Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budaifaló

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt,jelen,jövő! Gazdaság 2014.01.28 11:44:40
Magyaroszág jobban teljesít! ..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Múlt,jelen,jövő! 2012.12.26 07:42:52
Az elmúlt hét legnagyobb szenzációja Bajnai Gordon visszatérése a politikába. Nem vagyok örökös fanyalgó, de ennek most nem tudok teljes szívvel örülni. Nem azért, mert nem örülnék annak, ha valami értelmesebb kormány váltaná fel a jelenlegi kormányunkat. Ennek nagyon is…..
A menetrend szerinti jobbos trollok kedvéért írom ide előre: igen, tudom, ez egy soványka kis poszt. Mégis muszáj megcsinálni, két ok miatt. Egyrészt, ha az ember elkezd valamit, következetesen folytassa, ne hagyja, hogy ne vegyenek tudomást róla. Másrészt pedig azért, hogy…..
budaifaló 2012.10.23 08:18:23
@immortalis: Öregem a politikában nyakig benne van mindenki.Ez alol nem tudsz kibújni.Ha csak vásárolni mész már politizálsz.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   2004 óta dolgoztam egy mobil értékesítéssel foglalkozó cégnél. Belépésemkor cégautót kaptam, melynek használatához teljes felhatalmazást (értsd km korlátozás nélkül) kaptam írásban.2011 novemberében az ügyvezető szóban jelezte, hogy a…..
Az Unicreditnek annyira jól megy - vagy már az államosításra készül? -, hogy naiv ügyfél egy nap kétszer is hiába várakozott, hogy betehessen 30 millió forintot.Miután a mosolygó esernyős biciklis nő és a lúzer pasi olyan meggyőzően reklámozták a 9%-os kamatukat,…..