Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don Fefinho

60 bejegyzést írt és 2104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A kormány halálos ítéletet mondott a vályogházakra", olvasom a hírt, és nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Az intézkedés eleget kíván tenni az EU-s klímatervnek, amelyben 55 százalékos üvegházgázkibocsátás-csökkentés a cél 2030-ra Aha. És melyik az az építőanyag aminek garantáltan messze a…..
magyar-magyar szótár Thor 2021.06.30 06:30:00
Az kéne, még, a természetözeli- a ~tel abban a bizonyos harmóniában élő népek. Amishok meg más, magukat nem csak a kommunikáció szintjén antzimarketingbe elzárós népségek. Gondolj bele, hogy az natívamerikai nőknek (csakúgy, mint az afro -afrikaiaknak volt egy mensisátra vagy gunyhója, s ami…..
don Fefinho 2021.08.01 20:37:33
@Picsaember: Nem találok szavakat, olyat pláne nem, ami méltó lenne hozzá.
...hiszen szó sincs arról, hogy bárki is meg akarná környékezni a gyermekeinket bármiféle aberrációval. Kivéve amikor pl. egy londoni könyvtár gyermekeknek szóló, olvasást népszerűsítő (hmmm) előadását szivárványszínű gorilla tartja vaskos dildóval a lába között. Nincs itt semmi látnivaló kérem,…..
Július hatodikán az Európai Parlament megszavazott egy direktívát, ami előírja kormányok és magánvállalatok számára, hogy az email- és chatszolgáltatók hátsó ajtókat helyezzenek el az alkalmazásokban, melyekkel az elektronikus magánkommunikáció ellenőrzése bírósági végzés nélkül is automatikussá és…..
Biztos vagyok abban, hogy sokan túlzónak tartanak, vagy egyenesen hülyének néznek amikor a nyugati országokban zajló fehérellenes gyűlöletkeltésről beszélek. Ugyan már... Az oktatási rendszerből, politikából, szórakoztatóiparból, a médiából és közösségi médiából ömlő rengeteg fehérellenes elmélet,…..
Đouble Deepthroät Nunnerỹ bocsi 2021.06.01 15:33:07
  (a korrupció lényege, hogy időnként valamennyit vissza kell forgatni)  ..
don Fefinho 2021.06.01 15:49:31
@Frick László Intézet: bárcsak, de véresen komoly
don Fefinho 2021.06.01 17:06:42
@KalmanBlog: @BiG74 Bodri: 6/10 már megvan, ennyit tesz a spórolás.
A számok mindössze puszta síkunalom  időrendiség,természetesen a forgatókönyvben a síkokat ízlésesen összekutyulom majd, mindössze 6,5 M adóFt-ot kérek érte,vállalási határidő 3hét. 0. A Tanár Úr 2000 k.valamikor a Velünk Élő Feudalizmus c.előadását osztja meg velünk.   1.KISZ iroda vidéki…..
Deansdale [minicikk] NapiLoL 2021.06.01 08:29:23
A Los Angeles Times panaszkodik, hogy a Jóbarátok: Újra együtt nem elég diverz. Az emberi hülyeség sokkal, sokkal végtelenebb, mint az univerzum...
A feka életek számítanak mozgalom egyik vezéralakját egy nigger bandaháború keretein belül ünnepélyesen fejbelőtték. Má' bocs, hogy a nigger szót használtam, de azok akik Londonban (ahol mellesleg tilos a fegyvertartás) csoportosan lövöldöznek egymásra, és kívülállóktól sem sajnálják a golyót, azok…..
don Fefinho 2021.05.29 01:25:26
@KalmanBlog: @csi szi: Indirekt módon, gazdasági eszközökkel is ki lehet zsigerelni embereket. Sőt, úgy lehet csak igazán, tömegesen. Adóztatás-újraelosztás vonalon már pl. egy középosztályt gond nélkül be lehet darálni, mintha sose lett vóna'.
don Fefinho 2021.05.29 16:40:25
@Deansdale: @Mme.Brioche: Na, de azt viszont gyorsan tegyük hozzá a másik oldalon, hogy milyen tél volt az idén? Semmilyen.
https://www.youtube.com/watch?v=EwW0zNRoTJ8..
