Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilana

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7. Na ez a ház tényleg menő helyen van És még saját kertje is van. Mondjuk ezt belefotózott srácot nem értem. (Kösz Laci!) 6. Olvasás hete van az első kerületben? Vagy miért próbálja minden hirdető olvasó emberrel elhitetni, hogy kuckós a lakás. Az átadómegoldás…..
A Homár jóhiszeműen nem gondolja, hogy a Morgan Consulting takarítócég munkatársai minden alkalommal pucéran menekülnek és elégetik összes felszerelésüket, ha rettentő szakértelemmel poloskákat detektálnak, amikről később kiderül, hogy nem az. Viszont ilyen esetben azzal…..
ilana 2011.07.25 16:36:03
Amúgy ez a honlapjuk:

cleanup.hu

csak hogy ki lehessen őket kerülni..
ilana 2011.07.25 17:09:39
@was ist: Ja, és tuti az is normális,
hogy félelmükben pár zsaroló emailt is írnak? Na ne. Ha annyira félnek az ilyen esetektől, akkor az a minimum, hogy kicsit utánanéznek, milyen is egy ilyen állat és mit okoz, és akkor szép kulturáltan meg lehet ezt beszélni a tulajjal..Nem rögtön fenyegetni és pénzt kérni (persze mindezt a saját és a nemzet fennmaradó része érdekében, értem én)...
ilana 2011.07.26 18:18:09
@Boszorkanita: Igen, fontos a takarítók tisztelete szerintem is. Én sem hiszem, hogy mindent el kéne tűrniük. Ahogy az is felháborító, hogy egy nővérkének ki kell törölni a beteg fenekét, nyilván ő is jogosan rohan el, ha az tele van felfekvésekkel és ráadásul még büdös is. Ezt is mindenki megérti, gondolom... Szóval le mindenkivel, aki azt várja el, hogy egy kellemetlen munkára felfogadott ember el is végezze azt a kellemetlen munkát, még akkor is, ha kellemetlen...
Gyé egy szinte mindennapos szivatás részese lett, amikor igent mondott a Citibank által telefonon felajánlott személyi hitelre. Kiderült, hogy mégsem kaphatja meg, de azt, hogy miért, semmilyen formában nem hajlandók elárulni:Lassan másfél éve vagyok többé-kevésbé elégedett…..
ilana 2011.07.26 18:13:04
@Harlequin: Ja, mind tudjuk, hogy ez a varázsszó, amivel minden válaszadási kötelezettséget ki lehet kerülni. A csodás etikai kódexben is csak az szerepel, hogy az ügyfél ismerheti a hitelbírálat üzleti titkot nem képező részét. vicces.
Egyébként ez még mind rendben is van, szerintem a sztoriban (és velem is megesett hasonló) az az érdekes, hogy vajon mi alapján ajánlják fel akkor?? Miért kell az ügyfelet totál behülyíteni? Vagy az egész csak arról szól, hogy feltérképezik az ügyfél pontos anyagi hátterét?