ki, mint a vérszomjas fenevadak :D Mekkora egy retardált gyökér vagy te.
Talán mivel emberek tehetnek javarészt arról, hogy kóbor állatok lettek, ezért inkább megfelelő ellátásban kellene részesíteni őket.
Sajnos inkább a h*gyagyú emberek szaporodtok el, azokat kellene már elaltatni... könnyebb lenne mindenkinek, még a kóbor állatoknak is :D
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre "Cégünk dinamikusan fejlõdõ, hazai tulajdonú vállalat. Munkavégzés során lehetõséged lesz a fejlõdésre egy fiatalos és szuper csapatban, mindezt versenyképes fizetésért. Nyújtunk: kellemes…..
volmass 2017.11.07 01:09:20
Egész jó írás, teljesen egyetértek.
Közelmúltból egy kis tapasztalat:
- leadtam az önéletrajzom 5 magyar cégnek. Ebből 4 mielőtt behívott volna , futotta a szokásos köröket: -regéljen, hogy miért álma itt dolgozni, írjon motivációs levelet, küldje el az 5.-es irodalomjegyeit, stb.... Egész komoly kis anyagokat rajtam össze, céginfós kikeresésekkel, háború-és béke hosszúságú motivációs levelekkel, stb.... eredmény: 5ből 3 eltűnt, 2 behívott, majd a végén bértárgyalások után a versenyképes fizetésnél visszakérdeztem: jól értem, ez lenne a havi cafetéria-keret? Ja, hogy ez a nettó fizetés? Nem EUR-ban van ez az összeg? Biztos HUF.-ban? Miután közölték hogy ez a nettó fizetés, Ft-ban, akkor ezek után röhögtem egy jól, és felálltam, hogy köszi, hozzatok valakit Ugandából, bár valószínűleg ő is körberöhögi a munkáltatót, mert még kagylópénzben is többet kap otthon :D
A csúcs az volt, amikor a 2. számú behívós cég először még próbamunkát is átküld, f*aszán meg is csinálom gyorsan, aztán behív, majd interjú előtt fél nappal felhív, hogy mégsem jó az időpont, tegyük át........... azóta is átteszi, mert többször nem hívott.
Nade ezek után meguntam a sztorit, úgyhogy:
- elküldtem az önéletrajoz 5 külföldi cégnek. Ebből pár napon belül 4 felhívott, kb. 30 perces skype beszélgetések erejéig, többet senki sem akart (pedig már kezdtem fordítani a motivációs levelem, a középiskolai tan anyagimat,stb...). 1 héten belül 2 konkrét ajánlat korrekt fizetéssel. 2 hét múlva indul a gépem, az utolsó majd kapcsolja le a villanyt.
Belsőség Heti merítés 2015.03.15 08:28:06
Digó limó (Aki már olvasta az eddigieket, ugorjon benne az Elvtársak, elvtársnők bekezdéshez ;) Gyönyörűséget foltot sikerült csinálni rá, amikor lekerült a kocsi, a műszerfal elég vehemensen tiltakozott, olyan lámpák is elkezdtek világítani, amiről nem is tudtam, hogy…..
volmass 2015.03.15 15:20:54
@Buckethead: A buta valóban buta, viszont a statisztikai arányok mindig beszédesek. Tényállítással meg nehéz vitatkozni. Csajozós részével nem tudok mit kezdeni, az a csaj, amelyik a kocsit nézi, annyit is ér (szabadon idézve :D)- a 15e-res óradíjas csajoknak meg mindegy mivel mész, kb. egy kategória :)
volmass 2015.03.15 16:03:36
@Buckethead: Saját statisztikai adataim vannak, 10 év vezetői rutinnal motoron/kocsin :) Ami kb. úgy néz ki, hogy 10 műmájerből:
-6 régi BMW-vel rendelkezik (10+ éves verda, --itt érdekes, újabb BMW-vel rendelkező népek tudnak normálisan vezetni)
-2 I.SWIFT alá házi tuning (kötelező elem az orosz kályhacső, illetőleg valamilyen feltűnően ocsmány nonfiguratív matrica)
-2 egyéb
Csajos témakörben igazad van, számomra azért nem releváns, mert én pl. ugyanúgy tudtam csajozni amikor 1000éves renaultom volt, mint amikor 5ös BMW-m, vagy mint most, amikor egy Lexus-t hajtok. Valóban egy vadon :D
volmass 2015.03.15 14:51:59
@Buckethead: Tudom, kicsit általánosítottam, most valóban szűkíteném, a 30-35 év alatti sofőrrel rendelkező, 10+ év járműkorral rendelkező BMW-s sofőrökre.... Ezek az ÉN tapasztalataim.
Egyébként honnan tudod, hogy nincs/nem volt? Amúgy igazad van, jelenleg nincs, és azért nincs, mert tökéletesen meg vagyok elégedve a mostani kocsimmal.
Előfordul olyan egy blogszerkesztő életében (vigyázat, intim részlet...), hogy nem ért egyet mindenben azzal a poszttal, amit megjelentet. Nagyjából így vagyok Balázs írásának bizonyos részeivel, de a fogalmazás néha kissé talán túlzott markánsságát hajlamos vagyok betudni…..
volmass 2012.10.01 11:20:08
Neeeeeeeeee,,,,, nem semmi egy poszt. Vettem a fáradságot, és még el is olvastam, bár ne tettem volna........

Egyrészről azért elfogadom, amit a posztoló írt. Ha "szaporulást" nézünk, valóban egy általános cél lehet a reprodukció. (Ezzel biztos jól lehet csajozni: nem akarsz szaporodni? :D:D )

Viszont.

Nem értem, hogy a posztoló miért van kiakadva azon, hogy sokan anyagi indokok miatt nem vállalnak gyereket. Igenis, egy gyerek normális fejlődéséhez hozzá tartozik, hogy "tisztességes" életszínvonalon neveljék.
Azon pedig mindig külön kiakadok, amikor a szülőkre visszamutogatnak, hogy "bezzeg ők bevállalták". Igen, de akkor más világ volt. És elmúlt. Nagyon sajnálom az ilyen embereket, akik csak a múltban tudnak gondolkozni.

A külföldi munkavállalás pedig nem a posztolónak való, ez világosan kiderül. Nem akar nyelvet tanulni, nem akar beilleszkedni, a kinti társadalom tagja lenni. Így azért ne sok jóra számítson. Azt a részt sem értem, hogy miért baj, ha fizikailag nem leterhelő. Megoldás: munka után konditerembe menni, vagy esetleg egy sportkörhöz tartozni. De ha ezek nem felelnek meg, még mindig el lehet menni könnyű/nehéz fizikai munkát végezni.

Véleményem: ha így áll hozzá a posztoló, tessék hazajönni, szaporodni valamely női egyeddel, és közmunkásként dolgozni 47e Ft-ért, 3 gyerekkel a vállon. Csak aztán nehogy a Fókuszban lássuk viszont a posztolót, ahogy lejmol.
Nem tudom ki hogyan van vele, de valahogy még hétévesen, a vasárnap délutáni Walt Disney előtt feküdve sem tudtam irigyelni Dagobert bácsit. Oké, hogy menő lehet szó szerint úszni az aranyban, de az egész szemlélete nem azt sugározta, mennyire jó is milliárdosnak lenni, hanem azt,…..
volmass 2011.04.15 22:07:57
@Bronco07:

ill. Lionel Luthor, akié a Luthorcorp :)