Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psv02

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön figyeli a bankköltségek alakulását? Jóhogy! Az ötödik bankomat koptatom. Figyelek és sírok, de a macera miatt nem váltok. Tojok rá. Úgyis népnyúzó az összes. Poll Maker Levélírónk, Andor láthatóan nem egy hebrencs fajta. Szerintem aki legalább a…..
Elképesztő, milyen szintre bír süllyedni a magyar vendéglátás. Majd biztos ők fogják kitalálni, mit vihetnek haza a t. fizetővendégek: A Gunaras Hotelbe történő foglalásunk visszaigazolása az alábbi kreatív extrát tartalmazta:Bejelentkezés (Check in) az érkezés napján…..
Naiv ügyfél külföldről próbálja kiiktatni feleslegessé vált erstés számláját, de lehetetlen küldetésnek bizonyul. Az ügyintéző azt javasolta, hogy menjen el egy helyi közjegyzőhöz, fordíttassa le magyarra a meghatalmazást, és már mehet is az ismerőse. Ellenkező esetben…..
psv02 2013.07.05 20:41:11
Azt írod, hogy panaszt tettél. Erre 30 napon belül válaszolni kell, feltéve, hogy a leveledet panaszként rögzítették. Erste honlap, panaszkezelés? www.erstebank.hu/hu/panaszkezeles Ezt lehet mailen is:-))A problémára pedig a válasz: Lakossági bankszla ÁSZF www.erstebank.hu/static/internet/download/aszf_lak_szla_betet_20130101.pdf Olvasd el a 19-20. oldalt. És írj levelet... Hivatkozással az ÁSZF-re. Én beleírnám azt is, hogy a telefonon kapott megtévesztő információ miatt a levél másolatát a PSZÁF kapja - szerintem nem lesz gond a megszüntetés... Amúgy nem értelek, a homárt írod-olvasod, a banki honlap arrafelé nem elérhető? Vagy lusta vagy olvasni? Már bocs:-)
Naiv ügyfélnek egy hét alatt esett le, hogy azért nem kapott visszaigazolást a Wizzairtól a foglalására, mert valami gáz van vele. A Wizzair szerint 337,96 fontra árazott jegyére csak 309,39 font érkezett, pedig a bankja szerint átment a pontos összeg. Kb 2 hónapja a Wizzairtől…..
Bankot alapít az állam. Nem akármilyet, nem holmi hagyományos, székházas, fiókos bankot, hanem modernet, az internet világába illőt, úgynevezett webbankot. A bank alaptőkéjét, amelyet hat milliárd forintra taksálnak, felerészben az állam biztosítja, másik felét pedig…..
Tisztelt Praxis blog! A Kecskeméti Szülészet volt „betegeként” írom ezt a néhány sort. Várandósságom előtt nagyon sok rosszat hallottam a kórházról – ahogy az összes többiről is. Így be kell vallanom, kicsit félve – a kismamák minden szorongásával,…..
WWarlockot az Erste Bank megajándékozta egy felejthetetlen jelenettel, amit alant megoszt velünk. Az ügyintéző arra kérte, írja már meg a vezetőségnek az ötleteit, mert rájuk nem hallgatnak, ezért nincs náluk Start Értékpapírszámla:Ma megpróbáltam két pénzintézetnél két…..
psv02 2011.04.15 11:28:27
Sziasztok,bocs,de a bankrendszeri fejtegetés nekem túl sok.
A konkrét esethez: Az értékpapírszla csak megnyit és kész? MIFID-teszt? Tájékoztatás? Szóval az ügyintézők felkészültségéről ennyit. És nemcsak ennél a banknál. Amúgy üdvözletem a banki HR-eseknek. Legyen fiatal, csinos kislány, az, hogy síkhülye a számoláshoz nem feltétel, hogy alapból utálja az embereket senkit nem érdekel. Ja, hogy termékoktatást sem kap, csak az értékesítési technikára tanítják? Külön szép. Ja, amúgy bankban dolgozom majd' 20 éve. START-számla, babakötvény, tényleg nincs mindenütt, de a termék kifejlesztése pénzben kerül, az elérhető számlanyitás meg a születések száma alapján szerintem még a hibahatárt sem éri el a banki statisztikákban. Amúgy az Erstés ügyintéző lelkes hozzáállása különleges, értékelnie kellene a főnökének, de nem feltétlenül az ügyfélre tartozik a cég bénasága. Megjegyzem én se bírtam ki, hogy ne kérjem meg az ügyfelet, ugyan írja már le a panaszát, mert ha én mondom, hogy szar a rendszer nem hiszik el, de ha hetente van rá ügyfélpanasz, az hamar hat a főnöki agyakra.
Általában a banki homáros hozzászólásokhoz. Rengetegen utálják, hogy bankba kell menniük, sok a rossz tapasztalat. Kicsit tessék a saját pénzügyeivel foglalkozni mindenkinek. A számláról leszedni csak a kondíciós listában szereplő tételeket lehet. Kondilisták a neten, nézz utána. Nem kötelező az ügyfélnek megírni a változást, ha számlád van, tudd mit vettél, nézz rá havonta a kivonatodra. Ha nem használod szüntesd meg, mert nem éri meg ráfordítani az időt, amúgy meg módosítják a kondit és rácsinálsz. Hitel, betét előtt különösen figyelj. El ne hidd a szóbeli tájékoztatást. Ehhez megjegyzem, ha megnyerném a lottóötöst, nyitnék egy ingyenes pénzügyi oktatóirodát, ahol banki biztosítási oktatást tartanék bárki érdeklődőnek. Na ez legalább olyan hosszú, mint a bankszektori értekezések, de éppen ezért idefér:-) Szép napot:-)