- O1G × -1 = -O1G, tehát |-O1G| = O1G. - Nem értem. - A vonalas ellenfideszes nem észbeli vagy erkölcsi feljebbvalója a vonalas fideszesnek, hanem ugyanazon a szinten a tükörképe. - De... de... de a fideszes is tükörképe a másiknak! - Igen, a másik is tükörképe a másiknak...
Arról nincsen adat, hogy az európai mérnöki iroda és kiszerelő- meg ampullázó üzemek meg a Kínában székelő koncentrátum gyártó, a FOSUN PHARMÁ-val közös fővolumen között milyen arányban oszlik meg   ennek a  profitnak a kitermelése. Mindenesetre Emesének köszönjük a közreműködést.  Minden…..
don Fefinho 2021.05.11 16:31:29
@Coco néni: Be-, majd kikapcsolták a kínai gyíkeNberek az ötgét.
Korán kell lecsapni a legyet, mert a légyzümmögés álmatlanságot okoz, az álmatlanság gondolatokat, a gondolat pedig fárasztó: kinek van ereje rá éjjel, légyzümmögésre ébredvén?   /ősi babiloni retorikai-logikai útmutató agyagtábla a Krisztus előtti 30. századból, az ellenség megsemmisítő…..
Az a nyugati civilizáció halála, hogy a "csendes tömeg", azok a normális emberek akik nem mennek az utcára zavarogni a népük vagy a kultúrájuk védelmében, de állítólag ott vannak és nem nézik jó szemmel a libsizmust, a migrációt, az iszlámot, stb. még arra sem képesek, hogy lemondják a kurva…..
don Fefinho 2021.05.03 19:41:51
@R .: Eleve nem volt önkéntes a dolog, az állam beszedett egy valag pénzt, majd az egyik zsebéből áttette a másikba. Ha ezt önkéntes előtakarékossági számlákkal teszik meg, azt azért érzed te is, hogy máa tészta lenne.
don Fefinho 2021.05.03 19:44:08
@Deansdale: Nekem nem tűnt fel annyira az erre való kihegyezettség, ingerküszöb az egekben, de ha valamin tajtékozni akarsz, akkor Lovecraft Country! ;D
don Fefinho 2021.05.07 16:38:36
@Mme.Brioche: @GABOR2: Ez mind semmi a kínai vakcinához képest, ami elölt vírus, mert az keleti, tehát rossz és veszélyes, szemben a vírusba szerkesztett vírussal, ami vírusdarabkákat termeltet veled és aztán autoimmun reakciót vált ki, mert az jó és jövőbemutató, hiszen nyugati. Ezt így kell elgondolni, vonalasan, korrektül.
Deansdale Napi konteó 2021.04.23 09:10:22
A rockefeller alapítvány 2009-ben kiadott egy Forgatókönyvek a technológia jövőjéhez és a globális fejlődéshez című anyagot, amit még a mai napig is linkelnek a saját honlapjukról. Ebben a legelső "forgatókönyvük" a jövőre nézve egy új influenza világjárvány, ami drákói intézkedések bevezetését…..
don Fefinho 2021.05.06 15:36:58
@Frederick2: Ő... egy klasszikus bishonen, akármennyire szépre van rajzolva, kereteiben azért mégiscsak férfi arc - van állkapocs, meg arcsontozat, meg ilyenek. De a FF7 már konkrétam merénylet.

Kétlem, hogy ez a "férfiasság" tinihóbortnál komolyabb lenne, divat, amit az emós és a gót hiszérikák is viharos gyorsasággal nőnek ki, amint az első petéjük beérik. Illetve kikérhetik maguknak a szájukkal, hogy ők igenis szembemennek önmaguk pőre biológiai valójukkal,és a neurózis meg a depresszió meg a bugyiba az ideológia ellenére becsusszanó macsópöcs az nem ettől van - egész mozgalnak épülnek erre végülis.
don Fefinho 2021.05.06 15:43:32
@Reactor: Én se játszottam vele, jrpg-vel úgy egyáltalán, csak láttam embereket játszani ezekkel.

