Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissnagy

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köremailben, illetve saját blogján jelentette be Para-Kovács Imre, hogy már nem a Hírlap publicistája. “Kibékíthetetlen koncepcionális ellentét mutatkozott mai főszerkesztő csevegésünk alkalmából Gazsó L. Ferenccel, ezért december elsejétől lelépek a közepet jobbról…..
Hétfőn indul a Mi kérünk elnézést című kabaréshow a Tv2-n, amit mindenhol Verebes István nevével hirdettek, pedig állítólag csak felkonferálja majd a jeleneteket, paródiákat, dörmög egy kicsit, szuszog és fújtat, majd átadja a terepet az ismeretlen humoristáknak. Szerencsére.…..
kissnagy 2006.11.22 12:38:39
PÁr szó Azzuro barátomnak...A vita és az alap téma kedvéért: készítik ezeket a humoros - mikor milyen - műsorokat! Gúnyolódnak politikusokon, ami dem-ban természetes! Az a tragédia, ha a humornak "oldala" van.Aki csak az "egyik" viccen tud nevetni, annak - szerintem- nincs humora....Az egy másik téma, hogy az a humor milyen színvonalú. Intellektuális vagy alpári! Mondok egy példát : Sándor György humoránál mindig kell" kapaszkodni", de a Hungaricum rajzain- amiken a hét vezért "parodizálják"....( remélem nem láttad azt, amire utalok....)Pedig minden liberalizmusomat összeszedtem, de mindennek van határa, még a humornak is! Még az USA-ban is: a II. világháború alatt senki nem humorizált Roosevelt " bénaságán", ha valamiben rosszul döntött: Sőt: maga a média korlátozta magát és a téma tabu volt...( még kép sem készült a tolószékről)
És eljutottunk a közizléshez: én manapság ezen tudok jót röhögni - majd rövid ideig sírni!A "Te vagy az életemtől" a puccos operabálig....Nincs átmenet? Valami középérték? Van olyan ember ezen honban, aki egyszerre el tudja fogadni a Bokros-csomag fontosságát és a Széchenyi-terv hasznosságát?- és ez csak egy ügyetlen példa volt.
Nos: ha hiszel a "köz"-ben, tegyed.Mondom: idealista vagy!De ami veszélyesebb: írod azt, hogy a " jó győz"! Mi a jó? Ez objektív fogalom? Neked az, nekem amaz, a harmadiknak meg a harmadik...Jó politikus ninsc, csak jobb (már a másiknál...)
Tudod : az a legjobb diktatúra, ahol én vagyok a főnök.....
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
kissnagy 2006.09.26 14:42:17
Hurrá! Imádok ebben az országban élni! Ennyi okos embert.....Annyi minden kiderül ezekből a hozzászólásokból....Előzetesként: Kedves "AZ": akasztott ember házában nem beszélünk kötélről! Így nálunk a holocaust óta nem zsidózunk!!!!Főleg a Kossuth téren..Igaz: ha szerveznél egy antiparádét, én lennék a leghangosabb."Hurrá! Heteró vagyok!" Mondjuk kedves AZ én utána néznék azoknak a "6-7-8 ezer milliárdnak" mielőtt mbeírom, mert hamar hiteltelenné válhatsz azok előtt, akik gondolkodnak is....
A másik:Kedves hattyúgyilkos van egy elég régi szófordulat." ne igyál előre a medve bőrére...", volt már több politikus, aki pofára esett...
Meddinek meg üzenem:ha néha tagolja a mondókáját talán többen megértik: mit is akar.....
Szóval imádom ezt az egészet! A sok elfogulatlan véleményt (mint CandySR véleményét...)Gyerekek: ha ellépünk a fa elől, akkor meglátjuk az erdőt!!Hát Gyurcsány programja annyira szocdem, mint amennyire Orbán Viktor polgári!Ha megnézzük a történelmi gyökereket, akkor tudjuk Makó barátunk távolságát Jeruzsálemtől....Sváby úr távolságát az újságírástól....
Hú szeretem ezt a k ...is országot! Csak lassan el kell költöznöm, mert itt csak istenek élhetnek! Az egyik azért kap glóriát, mert nem hazudik többet, a másik meg azért, mert még soha nem hazudott.Hiteles, védhető állítások( főleg az utóbbi..)!
Egy jó dolog van az egészben: leírhattam ezt a sok hülyeséget ,mert demokráciában élünk! Remélem ezt az egy jót nem fogja elvenni tőlem senki- volt már benne részem...Ja ! És bocs attól, aki ezt végigszenvedte...
Légy boldog ( egyszer) kishazám!
Egy (valamilyen) demokrata...