Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ynwa

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Több negyvenes-ötvenes hölggyel próbálkoztam és a legutóbbi nyugodtan megjegyezte, hogy neki szokatlan volt, hogy felesben rendeztük a számlát” - minek költeni egy nőre, amikor a naplemente ingyen van, és ha ez kevés neki, lehet távozni. Sok olyan apróság van, ami elárulja egy…..
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
Ahhoz elég Pedro Coelhót olvasni, ha valaki szemet gyönyörködtető, bámulatos, könnyfakasztó, nyálban hosszan áztatott jelzőkkel ellátott gólokról, cselekről, hovatovább fairplay-díjat érdemlő vébéepizódokról szeretne értesülni. Ha viszont az olvasó nem csupán „a…..
Fenyegeti-e a társadalmakat egy újkori fasizáció? Beszélhetünk-e a kapitalizmusról demokrácia nélkül? Mi történik ma Magyarországon? "A demokráciát ma kinevetik az emberek és el kell ismernem, bizonyos mértékig megértem őket" - nyilatkozta Tamás Gáspár Miklós, akivel Jaroslav…..
Tényleg létezik ember, aki Lamperth Mónikától várja a megoldást a szexuális problémáira? Elképzeltem (épphogy csak egy kicsit lett hányingerem), ahogy mindenki Mónikája, az egykori belügyminiszter így fordul a pácienshez: - Ne féljen, bekapja ezt a tablettát, és jobban…..
Még aki nem is dohányzik sem ért feltétlenül egyet a dohányzás már-már vallásos, olykor szinte embertelen üldözésével. Szigorúan embertelen, kapitalista okfejtés következik. A poszt szándékosan rideg, az emberélettel, az egészséggel, mint önálló értékkel nem kalkuláló…..
Szavakkal így szíven még nem döftek. A pszichológiai hadviselést Wenger kezdte, a francia azt nyilatkozta, hogy egyes edzők elbagatellizálják a bajnoki esélyeiket, mert félnek a kudarctól. A nyilvánvalóan neki szóló üzenettel szembesítve aztán Mourinho előkapta félelmetes…..
ynwa 2014.02.15 14:24:50
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..
Fasiszta köszöntés miatt alaposan megbüntették a horvát hátvédet, a játékos nem érti. Horvátország és a horvát foci újra nemzetközi kritika kereszttüzébe került nem sokkal azután, hogy az Izland elleni rájátszásban a balkáni ország kivívta a 2014-es brazíliai…..
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
Már nagyon régen nem nézek Robert de Niro filmeket. Egyszerűen azért, mert fáj látnom, hogy milyen utolsó szemetekben alázza le magát korunk egyik legnagyobb színésze. Ráadásul mostanában ráállt a vígjátékokra, holott nála jobb drámai színész talán még ma sincs. Aztán a napokban megnéztem a…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
A kanadai énekesnő úgy döntött, megválik floridai ingatlanától, miután Las Vegas-i szerződése miatt alig tölt időt otthon. A vevő egy káprázatos ház és birtok tulajdonosa lesz, már ha kifizeti a 75,5 millió dolláros vételárat. Celine Dion hatalmas sikerrel szerepel Las…..
Robert Capa, a nagy haditudósító fotóriporter még életében legendává vált; saját biztonságáról megfeledkezve vetette magát mindig a harc sűrűjébe, hogy a legdrámaibb pillanatokat örökíthesse meg. Haditudósítói pályáját a spanyol polgárháborúban kezdte, utána a…..
ynwa 2013.07.24 19:10:02
...
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - A fényevőket valahogy úgy képzelem el, hogy ha éjjel, suttyomban fölkelnek nassolni, akkor csak kinyitják a hűtőajtót, és állnak előtte egy darabig. A gyerekek meg lámpaoltás után a takaró alá bújnak egy zseblámpával, hogy némi tiltott desszertet…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..