@KalmanBlog: Csak a konfogurátor meg ne lássa, hogy az exét indítgatjuk itt.
don Fefinho 2021.05.07 16:34:17
@Frederick2: Magam nem kockulok már annyit, mint pár éve, gyakorlatilag heti egy-két órával már fölémondtam. A dohányt letettem, néha kocába', havi egy, vicceset meg évszakonként egy, oszt' jóvanakkó', na.
A számítógép igazi veszélye szerintem az internettel köszöntött be, biztos van is ilyen, hogy információfüggőség, meg szerintem nekem az volt/van. De pl. ha firtatni kéne, hogy azért hasít-e a fiataloknál a Tik-Tok, mert pár másodperces a figyelemtartam, vagy azért pár másodperces a figyelmi táv, mert Tik-Tokon nőnek fel, akkor nem tudnám megmondani, melyik okozza a másikat.
oltásellenes-az,aki az oltakozás ellen van és még agitál is,hogy mások se oltakozzanak /Nagy Hannibal Szótár/ 2 fillért nem érdemlő kutatási téma lehetne az, hogy az Orbán APO mért nézi annyira le hülyének a saját híveit, hogy ennyire ragaszkodik oltás ellenesnek beállítani az ellenzéket. Az…..
don Fefinho 2021.05.07 14:58:24
 ..
don Fefinho 2021.05.05 22:24:55
@heki: @Picsaember: A világ szövétnekében a rend és a káosz, a tudott és az ismeretlen, az értelem és a balgaság valami elborult módon gabalyodik egymásba. Egyik sem létezik az ellentéte nélkül, mint referenciapontok és mint opciók, no de az eggyel tágabb keret, ami a kettőt magába foglalja, az mi? És ami azt az eggyel tágabbat, meg az ellentétét, stb. stb. ad infinitum. Az egyenes vs. körkörösség feloldása alacsonyabb szinten a spirál, magasabb szinten pedig hogy az egyenes egy végtelen sugarú kör.
És akkor még nem beszéltünk az emberi tudatban olyan kapukról, amiket kinyitni is alig-alig, de visszacsukni meg aztán már hajaj, mert bemászik rajtuk bőrtangával a Szájer József, és összetapicskolja a tisztaszoba patyolatfehér vakolatját a véres kezével azzal.
Deansdale Kedves magyar sajtó 2021.05.03 16:14:50
Május elsején zavargások voltak Franciaországban. Meg Németországban, Olaszországban, Törökországban is. Egy kicsit békésebb tüntetés zajlott Nagy-Britanniában. Lehettek ilyenek még máshol is, a fene se tudja, és nem is tudhatja, legalábbis ha a mainstream médiából tájékozódik. A kérdésem az lenne,…..
don Fefinho 2021.05.04 15:47:55
@Sipi81: 这个穴居人今天刚刚接受了第二次疫苗接种,到目前为止,还没有明显的效果。

@Frederick2: TGM minden volt már, meg az ellenkezője is; régen valamikor megpróbáltam átrágni magam egy szövegén, igazi sokali halandzsa volt; erre a linkre még alszom egyet.
don Fefinho 2021.05.05 21:07:47
@vodkasprite:

- Majszoljon Papa!
- Jó, maj' szólok!

/Besenyő család, asztali jelenet
don Fefinho 2021.05.05 21:14:20
@KalmanBlog: Ha ez igaz, akkor a gyerekek hazaviszik a szülőknek, bárki, ismétlem BÁRKI f̶e̶r̶t̶ő̶z̶ö̶t̶t̶ ̶l̶e̶h̶e̶t̶ be lehet oltva, még az is, akiről nem is gondolnád (senki nem ússza meg)!
Deansdale Snyder Cut 2021.03.18 08:50:21
A Snyder-féle Justice League egyértelműen jobb, mint az előző verzió, de pár hibát ez sem javított ki. Superman ugyanúgy túl erős, amivel fölöslegessé tesz mindenki mást és nevetségessé az addig félelmetes ellenfeleket. A szokásos fehér- és férfiellenes propaganda is megvan, bár nem folyamatos, de…..
don Fefinho 2021.04.21 18:45:36
@Frederick2: Amíg nem rövideznek mellé, nincs gáz.
don Fefinho 2021.05.03 20:03:46
@Gerle Éva: Azé' a kontextusnak is vessen mán' oda egy pillantást, de pl. az is szomorú, hogy kiégett, megkeseredett, neurotikus vénlányok, akik álmukban felhorkanva 30-nak hiszik magukat, ide a haramiák közé járnak a frisshústól egy kis figyelmet pincsizni.
don Fefinho 2021.05.03 20:08:37
@Frederick2: Ha tabuk nélkül akar a szexről beszélgetést hallgatni, keressen egy 3-9 fős nemileg homogén társaságot fejenként lányoknál egy üveg bor vagy fiúknál négy-öt doboz bambi után, és figyeljen. Ha már nam bírj megállni, hogy youtube csatornán teregesse a nyilvánvalót, de szemérmesen virágnyelven körülírtat. Vagy menjen el egy védőnőhöz.
magyar-magyar szótár koalapaLizer 2021.05.03 08:36:03
Olyan Aranyos! - biztos nem csinálnak belőle paLizertet! Mainapság bárkivel előfordulhat,környezettudatos,felelősen zöld'gondolkodó szivárványemberrel, hogy a gonosz, vasorrúmúltba vezető nagymamáját azon kapja,  a levesbe orozván marhahús leveskockát dob!444!44!44!! Ésugye a hamburgermarhák…..
magyar-magyar szótár Aratás 2021.05.01 04:57:00
"Köszönjük,hogy legyőzted nekünk a Cigányt!" Arató András MSZP kézcsókja GYurcsánynak,2006./ A héten érett be az Ellenzékünk felelős oltásbarátságának a kis veteménye  -nagyot kaszáltak. Olyat is vágtak pénteken,amit pedig csak szerdán és csütörtökön vetettek,úgy szavaztak az Ónióban,hogy…..
don Fefinho 2021.05.02 23:35:40
@Frick László Intézet: No, jó, jó, ojtogatták a kijevi rusz (azok meg vikingek vótak!) leányait, de akik ojtogattak, most azok végülis ki fia borjai vótak meg honnét?
don Fefinho 2021.05.03 17:14:04
@Frick László Intézet: Tényleg nincs annyi eszem, mint a következetesen gyakorlatináci és szájjalantifasiszta Ferinknek, de kik ojtogatták a Kijevi Ruszt? Mi volt az eredeti magyarság, és honnan?
don Fefinho 2021.05.03 19:09:19
@Frick László Intézet: De miért akart volna mindenki egy évezreden át rénszarvashalásszá asszimilálódni? Én a csökött agyammal úgy sejtem, hogy a magyarság inkább volt egy szűk ariszokrácia - nemzetség - és annak kultúrája és nyelve, amibe aztán egy rakás néptöredék, mint alattvaló már akkor is valamint később felszívódott, mígnem az eredeti nemzetség genetikai anyaga belehígult-keveredett a fölszívott népekbe. De hogy eredetileg ez a társaság ki volt, arra nincs elég ismeretem pálcát törni egy vagy más irányba.
Egy bíró Weimarban nem a német kormánynak tetsző ítéletet hozta maszkviselés-ügyben, ezért aztán a rendőrség folyamatosan zaklatja, házkutatást tartottak nála, számítógépét és telefonját lefoglalták, stb. Lehet merengeni...
don Fefinho 2021.05.01 21:52:50
A  németek szerint a farkasokkal [együtt] mindig csak üvöltözni kell,osztán gondolni az ember azt gondol,amit,ha megnézel egy rendes stadionban rendezett nácigyűlést,akkor ott az emberek szobormerev arccal egyenesen előre,se jobbra sem pedig nem balra,nem néznek csak előre,előre és…..
don Fefinho 2021.04.28 12:49:18
Ez olyan,mintha valaki nekiállna egy 100 Leggazdagabb Magyar vagy 100 Legbefolyásosabb Magyar Nő listát barkácsolni. Pesze a Forbes Standard-et nem használhatja,mert az jogvédett és már "eladták" van magyar licensz tulajdonosa. Ugyanígy természetesen az Európai Gyógyszerügynökségnek is van egy…..
don Fefinho 2021.04.27 22:12:32
@Frick László Intézet: A közérthetőség okán: milyen értelemben, milyen jelentéstartalommal használja a digitális szót? Ezen vakarom a fejem már egy ideje.